Doğuma Hazırlık Doğuma 10 gün kaldı ben isim bulamadim :((( sizce hangisi olsun?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Bence de ikisi de kulağa hoş gelmiyor. Pırıl ı telafuz etmesi çok zor. Lina yı da bu aralar hep duyuyorum Lina, Mina, Mira tarzında koyanlar arttı. Defne de koymayın. Kulağa hoş geliyor ama kolumuzu sallasak Defneye çarpıcaz. Kız ismi bulmak daha zor sanki hem kulağa hoş gelsin hem anlamı güzel olsun gem çok absürd olmasın hem çok klasik olmasın derken bakmışsın birşey kalmamış. Benim beğendiklerim Zehra, Elif, İnci, İpek, Zülal ( bunu söylemek çok kolay değil) ...

Duru derin Irmak öykü zümra ipek gökçe

İpek çok kibar geliyor bana zümra nın anlamı çık güzel Lina bana yabancı ismi gibi geliyor eniştemin köpeği vardı adı linaydı hep o gelir aklıma

Ilgın (akıllı, bıcır bıcır olurlar)
Yağmur (güzel ve narin oluyorlar, değişik hobileri oluyor)
Melis (uzun boylu ve alımlı oluyorlar genelde)
Almila (zeki ve akıllılar)
Ayşe (hırslı, zeki, becerikli)
Emine (hırslı, laf cmbazı)
Gizem (duygusal, sözeli iyi)

Pırıl çok kötü, lina yabancı ismi gibi özenti duruyor.

Bunların yerine daha normal isimler koyabilirsiniz.

Mesela Melike ismini çok severim.

İrem, Zeynep, Elif, Nisa bunlar hem söylemesi güzel hem de kulakta hoş tınılar bırakan isimler.

bence biraz manası derin isimler düşünmelisiniz. pırıl olmasın çok tırmalıyor kulağı. ipek de öyle . siz sanırım farklı bir isim arıyorsunu. arya ve sura ismini duydum şu sıra. ismiyle büyüsün şimdiden:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…