Arkadaşlar nerede Doğum yapacağıma karar veremiyorum bana akıl verin Ben başka şehirdeyim ve kimsemiz yok burada. Ailem başka eşimin ailesi başka ilde. Doğumum Ramazan ayına denk geliyor. Annemin evinde kardeşim sınava hazırlanıyor. Eşimin ailesinin evinde ise kaynım ve çocukları var. Burada yapsam bakacak kimsem yok ne yapsam bilemiyorum
Arkadaşlar nerede Doğum yapacağıma karar veremiyorum bana akıl verin Ben başka şehirdeyim ve kimsemiz yok burada. Ailem başka eşimin ailesi başka ilde. Doğumum Ramazan ayına denk geliyor. Annemin evinde kardeşim sınava hazırlanıyor. Eşimin ailesinin evinde ise kaynım ve çocukları var. Burada yapsam bakacak kimsem yok ne yapsam bilemiyorum
Canım ya bende aynı konudan muzdaribim sen hamilesin şuan ben daha karar bile veremedim acaba hamile kalsam ne yaparım diye çok zor durum ama ben kayın validen in yanını hiç düşünmedim bile
Çalışıyorum İzne ayırılacağım Doğuma yakın. Annemler gitsem eşim gelip gidemem sık sık sizi nasıl göreceğim diye kaygılanıyor. Kayınvalidemlere açıkcası ben gitmek istemiyorum yemek iş sorun olacak kesin biliyorum. Evim de dursam annem ben çok kalamam evdekilere kim bakacak Ramazan günü diyor. Kaldım arada
bi kayınvaliden gelir bi annen gelir. kardeşin de küçük değilmiş, 1 haftalık yemek yapar annen, zeytinyağlı vs doldurur dolabı gelir. çareler tükenmez. yeter ki yapmak istesinler :)
bi kayınvaliden gelir bi annen gelir. kardeşin de küçük değilmiş, 1 haftalık yemek yapar annen, zeytinyağlı vs doldurur dolabı gelir. çareler tükenmez. yeter ki yapmak istesinler :)
Demi işte gelmek isteseler çare bulunur da annem sanırım düzenini bozup gelmek istemiyor o yüzden yanıma gel diyor. Bende oraya taşın ordan eve taşın çok istemiyorum
Hamile halinle annenin yanına gitmek ya da kayınvalidenin yanına gitmek olmaz. Ayrıca babasının da olmaması sıkıntı adam merakla beklerken baba olmayı bebeği ve seni görememek zor gelir yani. Olmadı eşin izin alsın baksın 1 hafta kadar sana. Annen sonuçta gelmek zorunda. Ramazan bahane olamaz. Yemek yapamayacak durumda da değil kardeşin. Sezaryen bile olsan bakabilirsin ben 3.günümde alışverişe bile çıktım. Önemli olan dikkatli olmak.
Benim kardeşim de sinava girecek ama babam hazırlayacak son bir hafta yemegini kahvaltisini vs. En kotu komsuda falan yesin. Bi hafta disardan yedi diye kimsenin sinav basarisi düşmez. Ben oss ye girerken simit ayran yemiştim
Tabiki anne ne git yada annen gelsin en güzeli. Bir hafta bile bakılsa sana yeter artar bile. Kayinvalide tarafını hiç düşünme bence. Her türlü halin olabilir. Evde kayinlar varken daha zor olur. Annen yemek yapar buzluga atar. Kardesin isitir yer. Makarna yumurta yer bazı günler olur biter. Sağlıklı doğum olsun da insallah. Bende ikinciye hamileyim su an. Annem vefat etti. Kaynanam geçen doğum bakicam diye geldi. Esm ona hizmetten helak oldu. Kustu gitti 15 gün kaldı. Bir ise yaramadı. Ne yatabjkdkm. Ne yiyebikdim. Bakımsız kaldım. Allahtan doğumum normaldi. Ertesi günü ayaktaydjm. Zaten bir dahada yatamadim . Boşver otur evinde annen gelsin baksın. Annen her kahirini çeker. Elalem cekmez