Doğum yapmış ya da anne adayı arkadaşlar yardım....

pnrboran

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2015
359
87
98
31
Önümüzdeki hafta özelde muayenem var şöyle bir sıkıntım var 20 haftalik hamileyim ve vajinamda inanilmaz bir agri var yururken nedeni ne olabilir bir de bebegim de asagida erken dogum değildir dimi? yardiminiza ihtiyacım var

büyük ihtimalle bebeğin aşağıda olmasından kaynaklıdır ağrı. doktoruna bu konuyu sormalısın canım.

büyük ihtimalle bebeğin aşağıda olmasından kaynaklıdır ağrı. doktoruna bu konuyu sormalısın canım.
Merhaba bende 20. Haftamdayim. 3 gündür ben de aynı sorunu yaşıyordum. Ayrıca benim karnimda çok ağrıyordu. Dinlenmek iyi geldi bana. Sizde çalışıyorsanız kendinizi fazla yormus olabilirsiniz, 1 gün hiçbir şey yapmadan dinlenin ve kendinizi sicak tutun. Eger agrilarinizla birlikte kanamanız yoksa rahim ve karın genişlediği için olabiliyormus ya da usuttugunuz için olabiliyormus. Geçen kontrolumde doktorum öyle söyledi. Yarin benimde kontrolum var bakalim ne diyecek. Geçmiş olsun

Üşütme kendini, üşüyünce bebek sertleşip çok ağrı oluyor, çok fazla yorulma, ayaklarını yüksekte tut uzan. Stresten de uzak dur. Bana ebe demişti ağrın olunca bebekle konuş erken gelme diye, sen de konuş. Geçmiş olsun, ha bi de dışarda yemek yerken dikkat et ishal yada kabız olursan dr â git, tansiyonuna baktir.

umarim hayirlisi ile zamaninda gelir bebeklerimiz. Ben de 14 haftalik hamileyim benim de yururken vajinamda agri oluyor. Kalbini ferah tut. Bebek buyudukce damarlar kaslar geriliyor genislemeler oluyor. Agri da bu yuzdendir diye dusunuyorum.

Çok teşekkür ederim arkadaşım verdiğin bilgiler için

umarim hayirlisi ile zamaninda gelir bebeklerimiz. Ben de 14 haftalik hamileyim benim de yururken vajinamda agri oluyor. Kalbini ferah tut. Bebek buyudukce damarlar kaslar geriliyor genislemeler oluyor. Agri da bu yuzdendir diye dusunuyorum.
Bebekte asagida olunca çok korkuyorum sürekli asagida hissediyorum dönmelerini tekmelerini ya nasıl anlatsam bacaklarimi sanki ikiye ayirmislar uzun bir süre öyle kalmışım gibi ağrıyor otururken kalkarken yururken hep bir agri

Kızlar merhaba bende de iki gündür inanılmaz bir kasık ağrısı var özellikle sol tarafta dünden beri yatıyorum bu gün biraz hafifledi ama geçmedi kanamam falan yok çokta gazım var böyle ağrı yaşadınızmı salı kontrolüm var ama ne yapabilirim salıya kadar çok kötüyüm

Merhaba öncelikle geçmiş olsun. Ben de bu hafta kasik agrisindan duramayinca randevumu erkene aldım, çünkü artık ağırdan yuruyemiyordum. Bugün kontrolum vardı. Doktoruma anlattım durumumu gayet normal olduğunu, çünkü bebegin omurgasinin geliştiğini ve çatının genişlediğini söyledi. Merak edilecek bişey yokmuş yani, magnezyum takviyesi verdi. Sizde magnezyum içeren yiyecekler yiyebilirsiniz. Kasik batmalarina iyi geliyormuş. Ayrıca bol bol dinlenin, usutmemeye çalışın.

Teşekkür ederim canım bende magnezyum alıyorum ama aynı zamanda üşüttüm sanırım sıcak su torbası koydum ayaklarıma zaten kalkamıyorum ben böyle bir ağrı görmedim pazartesi ye aldım bende randevumu korkmuştum teşekkürler tekrardan içim rahatladı biraz

Rica ederim canim tekrardan geçmiş olsun :)

Tesekkurler tatlım bilgi için

Rica ederim canim tekrardan geçmiş olsun :)
Cnm gece çok kötü oldum acile gittim çok korktum baya baktılar nst ye falan girdim stresten olmuş kendimi çok sıkmışım aslında stres yapıcak bir durum yoktu ama kaslarım sıkışmış masaj yaptılar 15 dakika çok canım yandı ama geçti şükürler olsun bebişte iyiymiş eğilip kalkmak yok ağır kaldırmak yok dediler pazartesi yine kendi doktoruma gidicem şu hamilelik bitse sağsalim alsak kucağımıza meleklerimizi

Çok geçmiş olsun canim, sıkma kendini yarısını atlattık, bundan sonra kolay geçer insallah. Bol bol dinlen, ayaklarının altına destek al. Inşallah kavusuruz kuzularimiza, senin bebisin cinsiyeti belli mi canim

Çok geçmiş olsun canim, sıkma kendini yarısını atlattık, bundan sonra kolay geçer insallah. Bol bol dinlen, ayaklarının altına destek al. Inşallah kavusuruz kuzularimiza, senin bebisin cinsiyeti belli mi canim
Amin canım inşallah evet oğlum olcak Allah ın izniyle senin cnm

Hayırlısı olsun canım sen hissediyomusun hareketlerini ben daha net hissetmiyorum yani bişeyler atıyo gibi ama o kadar
Amin canim evet 1 haftadir hissediyorum, hatta geçen yürüyüşe gittiğimde hızlı yürümeye başlayınca 3-4 kez arka arkaya hareket etti. Zaten çok belirgin bir tekmeleme beklemeyin diyorlar. bir kelebegin kanat cirpmasi gibi oluyomus ilk zamanlar. Hareket etmedigim zamanlar çok hissediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…