37+1 de renksiz kansız nişan geldi.Dr.duzensiz sancilar var ama 1 hafta dogum baslayadabilir baslayamayadabilir dedi.O aksam evde vajinama baski acilma vs hissettim bi de basur oldum.Acikcasi esime bebek zaten 3 kg yu gecmis artik dogurayimmi dedim olur dedi.Ilik dus aldim biraz egzersiz yaptim.sabah saat 7 de sanciyla uyandim.20 dk ara ile basladi saat 9 da 5 dk da bire inmisti 9 da hastaneye gittim.3cm acilma var dedi.Elle kontrol ederken biraz daha acti dr 5 cm oldu.sancim cok siddetliydi dayanamadim epudral yapildi rahatladim.Dr geldi biraz daha acti 8cm oldu.Bu arada dr eliyle acarken cok aciyordu ama birkac saniyelik birseydi ve dogumu hizlandiriyordu bu iyi oluyordu.10 cm oldu basi gorundu asagi alalim dedi dogumhaneye indik 3.ikinmada yani 5 dk sonra filan bebek dogdu.11.45 te 3290kg saglikli bir bebek dogdu.Sonrasinda atoni gecmisim oldugu icin bi igne yapildi rahim hemen toparladı hic karnim agrimadi ve kanamam cok az oluyordu.ertesi gun oglene ciktik eve geldik.basur agrisi olmasa daha rahat olacaktim ama basurla birlesince dikisler zonkladi birkac gun.bugun 9.gun ve artik kisa sureli oturabiliyorum.kolay bir normal dogum olmasina ragmen ben sezeryani tercih ederim.Komplikasyon olusmadigi surece 10.gun tamamen normal hayatina donebiliyorsun.Ama normalde cinsel iliski vs nasil olcak diye endiseleniyorum.Bi de oncesi de sonrasi da agrili bisey olcaksa neden sezeryan olmasin ki diyorum.Canim Allah senin gonlune versin pozitif düşündüğün surece her sekilde dogum rahat olacaktir.Su an mucizem bana bakiyor ve herseye deger...