dogum yapmıs veya yapıcak olanlar bi sorum var size

birsav

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2013
69
3
16
İstanbul
merhaba arkadaslar 3.750 veya 4 kilo dunyaya gelen bebişlerimiz annelerine sorum var herseyden önce allah bütün bebişlerimize saglık uzun ömür versin benim bebişim biraz küçük teyzeleri siz hamileyken neler yediniz bebege yarayan seyler nelerdir mumkun oldukca sebze meyva tuketıyorum ama sızdende ogrenebılcegım seyler olabılır yardmlarınızı beklıyorum

merhaba arkadaslar 3.750 veya 4 kilo dunyaya gelen bebişlerimiz annelerine sorum var herseyden önce allah bütün bebişlerimize saglık uzun ömür versin benim bebişim biraz küçük teyzeleri siz hamileyken neler yediniz bebege yarayan seyler nelerdir mumkun oldukca sebze meyva tuketıyorum ama sızdende ogrenebılcegım seyler olabılır yardmlarınızı beklıyorum

Genelde ırsi oluyor galiba bu işler. Bizim ailenin bebekleri 4 ten aşağı doğmaz. Benim de kizim 4.400 oğlum 4.450 doğdu. Mesela İlk gEbeligimde vitamin hapi ve balik yagi kullanmıştım ikincisinde kullanmadım ama fark yok. Önemli olan da sağlıklı olması zaten. Siz yiyip içeriklerinize dikkat edin sağlıklı beslenin yeter. O kendi sikletinde sağlıklı bir bebek olacaktır eminim.

Genelde ırsi oluyor galiba bu işler. Bizim ailenin bebekleri 4 ten aşağı doğmaz. Benim de kizim 4.400 oğlum 4.450 doğdu. Mesela İlk gEbeligimde vitamin hapi ve balik yagi kullanmıştım ikincisinde kullanmadım ama fark yok. Önemli olan da sağlıklı olması zaten. Siz yiyip içeriklerinize dikkat edin sağlıklı beslenin yeter. O kendi sikletinde sağlıklı bir bebek olacaktır eminim.

cok tesekkurler inş amin

canım ilk kızımda sabah akşam süt içerdim 9 ay azıma çay koymadım yumurta,tavuk,balıkceviz,meyve yedim ve aşırı tatlı yerdim toplam 20 kilo alarak doğuma gittim bebişim 3,970 doğdu ama şimdi 2.kızım geliyo ve bunda o kadar süt içemedim tatlı canım hiç istemedi ve bu kızım yarın ki son kontrolde 3 çıkarsa ne alaaa haftaya perşembe de doğuma alınıcam üstelik benim aldığım toplam kiloda 12 şuanda
doktorum bana protein ağırlıklı beslen dedi ama pek fayda etmedi oyuna verdi 50 cm di en son geçen çarşamba ilk kızımda 53 cm doğdu

Gebeliğim boyunca günde en az 1 litre süt içtim. Yumurtamı cevizimi aksatmadım. Tabii bunun yanında abur cubur çikolata şeker çok yedim. Muz tükettim her gün. 30 kilo aldım toplamda. Çok gereksiz şey yedim. Oğlum 3750 gram 56 cm doğdu.

canım daha bayağı günün var inşallah ilerki aylara doğru alır kilo.
aynı şey benimde başımdaydı ama bende idrar iltihabı olmuştu atlattım..
şu an ne kadarlık bilmiyorum ama 3 hafta önce 1,750 gr dı doktorum haftasıyla uyumlu gayet iyi dedi..
özellikle 8. aydan sonra aldığını duydum ben.. ve tabi özellikle meyve bebeği besliyormuş.. bol vitamin.. birde muz çok iyi oluyormuş bebeğin kilosu için..

Rabbim hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin.. hayırlı doğumlar..

Back
X