doğum yaptım emzirdiğim halde zayıflayamıyorum

esransh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2013
153
47
28
selam kızlar size sıkıntımı anlatayım bana çare bulun bulun lutfen.
2012 agustosta 70 kiloyla evlendim 3 ay sonra hamile kaldım tartıldıgımda 81 kiloydum. hamileliliğin 6.ay süreci içinde 4 kilo aldım sadece 9 aya kadar 103 kilo oldum. son ay 10 kilo almıştım. sezaryan oldum doğumdan sonra tartıldığımda 3 kilom gitti 2 kafta sonra 95 e düştüm. 1 hafta önceye kadar 91.5 dim ama tekrar kilo aldım 94e cıktım emziriyorum da ama kilo veremiyorum napmalıyım. 1 ay önce spora başladım ama bel rahatsızlığım oldugu için daha yapamadım. ekmeği kestim. sarımsak çayı içiyorum. çok acil kilo vermeliyim moralim çok bozuluyo. kıyafetlerimin içine giremiyorum zayıflıcam diye almıyorum da bana yardım edin napiyim :(

selam kızlar size sıkıntımı anlatayım bana çare bulun bulun lutfen.
2012 agustosta 70 kiloyla evlendim 3 ay sonra hamile kaldım tartıldıgımda 81 kiloydum. hamileliliğin 6.ay süreci içinde 4 kilo aldım sadece 9 aya kadar 103 kilo oldum. son ay 10 kilo almıştım. sezaryan oldum doğumdan sonra tartıldığımda 3 kilom gitti 2 kafta sonra 95 e düştüm. 1 hafta önceye kadar 91.5 dim ama tekrar kilo aldım 94e cıktım emziriyorum da ama kilo veremiyorum napmalıyım. 1 ay önce spora başladım ama bel rahatsızlığım oldugu için daha yapamadım. ekmeği kestim. sarımsak çayı içiyorum. çok acil kilo vermeliyim moralim çok bozuluyo. kıyafetlerimin içine giremiyorum zayıflıcam diye almıyorum da bana yardım edin napiyim :(
sadece emzirmek kilo vermek için yeterli değil. doğru beslenmen gerekiyor. ihtiyacından fazla enerji (kalori) alırsan kilo veremezsin ben sana birazdan zorlanmayacağın karnında tok kalıcağı bir liste vericem harfiyen uy bak o kilolar nasıl birer birer gidicek ok:34:

Son düzenleme:
SABAH :
1 su bardağı şekersiz diyet süt
1 kibrit kutusu büyüklüğünde (30 gram) az yağlı peynir
3 ince dilim (75 gram) kepekli ekmek
Domates, salatalık, marul, her türlü yeşillik
KUŞLUK :
1 porsiyon meyve *
ÖĞLE :
4 yemek kaşığı kadar sebze yemeği
Yağsız salata
Yarım su bardağı (100 gram) diyet yoğurt
4 yemek kaşığı kurubaklagil
2 ince dilim kepekli ekmek veya 4 kaşık makarna
İKİNDİ :
1 porsiyon meyve *
1 kibrit kutusu büyüklüğünde (30 gram) peynir
1 ince dilim ekmek
AKŞAM :
1 kase çorba
3 köfte kadar (100 gram) et, tavuk ya da balık
4 yemek kaşığı kadar sebze yemeği
Yağsız salata
Yarım su bardağı diyet yoğurt
2 ince dilim kepekli ekmek
GECE :
2 porsiyon meyve

* 1 ufak elma, 1 orta boy portakal, 1/2 greyfurt, 1 büyük boy mandalina, 1/2 muz, 3 adet kayısı, 1 orta boy şeftali, 12 adet kiraz, 15 iri tane üzüm, 1 ince dilim kavun ya da karpuz; 1 porsiyon meyvedir.

çok teşekkür ederim cnm. herkes emziriken kilo verirsin demişti onun için söyledim.

bende 91 le doğuma gırdım 2 hafta sonra 82 ydım şimdi 85de kaldım:ssz: kızım 3 aylık.emzırıyorum ama yetmıyo mamada verıyorum. burayı takıp etmek ısterım yazan arkadaşlar onerıler olursa .....bu arada evde kılo vermek çok zor ya...

bende 91 le doğuma gırdım 2 hafta sonra 82 ydım şimdi 85de kaldım:ssz: kızım 3 aylık.emzırıyorum ama yetmıyo mamada verıyorum. burayı takıp etmek ısterım yazan arkadaşlar onerıler olursa .....bu arada evde kılo vermek çok zor ya...

aynen yaa evde zayıflamak hem zor hemde hareketsiz olduğu için daha zor.önceden işim vardı sorun değildi kilo vermek şimdi çocuk var hareketsiz bi yaşam var oooff off. bu arada benim bebişimde 4 buçuk aylık dediğin gibi sütüm yetmiyomu ne göğüslerim boş gibi. ama kilosu güzel

hergün bir saat yürüyüş yapın beslenmenizide düzeltin bakın o yağlar nasıl eriyip gidiyor

benım sutum yetmıyo.göğüslerimde ıyıce cıvıdı:ssz: kılolarda cabası.daha once bende calışıyodum yuruyuş yaapıyodum simdi bebeğim varken yurumekde ımkansız.napcam bımıyorum

Denicem onuda ana duzenli olmuyo sürekli yapamıyorum bide kilo verdirmiyo sıkılastiriyo sadece. Belimede dikkat etmeliyim.off off Bunlari düşünmek de yoruyo :(
zaten kilo verirken sıkılaşmanız lazım yoksa sütlaç gibi olursun hareketleri doğru yaparsan beline hiç bir şey olmaz haftada 3-4 gün yap kafana göre değil bir antrenör izleyerek yap ok. hadi şimdiden yağlara elveda diyelim:3: :8:

zaten kilo verirken sıkılaşmanız lazım yoksa sütlaç gibi olursun hareketleri doğru yaparsan beline hiç bir şey olmaz haftada 3-4 gün yap kafana göre değil bir antrenör izleyerek yap ok. hadi şimdiden yağlara elveda diyelim:3: :8:

Ayy moralimi düzelttin sagol:) yaglara elveda:))

buna sevindim zaten şu karamsarlık yok mu bizim içimizi yaşlandırıyor sen verirsin zaten karar vererek işin yarısını halletmişsin hadi sana çıtır olma yolunda başarılar canım :3:

Sagol 5 sene öncede karar verdim ve yaklasik 25 kilo vermiştim insallah yine olur. Hamilelik bana cok kilo aldırdı.

Back
X