Hamileyim eşimle tartıştık baba evindeyim

3 aylık hamileyim 1 haftadır ailemin yanına geldim. Hamile kaldığım günden beri eşimle hep tartışıyoruz. Sürekli annesi babası ne derse onu yapmamı istiyor onlara göre hareket etmemi bekliyor zor bir hamilelik geçiriyorum bana hiç desteği olmadı hastayım demem bile gözüne battı tartışmalarımızda sürekli hakaretler ağza alınmayacak kelimeler o kadar hakaretine maruz kaldım ki dayanamadım artık senle hastaneye gelmem annem babam seni hastaneye götürecek dedi her şeyi onlarla yapacaksın diyor annesi babasıda destekliyor onu yanlış yaptığını hiç söylemiyorlar. En son çok büyük tartıştık bana seni istemiyorum bitirelim dedi seni babanın evine koyacam dedi ailemi aradım onlar geldi beni aldı. Çok şükür ailem arkamda babam gitme diyor ben arkandayım senin diyor. Günlerce ne aradı ne sordu mesaj attım ne yapacağız diye bana şart sundu ailemin her dediğini yapacaksın kendi aileni de sileceksin onlarla görüşmeyeceksin öyle gelirsin dedi bana bende şart üzerine evlilik olmaz deyip engelledim sildim numarasini kim araya girdiyse de ailemi ezip gelip o kızı almam demiş. Ne yapacağımı bilmiyorum her şeyden geçtim karnımdakini düşünüyorum.
Şuan ki durumun nedir ? Lütfen yazar mısın ?

Yinede o adamın çocuğuna bakmaya gerek yok gelmezse gelmesin benim meselem gelsin kısmı değil açıkçası .
O bekar oğlan gibi gezecek kadinda çocuğuyla derbeder mi olacak.

Oldu canim.
Diye düşünüyorum:)

O çocuk sadece adamın mı? Karnında o kadar ay taşıyan, onu hisseden, kanından canından onu besleyen anne de bebeğin babasının uşağı mı? Nasıl tuhaf bir yaklaşım böyle. Kadının bebeğinden bahsediyorsunuz değil mi? Hani şu karnındaki...

3 aylık hamileyim 1 haftadır ailemin yanına geldim. Hamile kaldığım günden beri eşimle hep tartışıyoruz. Sürekli annesi babası ne derse onu yapmamı istiyor onlara göre hareket etmemi bekliyor zor bir hamilelik geçiriyorum bana hiç desteği olmadı hastayım demem bile gözüne battı tartışmalarımızda sürekli hakaretler ağza alınmayacak kelimeler o kadar hakaretine maruz kaldım ki dayanamadım artık senle hastaneye gelmem annem babam seni hastaneye götürecek dedi her şeyi onlarla yapacaksın diyor annesi babasıda destekliyor onu yanlış yaptığını hiç söylemiyorlar. En son çok büyük tartıştık bana seni istemiyorum bitirelim dedi seni babanın evine koyacam dedi ailemi aradım onlar geldi beni aldı. Çok şükür ailem arkamda babam gitme diyor ben arkandayım senin diyor. Günlerce ne aradı ne sordu mesaj attım ne yapacağız diye bana şart sundu ailemin her dediğini yapacaksın kendi aileni de sileceksin onlarla görüşmeyeceksin öyle gelirsin dedi bana bende şart üzerine evlilik olmaz deyip engelledim sildim numarasini kim araya girdiyse de ailemi ezip gelip o kızı almam demiş. Ne yapacağımı bilmiyorum her şeyden geçtim karnımdakini düşünüyorum.

Zaten karnındaki bebeği düşün ve gitme. Bı kere de kurtulmussun be bacım ne istiyosun ? Ailen arkanda bebeğin seninle. Huzurlu bir aile ortamında büyümeli çocuk. O adam çocuğuna baba olamayacak vasifta (aileni silmeni istemiş) vasıfsız eleman arayan firmalara gitse bunu vasifsizliktan kapıdan sokmazlar

doğur çocuguda ver kendilerine ben senıde çocugunuda görmek istemiyorum
babasından hayır gelmeyen adamın çocugundan mı gelecek de

eğer köpek olup kapına gelmezlerse bende birşey bilmiyorum , çocugumu vermem ağıtlarına girersen
bu ruh hastası adamın herşeyine katlanırsın
Çocuğunu böyle ruh hastası insanların eline mi versin

Yinede o adamın çocuğuna bakmaya gerek yok gelmezse gelmesin benim meselem gelsin kısmı değil açıkçası .
O bekar oğlan gibi gezecek kadinda çocuğuyla derbeder mi olacak.

Oldu canim.
Diye düşünüyorum:)
O adamın çocuğu mu??????
Bebeği 9 ay karnında taşıyıp doğuran taş mı bacım??
Nasil kafalarınız var ya

Karninzdakini dusunuyosaniz zaten öyle birine geri donmemelisinz. Çocuğunu düşünen adam azcik da bencilliği bırakayım der ailesi de torunu için alttan alır. Bile bile lades demeyin.

Çocuk olduklarını düşünüyorum.. normal bir kadın kafası olamaz..
Katılıyorum benim evladım yok olması için dünyaları veririm
Ki benim kocam böyle sorumsuz bir adam olsa bebeğimi ona ve ailesine bırakacak kadar da zalim bir anne olmam Allahın izniyle.
O saatten sonra kocam olmaz belki ama evladım olur, evlat yani. Ne bileyim bazıları anneliği basit görüyor galiba.

Zararın neresinden dönersen kardır demişler geri dönersen hayatının hatası olur bu adam müsvettesinde ne baba ne koca olur..

Hamileyken daha hassas olmasi lazim senin için .ne biçim bi merhameti var bu adamin sana seni istemiyorum diyo annenin evinede birakip gittiyse yapcak hiiiiiç bisey yok afedersin ama öküz bir insanmiş senin cocugun olcak karin hamile ne anasi babasi otursun anasiyla o zaman dogur cocugunu kalk ayaga dimdik dur cocugunun basinda Allahim karşina neler neler çikarir umutsuz olma anne oldugunda daha da güclu olcaksin emin ol.o o kadar güzel bir duygu ki dünyalari karşina alabilirsin evladin için.

Konu sahibi döndü kesin ama hayatının hatasını yapar döndüyse inşallah dönmemiştir.

Cok uzuldum allah size kolaylik versin. Boyle bir adamdan bisey olmaz. Hazir aileniz de size destek çıkmış. Onun jic bir telefonlarina cikmayin arada bir araci anne baba vs bri varsa oninla kus olduguniiz söylesin. Gelsin ayaginiza. 5 kerr 10 kere surundurun sonra af edin. Ama eger gelnezse hic sans vermeyin. Ilk geldiginde de asla kabul etmeyin size çok şey yaşatmış

Onunki ailede sizinki ne anneni babanı silip gidersen bu adam seni yine kovar. Daha evlendiğinin farkında değil ya da hizmetçi olarak almışlar seni.

Tam boşan demelik bir konu boşan geri dönme. Şartla evlilik sürmez.
Böyle şart koşan adamdan koca, aile olmaz zaten. Bu tip adamlarin derdi ne neden böyleler ne zannediyorlar kendilerini anlamıyorum. Böyle adamlari yetiştiren anne babaların suçu galiba. Sorunun kökenin de anne baba var ki onlara güveniyor. Bizim de gelinimiz var bir sorun olduğunda babam annem hatta ben bile konuşurum kardeşimle. Aklını başına alsin diye. Hatta bakiyorum da hep gelinimizin yaninda oluyoruz ona destek oluyoruz.keşke her erkek ailesi böyle olsa

Bir üzülür iki üzülürsün ben sesimi çıkarmadım hep onlar haklı hep onlar kıymetli oldu kimse yanımda durmadı sanki öyle olunca kıymetli mi olacaksın yine üzüleceksin . Bebek olacağı için geri döner merak etme.

Back
X