- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
- Konu Sahibi Sermin3694
-
dur kız 1 hafta değil 1 aydan fazla var :) strese soktun beniAyyy yerim ben sizin bebekleriniziii :) insallah bizde bu gunleri goruruz yaa sizn ne guzel 1 hafta kalmis kolay dogum olur insallah :)
Strese girmeyin kizzzz miiiissss kokcak onlar anneleriiiiiiii :) ayyy benm dha cok yolum var daha minnak cocugummm 15 haftalkk teyzesiiiidur kız 1 hafta değil 1 aydan fazla var :) strese soktun beni
cinsiyeti belli mi tatlım? kolay doğurursak bu taktikleri sende uygularsınStrese girmeyin kizzzz miiiissss kokcak onlar anneleriiiiiiii :) ayyy benm dha cok yolum var daha minnak cocugummm 15 haftalkk teyzesiiiisiz sanslsinz cogu gitmis azi kalmisss :)
benim kız 4 kilo doğmuştusıkıntı olmaz inşallah tatlım kolayca doğarlar ♡♡♡
tatlım baya sıkıntılı olmuştu işte doğumumSen iyi çıkarmışsın onu ikinci kızın kilolu olmazsa kolayca çıkar
Zaman su gibi akıyor daha dün gibi bende 5 haftalıktımAyyy yerim ben sizin bebekleriniziii :) insallah bizde bu gunleri goruruz yaa sizn ne guzel 1 hafta kalmis kolay dogum olur insallah :)
Doğar ya stres yapma çok geçmemiş Doğumun üzerinden rahim kolay açılır inşlh. Maşallah diyim bebişine benim kız minnoşcuk bir bebişti :))tatlım baya sıkıntılı olmuştu işte doğumumbuda kilolu olacak gibi ya
fiziksel olarak pek iyi olmadı tatlım yaDoğar ya stres yapma çok geçmemiş Doğumun üzerinden rahim kolay açılır inşlh. Maşallah diyim bebişine benim kız minnoşcuk bir bebişti :))
Dua et ya boşver kötüyü aklına getirmefiziksel olarak pek iyi olmadı tatlım yaaynen tatlım ona güveniyorum birazda :)
aynen tatlım ilk doğumda hiçbirini yapmamıştım şimdi hepsini deneyeceğim ♡♡♡Dua et ya boşver kötüyü aklına getirme
Evet cnim erkek :)cinsiyeti belli mi tatlım? kolay doğurursak bu taktikleri sende uygularsın♡♡♡
maşallah ♡♡♡ kolay güzelce doğurursun inşallah tatlım♡♡♡Evet cnim erkek :)
ilişki baya etkili o zamanMerhaba tatlımm, benim 40. Haftam dolmak üzereydi doktorum yürüyüş yap , hurma ye dedi. Ama faydası olmadı , sonrasında eve git eşinle ilişkiye girin dedi, diğer gün gittiğimizde 4 cm açılman var güzel dedi sancım yoktu ama, 5 cm de biraz sancılandım fakat artmadı suni sancı aldım , ve bebeğin suyunu patlattı doktorumuz hızlansın doğumum diye faydasıda oldu sanırım, 45 dk sonra kollarıma aldım kuzumu. Sen doktoruna danışmadan kendini zorlayacak bişeyler yapma ama lütfen. Vakti gelmeden olmuyor neyapsakta bekleyiş çok kötü biliyorum kendimden ama sabret bakalım çok az kalmş...
Sanırım öyle , o zamana kadar hiçbir belirti yoktu yani en azından bizde.ilişki sonrası açılmam oluşmuş.ilişki baya etkili o zaman
sağol tatlım♡♡♡Sanırım öyle , o zamana kadar hiçbir belirti yoktu yani en azından bizde.ilişki sonrası açılmam oluşmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?