- Konu Sahibi Benyazmazsamsenyazmazsan
-
Bihter daha güzel daha anlamlı kıyas yaparsak
Bende cemreyi cok istedim ama anlamndan dolayi uygun gormuyor hocalar(
Bende cemreyi cok istedim ama anlamndan dolayi uygun gormuyor hocalar(
Benim bir tanıdığımin kızının adı liyahan anlamı sabrın en güzeli sadece liya olarakta kullanabilirsinKızlar sizce pırıl ismi nasıl eşim lina istedi bende pırıl sizcehangisi daha guzel
Türkçe ve özenti olmayan bir isim koyun diyelim o zaman.Kayra bildiğin öz türkçe binlerce yıllık isim.
Çok orjinal sosyetik ve zengin çocuğu çağrışımi yapsın diye mira falan koyuyorlar işte. Sınıf atlama psikolojisi.Neden değişik olsun diye bu kadar zorluyorsunuz çözebilmiş değilim...
Bilmyrdum digrudurAleyna kelimesinin anlamı "üzerinize" demek.
Çok anlamsız yani.
Pırıla göre lina daha güsel bir isim sunlarıda düşünebilirsin Aden Ayza Elis Sidelya Ayda GüneşEşim de pırıl için öyle düşünüyor beğendiğiniz isimleri soylerseniz sevinirim
Allah bağışlasın :) sağlıkla büyütünBende zeynep ismini çok seviyorum ama gökçe koyduk adını kızımın ve çok yakıştı bence ismi kizima
Canim onlar modern takiliyorlar herhalde sorunda orda ya hic bir kitapta sozlukte gecmeyen isim ariyorlar ..kulturu hatirlayan kimKesinlikle Pırıl!
Lina diye bir isim mi varmış bizim kültürümüzde? Kuran mealinde bile Line yazıyor.
Araplar Lina olarak kullanabilir, bizim Line olarak kullanmamız daha doğru olur.
Ayrıca isim öneren arkadaşlar da lütfen önerdikleri isimlerin anlamını araştırsın önce. (Not: araştırmak 2 uyduruk isim sitesine bakmak değil)
Mesela Sidelya diye bir isim hangi kitapta, hangi sözlükte geçiyor?
Aynen oyle ..Artık herkes değişik olsun diye absürt isimler koyuyor. Anlamı güzel olan isimler bulun bence ve herkese danşarakta kafanızı karıştırmayın. Benim bir tanıdığım kızının ismini yaren (arkadaş,dost anlamı taşır) koydu. Çünkü ömrüm boyunca bana yarenlik edicek dedi. :)
Sizde bu şekilde içinizden ne geçiyorsa onu koymalısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?