Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayirli olsun canim..yavrunla birlikte saglikli gunler dilerimmm....kacinci haftanda dogum yaptin canimMerhaba kızlar ☺ bende çiçeği burnunda 3 haftalik çıtır bir anneyim 😉 doğumdan önce tüm hamisler gibi bende doğumdan acayip korkuyordum sürekli doğum hikâyelerini okuyup doğum videolarini izliyordum artik kafayı siyiracaktim her gece rüyalarda filan o derece 😆 neyse ki korkulan olmadı ve bana göre kolay doktoruma göre zor bir doğum geçirdim ( yada şimdiden unuttum bile bilemiyorum ) akşam saat 8 gibi hafif adet sancıları yoklamaya başladı beni ama bende aşırı bi rahatlik var. Saatlerini not ettim sancilarin ama düzensizdi doktorumu aradım kontrole gitmemi söyledi bende hastanenin yolunu tuttum kayinvalidem ve eşimle. Arabayı bile kendim kullandım onlar panik halinde olduğu için 😊 neyse kontrolde 4 cm açıklık olduğunu söyledi ebe ama bende heyecandan baska birsey yok 😊 izin alıp eve geldim ılık dusumu aldim biraz dua okudum hazırlandim çıktık tabı sancılar da bu arada biraz artmaya başladı. Saat 2 ye kadar rahattim dolaniyodum hastane koridorlarında 2 den 5 e kadar artık canım yanmaya başladı ( zemzem suyu hurma sırta masaj yaptırma dua etme sancı aralarında yürüme ve nefes kesinlikle rahatlatiyodu bu arada) zaten 5 te doğum gerçekleşti. Oda ben ikinma evresini bir türlü beceremedim ebenin yuklenmesiyle yaklaşık 1 saat geç oldu doğum. Sonrası mi bi rahatlık bi boşluk bi mutluluk tarif edecek kelimeler çok az bambaşka bsy işte 😂 uzadı neyse şunu söyleyeyim korkanlara kesinlikle anlatıldığı gibi zor değil cekilmeyecek bir ağrı değil ki zaten birkaç saat sürüyor ve sonrasında iyiki yapmisim kesinlikle değdi diyorsunuz çünkü aşırı rahat dikişler çok olsa bile. Esiniz aileniz cevreniz vücudunuz adeta sizi ödüllendiriyor ve kahraman ilan ediliyorsunuz hele de artan sezaryenlerin üstüne. Buda haliyle muhteşem bir motivasyon 😁 hepinize hayırlı kolay doğumlar ve sağlıklı bebisler olsun...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hayirli olsun canim..yavrunla birlikte saglikli gunler dilerimmm....kacinci haftanda dogum yaptin canim
Merhaba kızlar ☺ bende çiçeği burnunda 3 haftalik çıtır bir anneyim 😉 doğumdan önce tüm hamisler gibi bende doğumdan acayip korkuyordum sürekli doğum hikâyelerini okuyup doğum videolarini izliyordum artik kafayı siyiracaktim her gece rüyalarda filan o derece 😆 neyse ki korkulan olmadı ve bana göre kolay doktoruma göre zor bir doğum geçirdim ( yada şimdiden unuttum bile bilemiyorum ) akşam saat 8 gibi hafif adet sancıları yoklamaya başladı beni ama bende aşırı bi rahatlik var. Saatlerini not ettim sancilarin ama düzensizdi doktorumu aradım kontrole gitmemi söyledi bende hastanenin yolunu tuttum kayinvalidem ve eşimle. Arabayı bile kendim kullandım onlar panik halinde olduğu için 😊 neyse kontrolde 4 cm açıklık olduğunu söyledi ebe ama bende heyecandan baska birsey yok 😊 izin alıp eve geldim ılık dusumu aldim biraz dua okudum hazırlandim çıktık tabı sancılar da bu arada biraz artmaya başladı. Saat 2 ye kadar rahattim dolaniyodum hastane koridorlarında 2 den 5 e kadar artık canım yanmaya başladı ( zemzem suyu hurma sırta masaj yaptırma dua etme sancı aralarında yürüme ve nefes kesinlikle rahatlatiyodu bu arada) zaten 5 te doğum gerçekleşti. Oda ben ikinma evresini bir türlü beceremedim ebenin yuklenmesiyle yaklaşık 1 saat geç oldu doğum. Sonrası mi bi rahatlık bi boşluk bi mutluluk tarif edecek kelimeler çok az bambaşka bsy işte 😂 uzadı neyse şunu söyleyeyim korkanlara kesinlikle anlatıldığı gibi zor değil cekilmeyecek bir ağrı değil ki zaten birkaç saat sürüyor ve sonrasında iyiki yapmisim kesinlikle değdi diyorsunuz çünkü aşırı rahat dikişler çok olsa bile. Esiniz aileniz cevreniz vücudunuz adeta sizi ödüllendiriyor ve kahraman ilan ediliyorsunuz hele de artan sezaryenlerin üstüne. Buda haliyle muhteşem bir motivasyon 😁 hepinize hayırlı kolay doğumlar ve sağlıklı bebisler olsun...
Allah saglikla,mutlukla buyutmeyi nasip etsin bebeginizi.Bende yarin Allah in izniyle hastaneye dogum icin yaticam.Kendi sancimi cok bekledik ama 40+6 dayim vr hala sancim yok o yuzden suni sanci ile dogumum baslatilacak o da fayda etmeZse sezeryan olucak.Cok uzuluyorum suan kendi sancimla dogum yapamayacagima.Dogumunuzu okuyunca cok hosuma gitti.İnsallah sizin gibi hayirlisiyla atlatirim bende.
Sağolun tsk ederim. Allah yardımcınız olsun sizinde inş kolay ve hızlı bir şekilde atlatirsiniz da müjdeyi verirsiniz burda 😄 güzel düşünün ki güzel geçsin ama 😉 ilk dogumunuz mu?
Ins canim. Korku birsey bilmedigimizden oluyo zaten 😊 suni sanciyi bilmiyorum ben almadım ama benden sonraki bir bayan açıklığı 2 cm iken suni sanciyi aldı ve sadece 2 saat sonra doğurdu süreci kisaltiyo yani baya seninde öyle olur ins 😊evet ilk dogumum.Hicbirsey bilmedigim icin biraz korkuyorum ama hep guzel dusunmeye calisiyorum.Sadece suni sancidandi korkum o da basima geldi :) insallah sag salim saglikla kucagima alirim bebegimi de mujdeyi burda paylasirim.
Ins canim. Korku birsey bilmedigimizden oluyo zaten 😊 suni sanciyi bilmiyorum ben almadım ama benden sonraki bir bayan açıklığı 2 cm iken suni sanciyi aldı ve sadece 2 saat sonra doğurdu süreci kisaltiyo yani baya seninde öyle olur ins 😊
Merhaba kızlar ☺ bende çiçeği burnunda 3 haftalik çıtır bir anneyim 😉 doğumdan önce tüm hamisler gibi bende doğumdan acayip korkuyordum sürekli doğum hikâyelerini okuyup doğum videolarini izliyordum artik kafayı siyiracaktim her gece rüyalarda filan o derece 😆 neyse ki korkulan olmadı ve bana göre kolay doktoruma göre zor bir doğum geçirdim ( yada şimdiden unuttum bile bilemiyorum ) akşam saat 8 gibi hafif adet sancıları yoklamaya başladı beni ama bende aşırı bi rahatlik var. Saatlerini not ettim sancilarin ama düzensizdi doktorumu aradım kontrole gitmemi söyledi bende hastanenin yolunu tuttum kayinvalidem ve eşimle. Arabayı bile kendim kullandım onlar panik halinde olduğu için 😊 neyse kontrolde 4 cm açıklık olduğunu söyledi ebe ama bende heyecandan baska birsey yok 😊 izin alıp eve geldim ılık dusumu aldim biraz dua okudum hazırlandim çıktık tabı sancılar da bu arada biraz artmaya başladı. Saat 2 ye kadar rahattim dolaniyodum hastane koridorlarında 2 den 5 e kadar artık canım yanmaya başladı ( zemzem suyu hurma sırta masaj yaptırma dua etme sancı aralarında yürüme ve nefes kesinlikle rahatlatiyodu bu arada) zaten 5 te doğum gerçekleşti. Oda ben ikinma evresini bir türlü beceremedim ebenin yuklenmesiyle yaklaşık 1 saat geç oldu doğum. Sonrası mi bi rahatlık bi boşluk bi mutluluk tarif edecek kelimeler çok az bambaşka bsy işte 😂 uzadı neyse şunu söyleyeyim korkanlara kesinlikle anlatıldığı gibi zor değil cekilmeyecek bir ağrı değil ki zaten birkaç saat sürüyor ve sonrasında iyiki yapmisim kesinlikle değdi diyorsunuz çünkü aşırı rahat dikişler çok olsa bile. Esiniz aileniz cevreniz vücudunuz adeta sizi ödüllendiriyor ve kahraman ilan ediliyorsunuz hele de artan sezaryenlerin üstüne. Buda haliyle muhteşem bir motivasyon 😁 hepinize hayırlı kolay doğumlar ve sağlıklı bebisler olsun...
evet canim onu bende duydum.Kendi sancindan daha siddetli sanciymis fakat dogum cabuk oluyormus.o kadar aciyi cektikten sonra sezeryam olmaktanda korkuyorum.Anlayacagin suan herseyden korkuyorum :)
Yeni düşük yaptım ben de doğumdan korkan ama hiç sezaryen istemeyen biriyim yazdıklarınız biraz rahatlattı teşekkürler. Allah yavrunuza hayırlı uzun ömür versin insaallah :)
Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler...
Anlıyorum seni hepimiz aynı evrelerden geçiyoruz valla ama sonrasında da boşuna korkmusum diyip pişman oluyoruz 😊 hakkında hayırlısı olsun artık ama kafana takma ve uykunu iyice al çünkü enerjik olman lazim yoruluyosun sonra 😉
guc verdin bana arkadasim sagol.Allah herseyin hayirlisini nasip etsin elbet buda gecicek dedigin gibi bosuna korkmusum diyecegim :) insallah guzel haberleri veririm burda.
allah analı babalı büyütsün.
ALLAH analı babalı büyütsün