Benim eşimin sülalesi çok kalabalık ve birbirine bağlıdır. Ancak benim şansıma kayınvalidem sağlıkçı, halden anlayan bilgili bir kadın. Ben o zaman kayınvalideme söylemiştim, anne mümkünse kalabalık olmasın gelmesin kimse, hap kadar çocuğun bağışıklığı kaldırma diye. Tamam dedi. Gerçekten de öyle oldu. Nasıl yaptı, etti bilmem. Hatta ben sanırım biraz abartıp, bebeklerim ikinci ay aşılarını olana kadar zaruri haller dışında, keyfi olarak dışarı çıkarmadım. Hani hava almaya filan tabi ki çıktılar arada ama avm gibi kalabalık, hastalık bulaşma riski olan yerlere götürmedim. Büyüdüklerinde ise zararlı yiyeceklerin teklif edilmesi gibi konular hariç, pek müdahale etmedim sevilmelerine.
Resim çekilmesi konusu beni rahatsız etmedi, o yüzden yorum yapamayacağım ancak burnunun dibine girilmesine asla müsade etmedim. Bu konuda anneye ve babaya saygı duyulmalı diye düşünüyorum.
Resim çekilmesi konusu beni rahatsız etmedi, o yüzden yorum yapamayacağım ancak burnunun dibine girilmesine asla müsade etmedim. Bu konuda anneye ve babaya saygı duyulmalı diye düşünüyorum.

eşimin işinden ötürü küçük bir ilçedeyiz ailelerimiz şehir merkezinde ben doğum yapınca burdaki herkese annemde kaldığımı söyledim eşime de soranlara aynını dedirttim (eşimin işi köyde eviniz ilçe merkezinde) ve mevlüte kadar kimseyide kabul etmedim çokta güzel oldu evimdeydim mis gibi