dogum yapmış ikiz anne adayları bebekleriniz kac aylık ve kacar kılolar

masallah egelim yahu ne verıosun öle cocuklara söyle formulunu benım tostoslarıma bende uygulayayım delikafadulden rabbim nazarlardan saklasın

sağol tatlımmm :)

ne verdiğime gelince:elma havuç suyu elma bunların içine demir vitamini koyuyorum sonra muz elma patates havuş püresi ve yoğurt veriorum birde ACD vitaminleri var.vee tabiki aptamil 1 bebek sütüüüüüüüü zemuszemus

kızlar bende dün başladım su vermeye ve bikerede aldılar kuzucuklarım valla beni üzmedilerrr :) zemuszemus

canım bende sebze corbasına basladım ama pek severk yemıyorlar yedırmek bızım ıcın ölüm oldu iştahsız cocuklarım benım suan kac cc mamayıyorlar ve kac ogun beslıyorsun hala yanlız bakmıosun dımı cocuklara benımde annem mayıs sonunda gıdıcek evıne sımdıden korku sardı beni :sinifsinif:

4 saate bir 120cc aptamil1 veriorum ara öğünlerdede işte meyve sebze püreleriiini yoğurdu veriiorum.doktorumuz henüz çorba vermedi 6.aydan sonra dedi bize.

bakmaya gelince allaha şükürkii daha 1 gün bile yalnız kalmadım.bu haftasonuda kendi annecim gelicekk sağolsun :)) zaten 2 hafta sonrada 5.ayımız bitecek..yavaş yavaş oturtmaya başladım bebişlerimii...böle iştee tatlım

kizlarim 34+4 de biri 2840 digeri 3040 dogdu en son 5 hafta 5 gunlukken tartildik 2840 olan 3475 digeri 3480 olmustu ve anne sutuyle besleniyorlar simdilik bazen gece 1 kez sut olmayinca zorla mama veriyorum

Benimkiler 35+2 doğdular. 2400 kg ve 45 cm kızım, oğlum ise 2200 44 cm.
4 aylık doldurunca sağlık ocağında tartıldılar: kızım 7,6 kg olmuş, 65 cm. Oğlum 7,3 kg 64 cm.

Bebelac ile besliyoruz ve son 3 hafta ek gidaya yavaş yavaş başladık. 10 gün sonra 5 aylık olacaklar.

masallah berkeallah canım ya cok ıyıler rabbım nazarlardan saklasın annelerı ıyı bakmıs kuzucuklarıma:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…