- 7 Aralık 2024
- 325
- 100
- 18
- 35
- Konu Sahibi pembefiyonklu1kiz
Sürekli saçma sapan konulardan tartışmalar çıkıyor normalde çok uyumlu çok sessiz sakin bir insandır ama son zamanlarda sanki bana desteğini hissetmiyorum. Hamileliğin son ayları yaza denk geldi zorlanıyorum heryerim ödemli nefesim daralıyor uyku desen kalmadı stresli ve üzgün olmam normal değil mi ya? Azıcık dertlenmeye başlasam sıkılıyor azıcık sorun yaşasak suçu direk hormonlarıma atıyor geri adım atmıyor hamilelikten hassaslaştın diyor. Birkaç gündür konuşmuyoruz odama kapanıyorum gelip yanıma bakmıyor doğursam sonradan haberi olur heralde. Ağrılardan kıvranıyorum o içerde uyuyor. İlk defa evleneli ayrı uyuduk. Bugün iş yerinde epey mesaj atmış kızını soruyor bana nasılsın demiyor karnımdakini önemsiyor güya beni sallamıyor mesajların ana teması beni suçluyor ne özür diliyor ne anlamaya çalışıyor. Bu çocuğu en çok isteyen oydu. İstemiyorsan ayrılalım ben babamın evinden getirmedim dedim artık en son.
Doğum sonrası lohusa psikolojisi ile daha çok üzülmek istemiyorum. Yanımda destek olmayacaksa evli kalmamın ne manası var ki? Ne hediye almaktan anlar ne gönül almaktan ne bişeyden. Biz sorumluluklar yokken mutluymuşuz benim sesim çıkmadığında taleplerim olmadığında.. çalışan güçlü bir kadınım kendime yediremiyorum hareketlerini
Doğum sonrası lohusa psikolojisi ile daha çok üzülmek istemiyorum. Yanımda destek olmayacaksa evli kalmamın ne manası var ki? Ne hediye almaktan anlar ne gönül almaktan ne bişeyden. Biz sorumluluklar yokken mutluymuşuz benim sesim çıkmadığında taleplerim olmadığında.. çalışan güçlü bir kadınım kendime yediremiyorum hareketlerini