Doğum??

sevilay1984

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2016
1.142
372
123
41
16 yaşında evli olup hamile olduğum için insanlar hemen aaaa yazııığğkk diyor, ben hayatımdan çok memnunum neyse konu şu ablalar, bugün annemin arkadaşları geldi, arkadaşlari ve bendn 4-5 yaş büyük kızlari eşim işteyken annemlerdeyim) neyse bu karılar hemen böyle surat felen yaptılar yazık der gibi kıskanıyolar neyse kızları sen daha 16 sın doğuma dayanabilecekmisin, kadınlar dayanamıyo ölüyo sen nasıl yapacaksın felen dediler ben normal doğum istiyorum korkmuyorum ama yani insan birazcık çok az minicik tırsıyo şimdi sonuçta doğacak dimi ablalar psikolojim bozuldu ama bebeğe yansımasın diye hep kahkaha atıyorum gülüyorum şimdi korksam bebek beni istemiyo diye düşünür beni motive edin

Emin ol kıskanmışlardır

allahım ya size insan gibi yazdım kıskanılcak durum yok onlarda anne olanilir bana dişlerinizi gösterin demedim motive motive motive SEVGİLİ ABLACIKLARIM!!

allahım ya size insan gibi yazdım kıskanılcak durum yok onlarda anne olanilir bana dişlerinizi gösterin demedim motive motive motive SEVGİLİ ABLACIKLARIM!!

Sen dua ette şikayet etmesinler kocanı babanı
Zira bebeğin babasız kalır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…