Doğuma 5 kala!

86deliha

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2015
8.935
10.663
248
38
Kızlar herkese hayırlı akşamlar;

Dert değil aslında ama sanırım normal olduğumu duymaya ihtiyacım var oyüzden açtım konuyu.

Doğumuma nasip olursa 5 hafta kadar var.

Heyecanlı içi kıpır kıpır olmam lazımken ,bende böyle bir afallama ,durgunluk,keyif alamama gibi bir ruh hali oluştu.
Mesela kv ve annem bugün bebeğin çamaşırlarını ütülediler,sürekli sorular sordular ,hangi takımı doğum çantasına koyalım falan gibi....
Hepsine zorla cevap verdim ,yani benim mutlulukla yapmam gereken şeylere elim gitmedi.onları bebeğin kıyafetlerini severken gördüğümde falan mutlu olmadım.

Ama bu bebeğimle ilgili bir durum asla değil tabikide ,onun bir an önce vakti saati gelip sağlıkla doğmasını dört gözle bekliyorum.ona her anne gibi daha doğmadan bile canımı verebilirim.

Ama bu ruh hali içinde olmak beni çok üzüyor.Geçici bişeydir değil mi?Eşimde farkında neden mutsuzsun agresifsin anlayamıyorum diyor.
Nolur normal olduğumu söyleyin ,beynim idrak edemiyor benim çünkü....

Okuyan herkese teşekkür ederim.

Normal. Şu anda hormonların saçmalamış durumda. Sen de normal halinden kilolarca fazlasın. Nefes almak bile zor oluyor son ayda. Doğsun normale dönersin.
Valla umarım dediğiniz gibi olur çnkü bu pskoloji biraz kötü.teşekkür ederim.

Normal. Şu anda hormonların saçmalamış durumda. Sen de normal halinden kilolarca fazlasın. Nefes almak bile zor oluyor son ayda. Doğsun normale dönersin.
İnşAllah canım benim sağolasın

Valla umarım dediğiniz gibi olur çnkü bu pskoloji biraz kötü.teşekkür ederim.
Ben kızım doğduğunda hayattan soğumuştum. Uyku yok, devamlı evdesin. Sarılık olur mu korkusu. Bir de üzerine kızım emmedi makineyle sağıp veriyordum. İlk 40 gün kabus gibiydi. Sonrası mutlu geçiyor ama :KK46:

Bende ağladığı zamanları hayal edip şimdiden çıldırıyorum. Bi de emerken acıtırsa diye düşünüyorum. Bi de ya hiç uyumazsa diye düşünüyorum. Düşünüyorum da düşünüyorum. Üstelik benim bebek her an 'doğacam ulan ben' diyebilir hafta olarak yani :KK76:

Ay valla mı ,bende sanki bende bi sorun var gibi düşünüodum ,sadece ben mi böleyim dedim

Bende bir gün oğlum benim diye özenirken bir gün sanki çok dertliyim gibi mutsuz takılıyorum. Şu sıra bir mutsuzum. Bu hormonlardan büyük ihtimalle.

Bugünden beri herkese surat asıyorum bir mutsuzluk var yalnız değilsin

Dert değil aslında ama sanırım normal olduğumu duymaya ihtiyacım var oyüzden açtım konuyu.

Heyecanlı içi kıpır kıpır olmam lazımken ,bende böyle bir afallama ,durgunluk,keyif alamama gibi bir ruh hali oluştu.
Mesela kv ve annem bugün bebeğin çamaşırlarını ütülediler,sürekli sorular sordular ,hangi takımı doğum çantasına koyalım falan gibi....
Hepsine zorla cevap verdim ,yani benim mutlulukla yapmam gereken şeylere elim gitmedi.onları bebeğin kıyafetlerini severken gördüğümde falan mutlu olmadım.

Ama bu bebeğimle ilgili bir durum asla değil tabikide ,onun bir an önce vakti saati gelip sağlıkla doğmasını dört gözle bekliyorum.ona her anne gibi daha doğmadan bile canımı verebilirim.

Ama bu ruh hali içinde olmak beni çok üzüyor.Geçici bişeydir değil mi?Eşimde farkında neden mutsuzsun agresifsin anlayamıyorum diyor.

hormonlar+mevsim geçişleri

Bende bir gün oğlum benim diye özenirken bir gün sanki çok dertliyim gibi mutsuz takılıyorum. Şu sıra bir mutsuzum. Bu hormonlardan büyük ihtimalle.

Bugünden beri herkese surat asıyorum bir mutsuzluk var yalnız değilsin
Çok kötü bi his ama dimi,sanki bebeğim bu durumu yanlış anlıcak ,onu istemediğimi düşüncek gibi geliyo.bukadar vahim durumum yani bide buna üzülüyorum.

Bende ağladığı zamanları hayal edip şimdiden çıldırıyorum. Bi de emerken acıtırsa diye düşünüyorum. Bi de ya hiç uyumazsa diye düşünüyorum. Düşünüyorum da düşünüyorum. Üstelik benim bebek her an 'doğacam ulan ben' diyebilir hafta olarak yani :KK76:
Ay inşAllah sağıkla doğurursun canım hayırlısı ile.yalnız değilmişim sevindim buna.benim bebişte erken gelebilir dün nst de ufak sancı çıktı.doktor pazarteside sancı çıkarsa ciğer geliştirici ve sancı giderici tedavi uygulucak.

Ben kızım doğduğunda hayattan soğumuştum. Uyku yok, devamlı evdesin. Sarılık olur mu korkusu. Bir de üzerine kızım emmedi makineyle sağıp veriyordum. İlk 40 gün kabus gibiydi. Sonrası mutlu geçiyor ama :KK46:
Bende kızımı bi sağlıkla kucağımda görsem...hepsi geçecek biliyorum ama buseferde gaz sarılık vs onlar başlıcak...bolbol konu açarım kesin ,vaktim olursa tabi :)

Ay son haftamı hatırladımda allahım eşimle sürekli dalaşıyorduk yeter napıyosan yap kurtar beni bu bebekten taşımak istemiyorum bıktım artık diyodum ne günlerdi yarabbim üç yavrumada canımı veririm rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım hormonların senle son oyunlarını oynuyo hergün papatya çayları iç sıcak banyolar yap kendini şımart bırak hazırlığı ananeyle babane yapsın sen sakin günlerinin keyfini çıkar çünkü yakında yaygaracı minik bi yaramazın olucak hayırlı doğumlar:nazar:

Normal ve geçici. Doğumdan sonra da farklı şeyler nedeniyle böyle hislere kapılıyor insan.
Bir süre sonra herşey yoluna giriyor ama.

Back
X