- 4 Mart 2016
- 1.142
- 372
- 123
- 41
- Konu Sahibi sevilay1984
-
İriyim biraz abla danimarkada herkes böle şişko:))Ben de 16 olduğunu görünce şaşırdım. 25-35 arası biri gibi duruyor.
önce sen kendi tipine bak çocuksun daha bilmem neyin peşinde koşacağına okulda olman gerekirdiEvet bende yaşıt olarak benden büyükler abla gibi konuşurlar sandım tiplere bak sağolun
Evet herkeşler seni kıskanıyor 16 yaşında hayatının ağzına ettiğin için. Bence de çok terbiyesizler, oysa ki madalya takmaları lazımdı.16 yaşında evli olup hamile olduğum için insanlar hemen aaaa yazııığğkk diyor, ben hayatımdan çok memnunum neyse konu şu ablalar, bugün annemin arkadaşları geldi, arkadaşlari ve bendn 4-5 yaş büyük kızlari eşim işteyken annemlerdeyim) neyse bu karılar hemen böyle surat felen yaptılar yazık der gibi kıskanıyolarneyse kızları sen daha 16 sın doğuma dayanabilecekmisin, kadınlar dayanamıyo ölüyo sen nasıl yapacaksın felen dediler ben normal doğum istiyorum korkmuyorum ama yani insan birazcık çok az minicik tırsıyo şimdi sonuçta doğacak dimi ablalar psikolojim bozuldu ama bebeğe yansımasın diye hep kahkaha atıyorum gülüyorum şimdi korksam bebek beni istemiyo diye düşünür beni motive edin
Benim abla saygısız gibi dursamda değilim bana ayıp gelmiyor:)Ben de 16 olduğunu görünce şaşırdım. 25-35 arası biri gibi duruyor.
Kıskanılıyorum sanıp ego tatmini yapıyor sanırım.Halinden memnunsan baştaki ayrıntıları niye yazdın? Sadece doğumdan korkuyorum demen yeterliydi. Bunca tepki almazdin, yok kıskanıyorlar bilmem ne.
Cocuk yaşta çocuk sahibi olmak... bende çok kiskandim seni şimdi16 yaşında evli olup hamile olduğum için insanlar hemen aaaa yazııığğkk diyor, ben hayatımdan çok memnunum neyse konu şu ablalar, bugün annemin arkadaşları geldi, arkadaşlari ve bendn 4-5 yaş büyük kızlari eşim işteyken annemlerdeyim) neyse bu karılar hemen böyle surat felen yaptılar yazık der gibi kıskanıyolarneyse kızları sen daha 16 sın doğuma dayanabilecekmisin, kadınlar dayanamıyo ölüyo sen nasıl yapacaksın felen dediler ben normal doğum istiyorum korkmuyorum ama yani insan birazcık çok az minicik tırsıyo şimdi sonuçta doğacak dimi ablalar psikolojim bozuldu ama bebeğe yansımasın diye hep kahkaha atıyorum gülüyorum şimdi korksam bebek beni istemiyo diye düşünür beni motive edin
Sağlık olsun tontişim.İriyim biraz abla danimarkada herkes böle şişko:))
Mahkeme kararıyla hakim onay verdi!
Mahkeme kararıyla hakim onay verdi!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?