- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
- Konu Sahibi Sermin3694
-
bende doğuma yaklaşınca hepsini deneyeceğim inşallah ♡♡♡ hamile misin tatlım ?♡♡♡Aynen onu bu gebeliğimde denicem inşlh
Evet 32+3bende doğuma yaklaşınca hepsini deneyeceğim inşallah ♡♡♡ hamile misin tatlım ?♡♡♡
34 deyim bende tatlım♡♡♡ ilk bebiş mi ?Evet 32+3o günlere gelip deli gibi zumba yapmak istiyorum
Yok benim ikinci kızım34 deyim bende tatlım♡♡♡ ilk bebiş mi ?
ay benim iki tane kızım var yani bunla birlikte :) hahah bende yapacağım tatlım özellikle yağ ile masaj etkili olur gibiYok benim ikinci kızımben zumba pilates topu çömelme ilişki yürüyüş bunlardan olumlu sonuç aldım bide bol hurma
İlk Doğumum normal ve çok kolay oldu ay inşlh kolayca doğururuz kızlarımızı sağlıkla gelsinler :))))ay benim iki tane kızım var yani bunla birlikte :) hahah bende yapacağım tatlım özellikle yağ ile masaj etkili olur gibiilk doğum nasıl olmuştu ? :)
Yağı bende denicem Hatay'dan yağ getirttikay benim iki tane kızım var yani bunla birlikte :) hahah bende yapacağım tatlım özellikle yağ ile masaj etkili olur gibiilk doğum nasıl olmuştu ? :)
benim biraz zor oldu ilk kızım ama . inşallah bu kolay olacak . benimde ilk kızım iri doğum normal olmuştuİlk Doğumum normal ve çok kolay oldu ay inşlh kolayca doğururuz kızlarımızı sağlıkla gelsinler :))))
hahah :):)Yağı bende denicem Hatay'dan yağ getirttik
tatlım yukarı daKiz erken gelir derler bide gelmiyor ama 38+5 olduk ses yok daha adet sancı si gibi biagri var başkada bişey yok bide bebek toplanıyor surekli
O adet sancısı açılma yapıyor işte :))Kiz erken gelir derler bide gelmiyor ama 38+5 olduk ses yok daha adet sancı si gibi biagri var başkada bişey yok bide bebek toplanıyor surekli
İnşlh ikinci Doğum kolay olur diyorlar sen içini ferah tutbenim biraz zor oldu ilk kızım ama . inşallah bu kolay olacak . benimde ilk kızım iri doğum normal olmuştu
aynen tatlım bide bunları uygularsam çok daha kolay olacak inşallah ♡♡♡O adet sancısı açılma yapıyor işte :))
İnşlh ikinci Doğum kolay olur diyorlar sen içini ferah tut
Bol dua et kolay olur Allah'ın izniyle :)aynen tatlım bide bunları uygularsam çok daha kolay olacak inşallah ♡♡♡
ediyorum tatlım ♡♡♡ zaten ben kolay olacağına inanırım ilki normal doğum olduğu içinBol dua et kolay olur Allah'ın izniyle :)
Dimi ilk normal olunca ikinci kolay oluyor diyorlar hep. Senin büyük kız kaç yaşında benim 2 yaşında daha. İki Doğumun arasında çok yıl da Yok avantaj mı bilmem amaediyorum tatlım ♡♡♡ zaten ben kolay olacağına inanırım ilki normal doğum olduğu için
3 yaşında tatlım ama senin ki iri doğum değilse bilemedim gene kolay olur inşallah ♡♡♡Dimi ilk normal olunca ikinci kolay oluyor diyorlar hep. Senin büyük kız kaç yaşında benim 2 yaşında daha. İki Doğumun arasında çok yıl da Yok avantaj mı bilmem ama
Benim ilk bebeğim ufaktı 2820 doğdu buda aman aman kilolu değil en fazla 3 doğar diyorum :)3 yaşında tatlım ama senin ki iri doğum değilse bilemedim gene kolay olur inşallah ♡♡♡
benim kız 4 kilo doğmuştuBenim ilk bebeğim ufaktı 2820 doğdu buda aman aman kilolu değil en fazla 3 doğar diyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?