- Konu Sahibi kibritcikiz91
-
valla canım umreye hacca gıdenlerden ısteyebılırsın ıstanbulda ısen sadece fatih çarşamba semtinde var... aktarlarda satılıyo 30tl cıvarı dıe bılıyorumbu bahsedilen Fatma ana cicegını nerden bulabılırız kı??
benım eşim muthiş destekçim olmustu ne annem ne k.validem o kadar yardımcı olamadılar
nefes egzersızı su burnundan derın nefes alıp agzından vermek bebege oksıjen gıtme acısından cok onemlı ben bunu becerememıstım:18:
istanbulda degılım canım ordakı aktarlara nasıl ulaşabılırım acaba bı sekılde getirtsem ıyı olur.
tüh ya dun ordaydık eşim bu hafta içi uğrarsa soliyim tel numarası alsın sıze kargolasınlar olurmu yada hangi sehırdesınız acaba?bı kac yere sorun akratlarda deneyın sansınızıistanbulda degılım canım ordakı aktarlara nasıl ulaşabılırım acaba bı sekılde getirtsem ıyı olur.
tabı arkadaşım ben ulaşmaya çalışacagımm sızın ıcın ozelden yazarım sıze yıne arkadaş olarak ekleyın benı tel nosunu bulayım ısteyen tum arkadaşlar temın etsıncanım konya dayım valla cok mutlu olurum yardımcı olursanız
tabı arkadaşım ben ulaşmaya çalışacagımm sızın ıcın ozelden yazarım sıze yıne arkadaş olarak ekleyın benı tel nosunu bulayım ısteyen tum arkadaşlar temın etsın
Tek bildiğim sancılarınız gelmediyse ve doktorunuz suni sancıyla doğumu başlatalım diyorsa birkaç gün ek süre isteyin.
40 hafta dolmus olsa da mi?
Evet. Ben ek süre istemedim. Suni sancıyla doğum başlatıldı ama sezeryanla bitti. Pişman oldum ek süre istemediğime. Belki başlardı birkaç gün içinde kendi kendine doğum. 39+6 da suni sancı verildi. 40+0 'da sezeryana alındım. 40 haftayı geçse de sorun değil, ek süre için diretin.
Iki arkadasimin her sey normaldi ve normal dogumu bekliyorlardi 41.haftalarinda dogum baslamadigi icin sezeryana alindilar. Ve ikisinde de bebek kakasini yapmisti. Bundan endise ediyorum ben
Benim bebeğim de kakasını yaptı. 10 gün küvözde kaldı. Suni sancıyla 'sezeryan ve bebeğin mekonyum yapma ihtimali' çok yüksek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?