Doguma 8 hafta kala eşimin beni aldattıgını ögrendim çok kötüyüm yardım :(:(:(

o o...la nasıl tanışmışlar peki
ama bak o kadar seviniyorum ki yaptığı pislik yanına kalmadı Allah nasıl doladı ayağına

inanamıyorum gercekten nasıl vicdanı varmıs esnınızın anlam veremedım kusura bakmayın lütfen ısnız cok zor az öncede dedigim gibi saglıklı karar vermenız gerek eşinizde güven problemı yasıyormuydnuz hiç yanı tekrardan yapabılme ıhtımalı yok ıse ve onu sevıyor isenız ve herseyden önce bebegınız için görmemezlıkten gelebılırsınız cok fazla alternatif olmaz cunku bu durumda insanoğlu oda bı hatadır yapmıs deyıp kapatıcaksnız konuyu yada, bunun tam tersi ise mecburen yollarınızı ayırıcaksınız

o o...la nasıl tanışmışlar peki
ama bak o kadar seviniyorum ki yaptığı pislik yanına kalmadı allah nasıl doladı ayağına

o kadar ayrıntıyı kurcalamak istemiyorum cunkı mıgdem kaldırmıyo elimden bi kaza cıkcak ibret olsun diye yemin ederim ayıptır söylemesi kescem mahrem yerini orta yere atcam o olcak artık allh cezalarını versin allhlarından bulsunlar ne diyim napim şaşırdım çünki

şimdi ayrıldım duramıyorum aynı çatı altında çünki yüzünü görmeye tahammulum yok ve sevgililer gününe bir gun kala yaptı allaha havale ediyorum ama nefes alamıyorum o durumdayım

canım benim yaaa sana en yakın olması zamanda yaptığı şeye bak,böyle eşleri hamile olupda aldatan erkekleri biyere kapatacaksın kibrit çakıp yakacaksın sinir oldum yaa kadın karnında senden bir parça taşıyo saygın olsun biraz nedir bu...

doğru söylüyorsun canım öğrensen ne olucak sanki...

O kadar zormuşki allah düşmanıma bile yaşatmasın bu acıyı bu duyguyu yorumlarınız için çok teşekkur edrim herzaman muhabbet etmek isterim hepinizle

Amin Allahım korusun tabikide içindekileri dökde rahatla içine atarsan kendıne cok zarar verırsın kimseye bişeycikler olmaz sana olur olan hiç canınızı sıkmayın herşeyde bi hayır vardır ...

Sizce mantıklı olan ne kimsemde yok dogumumda yanlızım onuda gormek ıstemıyom işin aslı onuda çok seviyodum bilmiyorum belkide seviyorum ama canım cok yanıyo

ihtiyacın olan zaman ...
bize boşan demesi kolay ama işin içinde bir bebek ve senin duyguların var,
en doğru kararı sen vericeksin, çünkü sen yaşıyorsun
ailen yok mu canım yanında nerde kalıyorsun?

Izmirde yaşıyorum ailem onla olan ewlılıgımı onaylamadıgı için görüşmüyolar benimle ikinci evliligi oldugu için

eşinizi cok seviyosunuz bence suan ona kızgın olduğunuz ıcın hakklı olarakta tabıkide ,kafanız karısık ama bakın kimsemde yok diyosunuz suan mağdur olan heryönden sizsiniz her ne olursa olsun bunca yıl aynı yastığa bas koymussunuz oturup sağlıklı bı sekılde güzelce eşinizle konusun bi ortak nokta bulmanız gerkıyo böle devam edilmez , doğumuza az zaman kalmıs psikolojiniz iyice bozulur daha kotu gunler gecırırsnız bebegınızede yazık gunah

zaman herşeyin ilacı derler inşlh sizin için böle olur :) Allh size sabır güç kuvvet versin bebeğinizide sağlıklı bi sekilde kucağınıza alırsınız inşlh :)

size iyi akşamlar diliyorum mesaim bitti evime gidicem :) kendınıze bebeğinize iyi bakın Allaha emanet olun :):)

ben şimdi yan yana gelip sakin bi şekilde konuşabileceğinize inanmıyorum açıkçası
zaten oda sizi ikna etmek için bir ton şey zırvalıcak vaatler falan
yan yana olmak yüz yüze bakmak daha da sinirlendirebilir sizi
açıkçası böyle bi adamın affedilmeyi hak ettiğini de düşünmüyorum..
ama sonuçta siz yaşıyorsunuz boşa gitsin demekle bitmiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…