- 28 Kasım 2013
- 153
- 47
- 28
Olur tabiii :) buyrun :)
Evlendigimde 68 kiloydum boyum 1.65. Hamile kaldigimda 80 kiloydum dogum yaptigimda 103 filandi. Bi ara 90 kiloya düştüm ama sonra tekrar 5 kilo aldim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün karar veriyorum yarın vazgeciyorum elim ayagim kalkmiyo. Çaba gosteremiyorum en fazla iki gün sürüyor sonra boşluyorumbiraz kilo versem belki gaza gelir birazdaha veririm ama sabahlari 94 kilonun altina dusemedim 1 bucuk aydır"( kendimden utanıyorum kilodan degil azimsizligimden
(
öncelikle şu tartıyla arana bir mesafe koy ne yaptında her sabah tartılıyorsun spor yok doğru dürüst diyet yok ee kilo nasıl gidecek olmaz tabi ama güzel tarafı 1.5 aydır kilo almamışsın öncelikle bunun için tebrikler ya birde üstüne alsaydın demekki son 1.5 ayda beslendiğinden daha az yemen gerekiyor verebilmen içinBugün karar veriyorum yarın vazgeciyorum elim ayagim kalkmiyo. Çaba gosteremiyorum en fazla iki gün sürüyor sonra boşluyorumbiraz kilo versem belki gaza gelir birazdaha veririm ama sabahlari 94 kilonun altina dusemedim 1 bucuk aydır"( kendimden utanıyorum kilodan degil azimsizligimden
(
ne güzel yazmışsın arkadaşım hay yüreğine sağlıkkarbonhitratı bırakıp protein sebze meyve et yumurta süt yoğurt,tarzi beslenirsen kısa sürede verirsin..doğumdan sonra 18 kiloyu öyle verdim..
ne güzel yazmışsın arkadaşım hay yüreğine sağlıkkiloyuda vermişsin tebrikler ama bizler şunu istiyoruz hem istediğini yiyeceksin ondan sonrada yan gelip yatacaksın birileri de bişey diyecek şunu iç zayıflarsın şunu ye kilo verirsin yani illaki bişeyler yiyip içecez ekstradan aman az yiyim birşeyide eksik yiyeyim yok yani biri yemeğimizi yedirse ağzımıza okadar olur bir tembellik sorma gitsin gençken sadece estetik gibi görünen sorun ya yaşlanınca ne olacak düşünen yok erken yaşlanma tansiyon kalp şeker alzaymır kemik erimesi v.s ..gençler daha doğrusu daha çocukken öğrenmek lazım sağlıklı beslenmeyi spor yapmayı çocuklarımıza da öğretmek lazım annelere çok iş düşüyor "sağlam kafa sağlam vücutta olur" ATATÜRK
öncelikle şu tartıyla arana bir mesafe koy ne yaptında her sabah tartılıyorsun spor yok doğru dürüst diyet yok ee kilo nasıl gidecek olmaz tabi ama güzel tarafı 1.5 aydır kilo almamışsın öncelikle bunun için tebrikler ya birde üstüne alsaydın demekki son 1.5 ayda beslendiğinden daha az yemen gerekiyor verebilmen içinbırak şu diyet takıntısını ve sabırlı ol ay senin yaşında olsam birde güzel bebiş o kilolarda bende olsa nekadar şanslısın önce hayatındaki güzel şeylere şükret millet bir çocuğum olsun diye nelerle uğraşıyor ondan sonrada sağlıklı beslen ne yiyorsan önce yarısını yemeye başla birde zayıflamak için ne yesem ne içsemde zayıflasam diye düşünme ekstra şeylere gerek yok abur cuburu bırak acıktıkça önce 1 bardak su iç yemek tabağını küçült ekstra yağ kullanma yemeklere fazla yağ koyma biri bir şey ikram ettiğinde hayır demeyi bil diyetteyim de herkese ilan etki sonunda mahcup olmak var millete bence daha önce başarmışsın gene başaracaksın yaza kalmaz fıstık gibi olursun al bebeğini bol bol yürüyüşe çık yürüyüşe çıkamadınmı bol bol hareket evde dans et iş yap yeterki oturma ay zıpla gene işe yarar sürekli hareket
belim arıyor diyorsun kilodan ve oturmaktan en iyisi yürüyüş belini asla zorlama birde eğilip doğrulurken kesinlikle dizlerini bükerek eğil ağır kaldırma kilo verince oda geçer az yemek ye bol salata çorba ayran yeşillik ekmeği çıkar hayatından ölmezsin korkma haa canın kilo yapan sağlıksız şeylermi istedi hemen aynaya bak memnunsan görüntünden ne istiyorsan ye börek çörek tatlı...yok memnun değilsen unut onları sık sık aynaya bak giy mayonu ee böyle olmak istemiyoruz hiç birimiz dimi ozaman sağlıklı beslenmeye devam moral bozmadan bir hafta sonra bunlara dikkat et tartıl bakalım burayada yaz bizde görelim bunlara uyup kilomu verdin yoksa sızlanıp yemeye devam mı ettin eskisi gibi ay şişmanım nasıl vericem mutsuzum v.s bunları bıraktığın anda vermeye başladın zaten ama hemen erteleme hemen başla sağlıklı az yiyip bol harekete kolay gelsin
![]()
Günaydın :)
Akşam uyuyakalmışım kendimden bahsedecekken:)
74 ile gebe kalıp 95 ile doğuma girdim şu an 86 kiloyum bebeğim on aylık olmak üzere ve emziriyorum
Cumartesi günü yürüyüşe başladım ondan bir hafta önce ekmeği ve tatlıyı azaltmıştım o haftada 500 gr vermişim cuma sabahları tartılıyorum bakalım bu hafta yürüyüşde yaptığım için înşallah biraz daha fazla verebilmişimdir
Diyetisyene gitmeye karar verdim benden tahlil istedi onları yaptırdım bugun öğlen sonuç çıkacak diyorum ki cumayı bekleyeyim eğer bu hafif diyetim ve yürüyüşünde haftada 1 kilo verebildiysem diyetisyene hiç para vermeyeyim
Napsam ki bilemedim şimdi:)
Gülümse nicki arkadaş yaşam koçu gibi benide çok motive etti sağolsunAyy çok güzel yazmışsın bi an ben kendime ne yaptım niye böyle kilo aldım dedim( ben abur cubur yemiyorum tatlı şekerli tuzlu yemiyorum cayima vb. seker atmam 2 senedir. Öyle evde kek mis pastaymis borek corekmis yapmadim uzun zamandir. Kadın gunlerim yok cocuk olduktan sonra biyere gidemiyorum. Hep onla evde vakit geçiriyorum eve kapandim gibi. Soğuğu bahane ediyorum umutsuz vaka gibiyim. Çok istediğim halde azmim yok anlik azim var bi kere spor yapıyorum bi hevesle sonra oturuyorum kalıyorum. Bugun kayinvalidemler gelecek ben daha kalkip temizlik ve yemek yapcam. Cok tembelim yaa gerçekten. Yememde oyle pek sıkıntı yok çeşit yemiyorum sabah kahvalti yapiyorum ogleden sonra çayla biseyler aksam esim 7 de evde oluyo bazen onla yiyorum bazende o gec geliyo diye erken yiyorum sonra esimle cay içiyoruz ben cekirdek filan bile yemiyorum ki kiloma kilo eklemeyim diye. Hareketsizlikten boyleyim sanirim yanimdada kimse yok bi akraba bi aile dostu olsa beraber disari cikar yürüyüş yapardik. Bizim burasi cok musait yürüyüş ve spor aletleri bakımından geniş alan. Amakafa dengi kimse yok. Tek basimada cikmak istemiyorum bi kac kere gittim geldim sap gibi:)) tadi cikmiyo sessiz sessiz . Oyle işte suan kilolarimla yazıyorum
) bigun zayıflamis ve herkese nasil yaptigimi söylüyo sekilde yazacakmiyim
Gülümse nicki arkadaş yaşam koçu gibi benide çok motive etti sağolsun
Yalnız ben sizde birşey farkettim resmen diyetvarî yaşıyorsunuz şeker tuz abur cubur pasta börek yok diyorsunuz nasıl zayıflayamıyorsunuz? Kan değerlerinize baktırdınız mı?
Sen yine iyisin yaa bende bi 80leri gorebilsem moral olur bana. Bide isin komik ve tuhafi da ne biliyomusun hafta sonu annemler geldi sen kilo mu verdin dediler yok dedim ondan iki hafta once esimin ailesi geldi onlarda kilo vermisin dediler artik anlamadım acaba vucudum toparlaniyomu ne. Yada yüzüm cok zayıflamis oyle diyo esim ondan mi diyolar bilmiyorum. Suan en buyuk hayalim 60 kiloya düşmek ve bi daha asla cikmamak. Koşu bandi almayi düşündüm bi ara ama soguttular beni alan kullanmiyo yer kapliyo vb. Ben zayiflayana kadar kullanirim sonrada kilo almamak için yürüyüş yaparim duzenli diye düşünmüştüm. Bana şart herzaman disari cikamiyorum. Bacaklarimi eritmem lazim esim en cok baldirlarimdan şikayetçi. Ona sordugumda belden asagisini incelt diyo. O yuzden bol bol yürüyüş şart. Esimin fiziği cok güzel bi erkekte aradığım hersey onda var.ve cokda azimli her sabah ise gitmeden sporunu yapar kas calisir oyle gider ben de yan gelip yatarim. Onun yüzünden yanina yakistiramiyorum kendimi ne disarda ne yatakta. Utanıyorum yaa(
ee ne güzel işte boğazına düşkün değilsin süperrr geriye kaldı hareket havalarda ısında bebişle yürü dışarı çıkmak istemiyor musun evde iş yap hopla zıpla bak hala internetin başındasın çabuk kalk evin işlerini yap aç güzelde bir müzik sonra duşunu al güzel bir süslen gülümse kayınvaldenlere de güzel sağlıklı atıştırmalıklar hazırla diyete başladım de senin problemin hareketsizlikse işin kolay valla bak benim bildiğim bir söz var onu hep uygulamaya çalışırım bazen yemeğimi bile ayakta yerim bu yüzdenAyy çok güzel yazmışsın bi an ben kendime ne yaptım niye böyle kilo aldım dedim( ben abur cubur yemiyorum tatlı şekerli tuzlu yemiyorum cayima vb. seker atmam 2 senedir. Öyle evde kek mis pastaymis borek corekmis yapmadim uzun zamandir. Kadın gunlerim yok cocuk olduktan sonra biyere gidemiyorum. Hep onla evde vakit geçiriyorum eve kapandim gibi. Soğuğu bahane ediyorum umutsuz vaka gibiyim. Çok istediğim halde azmim yok anlik azim var bi kere spor yapıyorum bi hevesle sonra oturuyorum kalıyorum. Bugun kayinvalidemler gelecek ben daha kalkip temizlik ve yemek yapcam. Cok tembelim yaa gerçekten. Yememde oyle pek sıkıntı yok çeşit yemiyorum sabah kahvalti yapiyorum ogleden sonra çayla biseyler aksam esim 7 de evde oluyo bazen onla yiyorum bazende o gec geliyo diye erken yiyorum sonra esimle cay içiyoruz ben cekirdek filan bile yemiyorum ki kiloma kilo eklemeyim diye. Hareketsizlikten boyleyim sanirim yanimdada kimse yok bi akraba bi aile dostu olsa beraber disari cikar yürüyüş yapardik. Bizim burasi cok musait yürüyüş ve spor aletleri bakımından geniş alan. Amakafa dengi kimse yok. Tek basimada cikmak istemiyorum bi kac kere gittim geldim sap gibi:)) tadi cikmiyo sessiz sessiz . Oyle işte suan kilolarimla yazıyorum
) bigun zayıflamis ve herkese nasil yaptigimi söylüyo sekilde yazacakmiyim
Canım seni uzun süredir görmeyen insanlar zayıfladığını söylüyorlarsa doğrudur!
Yürüyüş bandından neden vazgeçtin ben olsam alırım çünkü günde 10 bin adım attığında 20 günde 4 kilo variyorsun garAnti! Dışarda yürüme imkanım var diye almadım sen bakma o engelleyenlere derhal al bandı
Eş faktörü çok önemli benimde eşim boylu poslu fit biri ve benden on yaş büyük ama göstermiyor![]()
Kilolar birde yaş ekliyor sanki bizeolduğundan büyük gösteriyorum bu da beni üzüyor