Doğum??

Tatlım kiskanilacak durumda değil aslında acınacak durumdasın. .benim de kızım var 16 yaşında ben bırak onun hamile olmasını evli yada sözlü dahi olmasını kaldıramam. O daha çocuk..sende öylesin.
Ama madem ki bu durum başına gelmiş katlanacaksın. Doğumdan korkmana gerek yok.Doktorlar yardım ederler sana.ama bebeğin sorumluluğunu alabilecekmisin sen onu düşün. .

Evet herkeşler seni kıskanıyor 16 yaşında hayatının ağzına ettiğin için. Bence de çok terbiyesizler, oysa ki madalya takmaları lazımdı.
Bebeğini sağlıkla kucağına al, doğumun kolay olur, umarım.
Ama otur bir düşün. Bebeğe 28 yaşında da sahip olabilirdin ama bir daha asla 16 yaşında bir genç kız olamayacaksın.

Cocuk yaşta çocuk sahibi olmak... bende çok kiskandim seni şimdi

Kiz evli ve 4 aylik hamile. Olan olmus, napsin bebegi geri mi kussun? Bu kadar uzerine gitmesek

Canim, sen bakma etrafindaki sabuk konusan kadinlara. Ilk gece diye milleti vajinusmus yapan da bu kadinlar.

Git doktorunla konus, o senin kemik yapini inceler ve en dogru seyi o soyler. Eskilerde cok var o yaslarda anne olanlar, ki simdi tip cok daha gelisti simdi.

Saglikla kucagina al bebegini insallah.

Yazık ya ben 27 de evlendım 28 de çocuk oldu hala erken mı dıye düşünürüm evlılıgın sorumluluklarını kaldırmadığım için ve hala okumak ıstedıgım için bıseyler yapmak istedıgım için ama sen 16 hamılesin . Can'ım valla kızım var ve gerçekten zor Bebek bakımı sen yurtdışında yasıyosun sanırım bı rahatlık ta var senden ama nolursa olsun bu yaşta olmamalıydı. Doğuma gelınce o çocuk cıkr bısekılde sezeryan yada normal dogum sen asıl sonrasını düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…