Doğuma Hazırlık doğuma 10 gün kaldı hala oğlumun ismi yok

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

asraasra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2010
26
0
36
İzmir
arkadaşlar doğuma 10 gün kaldı hala isime karar vermedim ilk olarak babamın adını koyacağım Rıfat yanına ikinci isime karar veremiyorum aklımdakiler Rıfat aras Rıfat emre Rıfat alp Rıfat efe Rıfat yiğit Rıfat yağız Rıfat arda Rıfat aral bunlardan birini düşünüyorum sizce veya sizin önereceğiniz isim varmı?

arkadaşlar doğuma 10 gün kaldı hala isime karar vermedim ilk olarak babamın adını koyacağım Rıfat yanına ikinci isime karar veremiyorum aklımdakiler Rıfat aras Rıfat emre Rıfat alp Rıfat efe Rıfat yiğit Rıfat yağız Rıfat arda Rıfat aral bunlardan birini düşünüyorum sizce veya sizin önereceğiniz isim varmı?

Rıfat Yağız iyi gibi geldi bana bide daha Rıfat ismini görünce nedense aklıma Rıfat Engin ismi geldi :44:

iki isim koyacaksan Rıfat Efe koy canım. Zaten iki isim uzunluğu nedeniyle ilerde zorlanmasın ikinci isim kısa olsun :)

Rıfat Ilgaz koy bence... Ilgaz da çok hoş bir isim..
Hem belki ilerde Rıfat Ilgaz kadar başarılı bir insan olabilir.. Gurur verici bir isim..
:42:

Son düzenleme:
Seçtiğiniz isimlerden hepsi güzel ama Rıfat Efe kulağa çok hoş geliyor :emir_bebek:

iki isimlerden inanın artık gına geldi herkese gereksiz bişey bence ne anlamı var ingiltere kraliyet ailesinden çıkmış gibi 2 isime falan daha sade olmalı bece:34:

Back
X