• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Doğuma 10 gün kaldı ben isim bulamadim :((( sizce hangisi olsun?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
İkiside cok itici bence:( yarin bir gun ahirette evlatlar anne babalarindan kendilerine manasiz ve kotu isim koyduklarinda hesap soracaklarmis... Anlami olan guzel bir isim koyabilirsiniz... Berrin olabilir mesela

Geçenlerde lina ismine yaptıgım yorum aklıma geldi şimdi.

Lina mina mira almina son zaman tercih edilen fakat bence tercih edilmemesi gereken isimler.
Pırıl da ona keza çok basit kulağa da hoş gelmiyor.

İlla bu tarz bir şeyler koyacaksan

Duru, Elif, öykü, ırmak, masal, kumsal bu tarz kulağa daha soft gelen isimlere yönel.

Senin söylediğin iki isimde çok uç noktada kulak aşinalığı olmadığı için de rahatsız ediyor.

Kuzenim bebeğinin adını "İnci" koydu bilindik bir isim aslnda ama çok fazla yok ona bile ilk zaman alışmakta çok güçlük çektik. Çocuk onu bir ömür taşıyacak ileride sizi dava edip isim değiştirmesini istemezsiniz değil mi??

İkiside cok itici bence:KK43: yarin bir gun ahirette evlatlar anne babalarindan kendilerine manasiz ve kotu isim koyduklarinda hesap soracaklarmis... Anlami olan guzel bir isim koyabilirsiniz... Berrin olabilir mesela
Peki fatma ismi nasıl ahirette hesap sorulacak olursa diye

Piril cok kotu. Lina da oldum olasi sevmedigim ozenti isimlerden. Klasik isimleri seviyorum.
Ayse Sare Elif Ipek Serra..

Kizimin ismi Ayse Sare..
Dogacak olan bebisimize de
Elif Asya koyacagiz insaAllah..

Lina daha iyi Pırıl'a göre.Pırıl'da bir iticilik var.Benim de doğumuma az kaldı ve Bade ismi direkten döndü hala çok hoşuma gidiyor içimde kaldı diyebilirim :KK66: Sare de çok hoş bence ama bu yıl patlama yaptı :KK66:

Sareyi bende kızıma düşünmüştüm kayınvalidem okulda fare derler çocuğa dedi soğutmuştu beni. Benim kızımın adı Aylin.

Sareyi bende kızıma düşünmüştüm kayınvalidem okulda fare derler çocuğa dedi soğutmuştu beni. Benim kızımın adı Aylin.
Fare hmm ;) yani aslında her isimle dalga geçilme potansiyeli bulunabilir ;) ama şu dönem isim konusunda orijinal olacaz diye öyle isimler koyuyoruz ki çocuklar kendi isimlerini telaffuz edemeyecekler ;);)

Lina bizim bir tanıdıkda koyacak kızına ama hiç hoş gelmiyor.sanki ingilizmişte ismini kısaltmiş gibi.pırıl da pek hoş değil.
.Gökçe
.Şura
.ikra
.Ecem
.Gülfem
.Cansu

Benim hoşuma giden isimler

Çocuklara farklı olacagiz diye bı kadar zorlamayın.lina hurma fidanıymış anla i:S
Hep Zeynep elifte koymayın milyonlarca isim var

Back
X