• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Doğuma 10 gün kaldı ben isim bulamadim :((( sizce hangisi olsun?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
ikisi de hoş değil.
inci ipek gül begüm buse nil eda ece masal rüya ve asya en beğendiğim isimler.

Artık dilim yandı kendi kızımın ismini önermiyorum :)
Onun dışında Zeynep ismini çok severim,Ecem,İlay,Liva,İpek,Cemre gibi isimler de hoş.

Sahi destina ne demek :)
Neden onu seçtiniz? Hikayesini metak ettim :)

Konu sahibi isim olarak lale, zeynep, leyla, derin, su. Değişik olsun diyorsan masal, mavi, gece

İlla ikisi arasında tercih yapmamız gerekiyorsa lina kesinlikle mira da güzel aslında sizin tercihiniz ama pırıl ismini birdaha gözden gecirmekte fayda var gibi :()

İdil , gökçe, yeşim, berrak , sena, beril , tuana , bukre , gaye , ılgın , birce, Miray ... vs olabilir .

Alemşah koyanı bile duydu bu kulaklar :kusmuk::KK70:

Aleyna kuranda geçiyor ama güzel bir anlamı yok ki. Her kuranda geçen isim güzel değil.

Ecrin de geçiyor, ecr kelimesinden türemiş ama ücret demek. Yani anlamı bilmek gerek.
Evet oda var ama anlami guzel olupta kulaga hos gelmeyenler var. Azra isminin anlamini bilmyrm ama hos bir isim ama herkes azra koyuyor iste ondan zor bir durum isim konusu

bence biraz manası derin isimler düşünmelisiniz. pırıl olmasın çok tırmalıyor kulağı. ipek de öyle . siz sanırım farklı bir isim arıyorsunu. arya ve sura ismini duydum şu sıra. ismiyle büyüsün şimdiden:)
İkisi de güzel değil Üzgünüm başka alternatif var mı

Pırıl bulaşık deterjanı adını andırıyor. Lina nın anlamını bilmiyorum.

Bence ikisi de güzel değil. Anlamı güzel olan başka isimler düşünün bence Berra güzel bir isim fikir istersen eğer

pırıl kulak tırmalayıcı bence.
çok kötü bir isim.

lina ondan iyidir.

Ikiside anlamsız geldi bana..kulagada hoş gelmiyor açıkçası. Neden biraz daha bizden bir isim bulmayı denemiyorsunuz acaba??

Bence anlamlı isimler seçmeye çalışın çünkü sürekli herkes ona o isimle hitap edecek..farklı olsun diye çokta zorlamamak lazım ben kızım olursa Elif ya da Zeynep ismini düşünüyorum yani eşimle düşünüyoruz :)

Onlar yerine ayse koy. Daha guzel.

Alkım güzel bir isim olabilir bence. Şimdiden tebrikler bu arada. :)

Bizim de insallah ELİF olacak kizimizin ismi:nazar::anneadayı:

Pırıl güzel değil, linayi bilemedim anlamı ne. Ben ipek, ela ve nehiri begeniyorum

Artık dilim yandı kendi kızımın ismini önermiyorum :)
Onun dışında Zeynep ismini çok severim,Ecem,İlay,Liva,İpek,Cemre gibi isimler de hoş.

Alaluna diye reklam vardı gözümde canlandı :KK70:

Ne biliyim şu an aklıma Selin,Eylül,Deniz,Mina geldi

Bence de ikisi de kulağa hoş gelmiyor. Pırıl ı telafuz etmesi çok zor. Lina yı da bu aralar hep duyuyorum Lina, Mina, Mira tarzında koyanlar arttı. Defne de koymayın. Kulağa hoş geliyor ama kolumuzu sallasak Defneye çarpıcaz. Kız ismi bulmak daha zor sanki hem kulağa hoş gelsin hem anlamı güzel olsun gem çok absürd olmasın hem çok klasik olmasın derken bakmışsın birşey kalmamış. Benim beğendiklerim Zehra, Elif, İnci, İpek, Zülal ( bunu söylemek çok kolay değil) ...

Ilgın (akıllı, bıcır bıcır olurlar)
Yağmur (güzel ve narin oluyorlar, değişik hobileri oluyor)
Melis (uzun boylu ve alımlı oluyorlar genelde)
Almila (zeki ve akıllılar)
Ayşe (hırslı, zeki, becerikli)
Emine (hırslı, laf cmbazı)
Gizem (duygusal, sözeli iyi)

Bak çoğumuz alternatif olarak ipek demişiz değerlendir derim :))

PIRIL ILK KEZ DUYDUM BULASIK DETERJANI GIBI.. LINADA GUZEL DEGIL.. BASKA ISIMLER BULUN BENCE..

Pırıl çok kötü, lina yabancı ismi gibi özenti duruyor.

Bunların yerine daha normal isimler koyabilirsiniz.

Mesela Melike ismini çok severim.

İrem, Zeynep, Elif, Nisa bunlar hem söylemesi güzel hem de kulakta hoş tınılar bırakan isimler.

Benim kızımın adını duru koyacaktım. Baktım duru çok var, Masal oldu kızımın adı :nazar:

Biz zeynep koyacağız beril ismini de çok beğeniyorum

Ayy bayıldım, harikasın. Ben de Göktürk koyucam bi oğlum olursa.
Öztürkçe isimleri çok seviyorum ben.
PEYKER nasıl sizce

Benim bi kizim olsaydı ismi elif neva olacaktı ama kısmet allah bize iki erkek evlat verdi diğer sevdiğim isimler ela , asya, ruya, masal ama lina ve pırıl çok kötü gerçekten kusura bakmayın ama

Back
X