Doğuma Hazırlık Doğuma az kaldı isimde kararsız kaldık yardım!..

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Sizce hangi isim uyumlu ve güzel ?

• Ankete Katılan
    27
  • Anket Kapalı .

Dilara4

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2011
796
577
103
40
Merhaba bayanlar dogumum bir aksilik olmazsa 13agustosta olacak. İsim konusunda eşimle bir türlü anlaşamadık benim özellikle istediğim begendigim bir isim olmadi acikcasi ama eşim aylardır Baran olsun diyo önce istemedim ama çok istediği için Barani kabul edicem iki isim koymayı düsünüyoruz.
Sizce hangisi daha uyumlu olur.
Ali Baran
Yusuf Baran
Ahmet Baran
Aslında Yusuf isimini beğeniyorum ama anlamı inleyen ağlayan olduğu için çekiniyorum isimlerin insan hayatı üzerinde etkisi olduğu için olumsuz etkiler mi? acaba sizler ne düşünüyorsunuz. Lütfen fikirlerinizi soylermisiniz.

Yusuf Ali benim çok sevdiğim bir isim olmuştu sizede yazmak istedim
Ahmet Baran hiç sevmediğim kıl kuyruk biriydi aman sakın

Yusuf Ali benim çok sevdiğim bir isim olmuştu sizede yazmak istedim
Ahmet Baran hiç sevmediğim kıl kuyruk biriydi aman sakın
Ya sormayın eşim Baranda Baran diye tutturdu kaç aydır mücadele veriyorum istemiyorum diye ama çok istiyo bana çok kaba gelmişti ama o istediği için kırmak istemiyorum ikinci isme karar veremedim

Oğlumun adı Ahmet. Çok akıllı çok neşeli bir çocuk:) Allah hayırlı sağlıklı evlat versin

Baran ismi benim de hiç beğenmediğim bir isim ben olsam kabul edemezdim... Yine de en iyisi Yusuf Baran olmus

Ya kızlar bende istemedim ama eşim çok istedi ikinci isminide karar veremedim birturlu

Baran bence güzel bir isim. Yağmur anlamına geliyordu yanılmıyorsam.
Yağmurla uyumlu bir isim olabilir
Baran Toprak
Rüzgar Baran
Baran Sarp
Alp Baran
Baran Poyraz falan...
Sizin listenizden de oyumu Ali Baran'dan yana kullanıyorum

Hala karar veremedim herkes Baran çok kaba koyma sakin diyo ama eşim çok istiyo Baran kesin olucakta ikinci isimde çok kararsizimbebegin gelmesine çok az kaldı

Arkadaşlar lütfen anketime katılın fikrinizi merak ediyorum

Baran ismi dizi filmlerde çok sanırım. Madem kesin konacak yanına kısa isim iyi olur. Ali baran iyi..

Büyük ihtimal minik prensimizn adı Ali Baran olacak su an bu isimde yogunlastik hayırlısı bakalım

İsmimiz belli oldu Ali Baranda karar kıldık ins hayirli olur bende yavaş yavaş alistim bu isme Rabbim hepimizin yavrusunu korusun

Baran bence güzel bir isim canım. Ben kaba olduğunu düşünmüyorum. Ali baran güzel olmuş mesela. Yusuf ismini bende düşünüyordum ama anlamından dolayi vazgecmistim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…