Doğuma bir hafta kala normal doğum başlatmak için ne yapmalı

Yok benim ikinci kızım ben zumba pilates topu çömelme ilişki yürüyüş bunlardan olumlu sonuç aldım bide bol hurma
ay benim iki tane kızım var yani bunla birlikte :) hahah bende yapacağım tatlım özellikle yağ ile masaj etkili olur gibi ilk doğum nasıl olmuştu ? :)

Kiz erken gelir derler bide gelmiyor ama 38+5 olduk ses yok daha adet sancı si gibi biagri var başkada bişey yok bide bebek toplanıyor surekli

Kiz erken gelir derler bide gelmiyor ama 38+5 olduk ses yok daha adet sancı si gibi biagri var başkada bişey yok bide bebek toplanıyor surekli
O adet sancısı açılma yapıyor işte :))
benim biraz zor oldu ilk kızım ama . inşallah bu kolay olacak . benimde ilk kızım iri doğum normal olmuştu
İnşlh ikinci Doğum kolay olur diyorlar sen içini ferah tut

Dimi ilk normal olunca ikinci kolay oluyor diyorlar hep. Senin büyük kız kaç yaşında benim 2 yaşında daha. İki Doğumun arasında çok yıl da Yok avantaj mı bilmem ama
3 yaşında tatlım ama senin ki iri doğum değilse bilemedim gene kolay olur inşallah ♡♡♡

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…