Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin
Neden başaramayasın, Rabbim anneleri tam donanımlı kılıyor merak etme
Hem kk var, burada istediğin her bilgiyi bulabilirsin,herkes seve seve destek olur![]()
Bende 6 bucuk ay önce dogum yaptim. Yanimda sadece kocam oldu. Ise gidince yapayalnizdim evde. Basardim. Sende basarirsin emin ol![]()
Teşekkür ederim.Korkuyor insan işte;doğumdan,iyileşme sürecinden ve o süreçte bebekle iyi ilgilememekten...
Hiç korkma, kardeşimde senin gibiydi, hepiniz çalışıyorsunuz yalnız napıcam diye dertleniyordu. 3 yaşına geldi oğlu, öyle bir baktı ki hepimizin ağzı açık kaldı, ne bir yardım ne bir ufak soru =)) Sanki her şeyi biliyor gibi, sanırım bu annelere Allah tarafından verilen bir şey, korkma güzel kardeşim çok da iyi altından kalkabileceğine inanıyorum=)
(null)
Seyda66, almanyada mi dogum yaptin? Ben almanyadayim ve artik eskisi gibi 1 hafta birakmiyorlar. En fazla 2 gün. Ne iyi imkanlar varmis o zamanlar![]()
Normal dogum oldu. Ama son anda epidural anesteziye karar verdim. Herseyi akisina birak bence. Bende tamamen normal dogum istiyordum, epiduralsiz.
Dogumdan cok korkuyordum ben. Ama cok sükür ki korktugum gibi degildi.
Kucagima verdiklerinde inanilmaz duygu yogunlugu yasadim. Cok güzeldi :)
Kiz mi erkek mi? Allah bit avazda dogurmayi nasip etsin, saglikla insallah.
Sonrasini ise hic takma kafana. Anne icgüdüsü zaten sana herseyin en dogrusunu yaptiriyor. Sorularin oldugunda sorabilirsin her zaman :)
Amin teşekkür ederim.Kızım olacak inşeAllah :) Canım kızım benim daha doğmadan,tepikleriyle bile müthiş güç veriyor bana :)