- 24 Mart 2018
- 152
- 78
- 18
- Konu Sahibi mavidirhayatim
-
sen bilirsin ne yapmak istiyorsan onu yap dedi. ben de seni fikrini soyle ne yapacaksak yapalim dedim. benim fikrim yok dedi. tamam o zaman dogumdan sonra ben gidiyorum esyalarida yavas yavas toplicam dedim tamam dedi.
ben bi ders vermek istiyorum aslinda bosanmadan once hem ailesine hem kendisine ama riskde almam gerekiyor. simdiye kadar hep bosanicam dedim ama yapamadim o da bunun farkinda belki de isin ciddiyetini anlamiyor. ailesi gelmeden bi kac koli toparlayip salonun ortasina koyucam onlarda geldiklerinde görüp belki ogluna bizim icin kavga etmeyin duzeltin fln derler
arkadaslar daha oncede konular acmistim buraya iyice sona yaklastim...
en son esimle sikintilarimiz varken bir de kardesine yurtdisindan geldigi icin tel gotuntulu konusmada hosgeldin demedim diye (oglumla gorusuyorlardi bende teli tutuyordum ogluma) ne terbiyesizligim kaldi ne assagilikligim. bana hak ettigimden iyi davraniyormus bana cektirecekmis, insanlarin midesini bulandirmisim, huzurunu bozmusum boyle yazip göndermiş.
bende bitti deyip gonderdim cunku bu kardesi ve annesi yuzunden kacinci tartismamiz bilmiyorum. zaten bizim kendi aramizda o kadar cok sorun varki. bir de surekli onlarla ugrasiyorum aramadin, ilgilenmedin gitmiyorsun gelmiyorsun diye.
esim geldi eve konustum bu boyle olmayacak 4 yildir aile kavgasi ediyoruz bir de senin ilgisizligin sevgisizligin var dedim. sen bilirsin ne yapmak istiyorsan onu yap dedi. ben de seni fikrini soyle ne yapacaksak yapalim dedim. benim fikrim yok dedi. tamam o zaman dogumdan sonra ben gidiyorum esyalarida yavas yavas toplicam dedim tamam dedi.
ben bi ders vermek istiyorum aslinda bosanmadan once hem ailesine hem kendisine ama riskde almam gerekiyor. simdiye kadar hep bosanicam dedim ama yapamadim o da bunun farkinda belki de isin ciddiyetini anlamiyor. ailesi gelmeden bi kac koli toparlayip salonun ortasina koyucam onlarda geldiklerinde görüp belki ogluna bizim icin kavga etmeyin duzeltin fln derler belki bi ders alip ya da esim durumun ciddiyeti anlayip o bi daha bu tarz tartisma yaratamayacak duzelcek ya da kimse bi sey soylemeyecek karismayacaklar bende bosanicam dogumdan sonra.
kafam cok karisik ailemde burda tuttuklari oructa burunlarindan geldi benim yuzumden. annemi zor tutuyorum hazmedemiyor kadin yapilanlari. su an ayni evin icindeyiz ve dogunu bekliyoruz ve dogumda ayni evin icinde kalacagiz onlarla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?