- 24 Ocak 2012
- 14.422
- 50.809
- 798
Selam herkese. Memleketimden 10 saat uzaklıktayım kendi akrabalarımdan doğumuma gelebilecek kimsem yok. Annem kızkardeşimin doğumuna gidecek. Eşimin ailesi vicdanen çok zayıflar zor zamanımızda hiç yanımızda olmadılar, olaylar neticesinde araya soğukluk ve iletişimsizlik girdi kızımla hiç diyalogları yok kızım yabancılıyor konuşmuyor onlarla. Keşke böyle olmasaydı.zaten arayıp durumumuzu torununu soran insanlar değiller. Kapı komşum bakacaktı kızıma şehir dışına çıkması gerekti. Diğer komşumnda eşi geldi köylerine gittiler.iş arkadaşlarımn hep çocukları sorumlulukları var gelemezler. Eski bakıcımız alternatifti onunda gelini hastaneye yattı. Görümcemin büyük kızıyla iletişimi iyi kızımn ama o da sürekli panik atak geçiriyor kalamaz. Bu kadar herkesi ayrıntılı yazdım ki durumumu anlayın diye.
Özel hastanede doğum yapacağım odalar tek kişilik tvli filan kızım eşimle vakit geçiremez mi ki ben tek başıma sancı odasnda kabalir miyim normal doğm deneyeceğiz. Çok etkilenir mi beni sancı çekerkn filan görse. Yanımda biri olması gerekiyor mu mutlaka?
İnanın doğumdan çok kızımı kafaya takıyorum nasıl olur diye. Yanında bu yaş grubu çocuğunu doğuma götürmek zorunda kalan var mı??
Özel hastanede doğum yapacağım odalar tek kişilik tvli filan kızım eşimle vakit geçiremez mi ki ben tek başıma sancı odasnda kabalir miyim normal doğm deneyeceğiz. Çok etkilenir mi beni sancı çekerkn filan görse. Yanımda biri olması gerekiyor mu mutlaka?
İnanın doğumdan çok kızımı kafaya takıyorum nasıl olur diye. Yanında bu yaş grubu çocuğunu doğuma götürmek zorunda kalan var mı??