Doğuma Hazırlık Doğuma bakımlı girmek istiyorummm!!!!

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
:9::9::9:
kendimi gördüm sizlerde ,benimde derdim bu ,sürekli o anı düşünüyorum ,manikürlü ,saç makyaj kesınlıkle olmalı,birde güzel bi gecelik yüz tenimize uygun :16::16:
ben göğüs estetiği amelıyatına gıdıcegım zaman ,saçlarım maşalı ellerım ojelı ,makyajlı gıttım ,hemşireler ,anında aseton ve krem getırdıler ,temızle bunları dıye :16::16:,herkes amelıyattan korkar ben süslenerek gittim,moralede bak bendeki :9::9:

Benim daha 14 haftam var normalde çok da bakımlı öyle tıkır tıkır biri degilimdir ama doğum sonrası fotoğraflarda güzel anne olmak istiyorum son bir ay her daim bakımlı olcam inşallah

kızlar valla gözümü açtınız:)bende normalde temizliğimi jiletle yapıyorum,ama doguma yakın süreçte agda yaptırmayı dusunuyorum hiç istemediğim halde.tertemiz gitmem lazım cünkü.ama makyaj hiç aklıma gelmemişti.bende biraz süslenip giderim nasip olursa inşallah,dogumda filan akmaz umarım:):nazar:

kendimi gördüm sizlerde ,benimde derdim bu ,sürekli o anı düşünüyorum ,manikürlü ,saç makyaj kesınlıkle olmalı,birde güzel bi gecelik yüz tenimize uygun :16::16:
ben göğüs estetiği amelıyatına gıdıcegım zaman ,saçlarım maşalı ellerım ojelı ,makyajlı gıttım ,hemşireler ,anında aseton ve krem getırdıler ,temızle bunları dıye :16::16:,herkes amelıyattan korkar ben süslenerek gittim,moralede bak bendeki :9::9:

SENİNLEDE AYNI ZAMANA DENK GELİYOR DOĞUMUMUZ:):nazar:ALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN BEBİŞLERİMİZİ:)

tatlım göğüs amelıyatını nerede oldun ve nasıl gectı neden gereklıydı bende dusunuyorum yrdımcı olursan cok memnun olurum.:30:

kızlar valla gözümü açtınız:)bende normalde temizliğimi jiletle yapıyorum,ama doguma yakın süreçte agda yaptırmayı dusunuyorum hiç istemediğim halde.tertemiz gitmem lazım cünkü.ama makyaj hiç aklıma gelmemişti.bende biraz süslenip giderim nasip olursa inşallah,dogumda filan akmaz umarım:):nazar:

doğumdan önce yapılan ağdanın açılmaya neden olduğunu okumuştum bir yerde. belki şehir efsanesidir ama aklınızda bulunsun.

Saç boyatan var mı aranızda.Bana dr 2 aydan sonra boyatabilirsin dedi.Ama kocam bırakmıyo :17:

Canım ben boyadım. Doktoruma sormadım şu an son aydayım. İki kez boyadım 1 hafta arayla. Benim kocam da bırakmıodu ama o tuhaf renkli saçla doğuma giremezdim. Turuncu gibi bi tuhaftı. 8 aydır boyamamıştım hamileyim diye. Zaten ilk 3 ay boyamayın diyorlar, o da kesin değil. Kanıtlanmış bir zararı yok. Son ay da olunca boyadım gitti.

Canım ben boyadım. Doktoruma sormadım şu an son aydayım. İki kez boyadım 1 hafta arayla. Benim kocam da bırakmıodu ama o tuhaf renkli saçla doğuma giremezdim. Turuncu gibi bi tuhaftı. 8 aydır boyamamıştım hamileyim diye. Zaten ilk 3 ay boyamayın diyorlar, o da kesin değil. Kanıtlanmış bir zararı yok. Son ay da olunca boyadım gitti.

Ben de istiyorum :(

Siz siz olun 36.haftadan sonra heran hazır olun..ben 38.hafta bitimi p.tesi kuaföre gitme planı yaparken c.tesi ani şekilde doğuma gittim..dışarda olduğum için direkt hastaneye gşttim öyle duş filan vaktim olmadı ama kendimi yedim ahh kaşlarım da kaşlarım diye :) sancılar başlayınca da ne kaşı ne gözü hiç birşey görmüyo insanın gözü sonunda da sezeryan olunca ztn yüzüm gözüm şiş olduğu için öyle güzel görünmek pek mümkğn olmuyor..bence normal bakımlarınızı yapın öyle makyaj filan düşünmeyin ztn aklınıza en son gelen şey kendiniz olacaksınız:)

Selam Kızlar,
Doğumuma 1 ay kaldı ve beni bir telaş sardı ki sormayın. Sizler ne durumdasınız var mı yaptığınız bakımlar, neler yapıyorsunuz? Ben her kontrolümde tabii ki en önemlisi en dert ettiğim istenmeyen tüylerimden arınıyorum ama bunun için en klasik yöntem olan jileti kullanıyorum. Neden mi? Ağda yaptırsam yarım yamalak oluyor çıkmaya başladığında ve ben her daim temiz olmak istiyorum. Doğum sancılarım tutunca da hemen kendimi banyoya atıcam inşallah bir güzel duş ve temizliğimi yapıcam kesin kararlıyım. Saçımı boyicam iki hafta sonra. Manikürümü felan yapıyorum zaten. Ama başka neler yapabilirim kendimi iyi hissetmek için? Hadi birbirimizi motive edelim.:46::46::46:

Bende diyodum doğurmadan şöyle böyle yapcam diye inan hiçbirşeye fırsat kalmıyor ..

Duşa tabi ki girlir, ben su doldurup içine oturmuştum, köpük banyosu yaptım... Sonra da sancım gitti diye uyumuştum ki sabah doğuma gittim....

Siz siz olun 36.haftadan sonra heran hazır olun..ben 38.hafta bitimi p.tesi kuaföre gitme planı yaparken c.tesi ani şekilde doğuma gittim..dışarda olduğum için direkt hastaneye gşttim öyle duş filan vaktim olmadı ama kendimi yedim ahh kaşlarım da kaşlarım diye :) sancılar başlayınca da ne kaşı ne gözü hiç birşey görmüyo insanın gözü sonunda da sezeryan olunca ztn yüzüm gözüm şiş olduğu için öyle güzel görünmek pek mümkğn olmuyor..bence normal bakımlarınızı yapın öyle makyaj filan düşünmeyin ztn aklınıza en son gelen şey kendiniz olacaksınız:)

bizimki heves sonuçta ya bakalım ama belli de olmaz valla bi arkadaşımın ablası sezeryana girecekti 1 gün önce gitti kuaföre bakımı süsü püsü halletti saçlar maşalı falan ameliyattan çıktı kardeşleri hafif makyajını da yaptı öle ahım şahım makyaj deil tabi ki ama en azından fotolarda süperdi bizim hayalde bu işte bakalım...yapabilenler de çok yani

doğuma bakımlı girmek gerekir gerçekten
sancıdan banyo yapılır mı onu bilemedim yaşamadığım için:31:

Benim de sezeryandi son haftaya birakmistim herseyi minik bir hafta erken geldi... hele normal dogum yapacaklar son hafta her anlamda hazirlikli olmali :)) ama cok birwry kacirmadim cunku doguma ameliyata zaten ojeli olmiyorlar arti dogumdan sonra lohusalikta oyle cok terleniyorki fon falan da cektirseydim kalmazdi zaten.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Konuyu açmak kolaymış ta bu yazdıklarımı uygulamak oldukça zormuş:1: Benim doğumum planlı sezeryan olduğu için temizliğimi yaptım duşumu aldım tabii ki doğuma giderrken. Bi görseydiniz hastane çantama neler neler koydum yüz temizleme jelim, makyaj malzemeleri, diş fırçası, tarak, çeşit çeşit kıyafetler yelekler şallar, hastaneden çıkarken giymeyi planladığım kıyafetler, lohusa tacı, vs vs. Ama ne mi oldu doğumdan çıktım odama indim pembe renk lohusa pijamamın üstünü giydim yattım yatağa. 5-6 SAAT sonra anestezinin etkisi geçince resmen acıdan bi hal oldum. Çok zor çok. Ne tacı takmayı düşündüm ne dişimi fırçaladım ne yağlanan yüzümü yıkadım. Yalnızca acılarımın dinmesini istedim. 3 TAKIM PİJAMA götürmeme rağmen hastaneden çıkana kadar o üstümedki pembe pijamayla idim. Ve eve de o pijamayla döndüm. O kadar acı çektim ki gözüm hiçbirşeyi görmedi. 1 HAFTA sürdü ağrılarım. 1 haftanın sonunda tamamen iyileştim. Ama an hiç iyileşemeyeceğim sanıyordum. Çok kötü günlerdi. Allah eşimden razı olsun onun sayesinde atllattım o zor günleri. Bana da bebeğimize de o baktı. Hem de dört dörtlük. Anne kardeş bi yere kadar eş yardımı çok önemli. Banyomu bile eşim yaptırdı. Onu çok seviyorum.:16:

Back
X