Doğuma Hazırlık doğuma az süresi kalanlar hastane çantanıza ne koydunuz ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

merga

Guru
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2011
217
1
318
Ordu
hamileyim bir kız bebek dünyaya getireceğim inşallah..eylülde yedinci ayıma gireceğim...bebeğinize ve kendinize neler aldınız ve hastane çantanıza ney koydunuz ?

Yeni doğan bebek bezini İslam mendilin hastane cikisi komple takim kiyafetlerin 2-3 takim olsun.havlu.ilk aklima gelenler.ben erken doğum yapinca ilk cocugumda sanci çekerken bi yandan bavul hazirladim.pek hatirliyamadm.aralikta yine doğum yapicm nasipse bu sefer erken hazirliycam bavulumu.koyacagiz artik birşeyler.Allah hayirli doğumlar nasip etsin inş saglikla kucagina alirsin inş bebeğini.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hamileyim bir kız bebek dünyaya getireceğim inşallah..eylülde yedinci ayıma gireceğim...bebeğinize ve kendinize neler aldınız ve hastane çantanıza ney koydunuz ?

öncelikle hayırlısı olsun cnm inşallah sağlıkla alırsın meleğini kucağına... bende persembe gunu gıdıcem doguma az once yıne kontrol ettım cantamı :) ben 2 takım hastane cıkısı,penye battaaniye,bi tane zıbın takımı fazladan nolur nolmaz dıye koydum bebek bezı kendım ıcın 2 tane gecelık orkıd ıc camasırı corap terlık gogus ucu ıcın lansınoh marka tavsıe ettıler krem. hastaneden taburcu olurken gıyecegın kıyafet ya da ogun hastaneye gıderken gıydıgın kıyafetler de olur sana kalmıs..kendıme oglumun adının yazılı oldugu lohusa tacı ve yıne oglumun ısmının yazılı oldugu esım ıcın yapılan yaka susu fotograf makınesı :)
ekstradan ıslak mendıl pecete kasık catal bardak vs
fazlamı oldu bılmıyorum ama ben bunları aldım cnm umarım yardımcı olabılmısıımdır :)

tatlım çok iyioldu söylediğin...gereksiz birşey yok..herşey tamamında....yanlız biberonda koy...biliyorum emzirecen ama ne olur ne olmaz...

Evet bak onu akıl edememsım ben sezeryan olucam korkuyorumda hemen gelmez dıye sutum hatta mesajını okuyunca once bıberonu attım cantama :) heyecandan korkudan evde dogurucam ya muthıs bı epıdural korkusu basladı bende ALLAH sonumu hayır etsın

hiç bişey olmaz merak etme..ben ikinciye hamileyim..ilki normal doğurdum 26 yaşımda iken..epiduralle doğurdum normali...ağrısız doğum varya ondan..eğer sezeryan olacaksanda narkoz alma epidurall yaptır...

ben de bebiş istiyorum buradaki konuları okuyup okuyuo hayal kuruyorum hamile olduğumda benim içinde iyi olur aklımızda kalır ne kadar da çok şey gerekiyor vallaha

Allah gönlüne göre versin inşallah hamileyim diye müjde verirsin burdan :)

iki tane hastane çıkışı biberon ufağından (içinede şimdiden zemzem suyu koydum) hurma iki tane çocuğa ilk zemzem suyu içirip ağzına hurma sürersen çok uslu oluyormuş abimin iki kızındada denedik gayet uslulardı :) yün battaniye ameliyat yada doğumhane çok soğuk oluyor o yüzden iki havlu koydum bebişim ayaklarını sarmak için emzik, bez,ıslak mendil, ağız mendili iki tane bukadar :) inş sağlıkla kavuşuruz

hayırlısıyla doğumunuz kolay olur inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…