Doğum??

Ben senın yaşlarda üniversıte okumama gerek dıye dolaşırdım ayaklarımın üstünde durmam gerek diye evlılık lafı duysam sinirlerim tepeme çıkardı asla derdım çünkü cok cok cok uzak gelirdı zaten anca Üni sen sonra ancak düşünmeye başladım cok zor ya Nasıl bu yaşta evlendın ve çocuk yaptın

Daninarka'dayım deyince parçalar yerine oturdu

Bekar mısın ne güzel :) yaşın kaç

Ben kiskandim ya 16 yasinda evli cocuklu ne guzel tam ozenilecek hayat.
Zamane kızları okuyacagim kariyer yapacagim, sosyal, entelektüel, ozgur olacagim diye bos yere vakit kaybediyorlar, 25 ine gelmeden en az 5 cocuk dogurup evde oturmak varken ne gereksiz ugraslar
Aferin sana ablacim, boyle devam et, her sene bir tane dogur, kiskananlar catlasin

Kıskanmak? İlginçmiş gerçekten.

Benim yarım yaşındasın ben de olsam doğumu bırak 'bu yaşta çocuğun sorumluluğunu kaldırabilecek mi acaba?' diye düşünürüm.

Allah kolay ve hayırlı doğum nasip etsin. Doğum da zor ama asıl önemli olan iyi bir insan yetiştirmek.

Merak ediyorum seninle evlenen kimdi ?
Kaç yaşındaydı ?
Kimse dur demedi mi ?
Sen çocuksun demedi mi ?
Sen daha çocuksun yahu senin yapman gereken lise de okumak eve geldiğinde annenin yaptığı yemekleri yemek..Arkadaşlarınla buluşup gezmek..
Ama sen hamilesin..Evet hayat sana şu an toz pembe her şey masal gibi ama unutma her masal mutlu sonla bitmez.
Umarım bebeğinin hayatı daha güzel olur.
Şu an şikayet edilse aileniz ve sebep olan herkes içeri alınır ve sizide esirgeme kurumuna gönderirler bunuda dipnot olarak geçelim.

Kucakta olmasi gereken yas zaten, ben 16 yasimda hala annemin kucagina oturuyordum sev beni diye :)

Ben 27ye 2 ay kala evlendim de rahmetli babam karalar bağladı, ne oynadı ne gülebildi rızası da olduğu halde, gıdılarımdan sever tosbik falan diyip kızdırırdı beni, 16 yaş ne yaw

Üslup çok sahte, 16 yaşında kız karılar falan demez böyle. Bir erkek yazmış gibi ya neyse...
Her neyse soru sorayım da az daha uydur bari konu sahibi. Kocan kaç yaşında?
Ve sen kesinlikle 16 değilsin, ben 23 yaşındayım ama bu fotoğraftaki kişiden daha küçük görünüyorum. 16 yaşında bir kız olamaz bu kişi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…