doğum yaptım emzirdiğim halde zayıflayamıyorum

Arkadaşlar bu kişiye cevap için yani kişiyle karşılıklı konuşma için daha doğrusu o kişiye cevap vermek için ne yapmalıyım hani soru soran arkadaşa yanıt vercem ama ona verdiğimi nasıl belirtcem siz nasıl yapıyorsunuz:)))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çocuklarım kızım5:) oğlum 10 aylık bu diyete 3 gün önce başladım sütüm oluyor çünkü 2lt su içiyorum şimdilik oluyor ama başım çok dönüyor pes etmiycem ama korkuyorum bişi olcak die eşim kızıyor sağlığını bozacaksın die:))

Aman dikkat et arada besin degeri yuksek seyler ye kiz :) subay evleri mi uzakta mi tam olarak nerde ben bilmiyorum da:)

Arkadaşlar bu kişiye cevap için yani kişiyle karşılıklı konuşma için daha doğrusu o kişiye cevap vermek için ne yapmalıyım hani soru soran arkadaşa yanıt vercem ama ona verdiğimi nasıl belirtcem siz nasıl yapıyorsunuz:)))

Cnm gönderdiği msjin alt saginda alinti ile cevapla var oraya bas sonra sayfa degisecek msj kutucuğa cevabini yaz hemen üstte cevaplicagin msjda olacak zaten :))

Yok ya ben salağım yine bulamadım ama sonra bilen biri bana gösterir:(

Hafta sonu yürüyüşümü yaptim bugün kahvalti da 2 yumurta 3 siyah zeytin 5 yesil zeytin avuc ici kadar peynir bi tutam tere yedim ac karnina kahvaltidan once limonlu sicak su ictim ki yaglarimi eritsin diye:)) hea bide kahvaltida acili biberiye tursusundan 2 tane yedim 4 dilim ekmek le kahvalti mi yaptim. Adet gördüğüm icin cok hareket edemiyorum belim karnim agriyo sicak tutmam gerekiyo malesef biraz ara vercem ama sevindigim bise var oda 1 kilo verdiiiimmm :)) yuppiiiii 1 kilo benim icin duvardi astim o duvari simdi en zoru atlattim isim gittikce kolaylaşacak. Simdi evde hareket yapma zamani haydiiiii bos durmak yok :52:

hayatta zayıflayamazsın çünkü emxirdğin süre için de mineral demir vitamin ptotein kaybedıyorsun onları kaybettiğin sürecr yemek yıme hıssı geliyor bende emziriyorum 77 kiloydum kendı dıtetısyenım kenfım oldum ve 4 ayda 21 kilo verdım

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hayatta zayıflayamazsın çünkü emxirdğin süre için de mineral demir vitamin ptotein kaybedıyorsun onları kaybettiğin sürecr yemek yıme hıssı geliyor bende emziriyorum 77 kiloydum kendı dıtetısyenım kenfım oldum ve 4 ayda 21 kilo verdım

Nasil verdin o kadar kiloyu ne kadar surede verdin? Yaa cidden istah aciliyo emzirirken. Ben sabrettim 3 kilom gitti simdiden spor yapıyorum yürüyüş yapıyorum basarmaya kararliyim 30 kilo daha vermem gerekiyo yaza düğünler var en yakin arkadasim kasimda evleniyor verebildigim kadar vermeliyim ayda 5kilo versem benim icin cok iyi. Cok zor veriyorum metabolizmam cok yavaş:( off

Nasil verdin o kadar kiloyu ne kadar surede verdin? Yaa cidden istah aciliyo emzirirken. Ben sabrettim 3 kilom gitti simdiden spor yapıyorum yürüyüş yapıyorum basarmaya kararliyim 30 kilo daha vermem gerekiyo yaza düğünler var en yakin arkadasim kasimda evleniyor verebildigim kadar vermeliyim ayda 5kilo versem benim icin cok iyi. Cok zor veriyorum metabolizmam cok yavaş:( off

canım ekmeği kes şekeri ve yürürken sağ sola eğilerek yuru yesıllık ye su iç alaklı su yap kendıne 5 ten sonra ağzına lokma sokma meyve ye muz yeme elma ye yoğurt ye bol bol bazen yoğutun ıcın meyveleri küçük doğra ye belli bir sureden sonra istesende yıyemıcen canım

canım ekmeği kes şekeri ve yürürken sağ sola eğilerek yuru yesıllık ye su iç alaklı su yap kendıne 5 ten sonra ağzına lokma sokma meyve ye muz yeme elma ye yoğurt ye bol bol bazen yoğutun ıcın meyveleri küçük doğra ye belli bir sureden sonra istesende yıyemıcen canım

Diyetisyen ekmeği kesme dedi tam buğday ye sabah kahvaltısında 2 dilim . ekmeksiz olmaz diyet bitince ekmek hicmi yemicen hayatinda dedi valla hakli sonrada diyet bitince yine kilo aliyoruz diye hayiflaniyoruz bence hayatimizda duzen yok ekmeksiz yasam olmaz ki sabahlari 2dilim yiyorum okadar ise yariyo ;)) seker 2senedir kullanmiyorum ki zaten ordanda yirttik mevsiminde olmayan meyveleri de yemiyorum aksam asla meyve yemem. Sabahları elma vs yerim. Yaz geldi bol bol sebze yesillik yerim artik;) ay inşallah zayiflarim yaaa cok istiyorum. Emzirirken zayiflarsin dediler ama bende bi etki gostermedi arkadasimda emzirirken eskisinden dahada zayifladi anlamadim gitti bende mi bisorun var acep:))

Diyetisyen ekmeği kesme dedi tam buğday ye sabah kahvaltısında 2 dilim . ekmeksiz olmaz diyet bitince ekmek hicmi yemicen hayatinda dedi valla hakli sonrada diyet bitince yine kilo aliyoruz diye hayiflaniyoruz bence hayatimizda duzen yok ekmeksiz yasam olmaz ki sabahlari 2dilim yiyorum okadar ise yariyo ;)) seker 2senedir kullanmiyorum ki zaten ordanda yirttik mevsiminde olmayan meyveleri de yemiyorum aksam asla meyve yemem. Sabahları elma vs yerim. Yaz geldi bol bol sebze yesillik yerim artik;) ay inşallah zayiflarim yaaa cok istiyorum. Emzirirken zayiflarsin dediler ama bende bi etki gostermedi arkadasimda emzirirken eskisinden dahada zayifladi anlamadim gitti bende mi bisorun var acep:))

beyaz ekmek yeme yani :-) bende esmer tam bugday yıyorum böle gidersen verırısıın emzııreken daha cok aldım ben düşün 65 ile doğumdan cıktım 77/78 kilo oldum

beyaz ekmek yeme yani :-) bende esmer tam bugday yıyorum böle gidersen verırısıın emzııreken daha cok aldım ben düşün 65 ile doğumdan cıktım 77/78 kilo oldum

Bende 5 kilo vermistim cabalayarak ama tekrar aldim onlari simdi 3 u gitti 30 kilo vermem lazim benim durumum senden vahim ne güzel 60 lardasin 70 lerdesin ben suan 92 kiloyum;)) yani durum bayagi vahim;) elimden geldigi kadar cok zayiflamam lazim 60a dusmek istiyorum:(

Eliptik bisiklet aldim onu kullaniyorum hafta içi hafta sonu da disari cikiyoruz esimle. Durmadan dans etmeye çalışıyorum radyo acip:)) suanda joy fm acik ve yerimde duramıyorum;) bekarken cok dans ederdim gece gündüz herkesleyken yalnizken farketmez ;) kinamda bile en cok ben oynadim hic oturmadan oyle neseli bi hayatim vardi evlendikten sonra ankaraya tasindim yalniz kaldim ve oturdukça oturdum:( simdi bu kilolari geri vercem kafaya koydum!!!!!

Back
X