- 24 Nisan 2015
- 6.999
- 7.205
- 398
- Konu Sahibi eftelya2015
Ben eşimle konuştum, izin alırsak girecek, normalde hastane polıtıkası geregı ızın verılmıyor ama normal dogum olursa doktorun ınsıyatıfıne kalmıs bır durummus. Zaten bu konuyu eşim açmıştı ben fotograf çekimi için bir yakınımı sokabilir miyim diye sormuştum, 1. derece yakına izin yok deyince görevli ; eşim eşlerde mi giremiyor demişti, yani o da istekli ...Zaten sogukkanlı da bır adam, duygularını dışa vurmaz hiç..
Benim düşünceme göre girmeli, bu bebek ıkımızın bebegı , o ılk dıs dunyaya merhaba dedıgı an babasıyla da tanısmalı, benım guce ıhtıyacım oldugu anda esımın elını tutup ondan destek almalıyım, benden cınsel anlamda sogur falan dıye de dusunmuyorum cunku bu bır mucıze ve ıkımızın mucızesi , esımde bu ana tanık olmalı ve bana ve bebegımıze destek olmalı dusuncesındeyım...
Sizler bu konuda ne dusunuyorsunuz?
Eşleri doğuma gıren anneler var mı ?
Benim düşünceme göre girmeli, bu bebek ıkımızın bebegı , o ılk dıs dunyaya merhaba dedıgı an babasıyla da tanısmalı, benım guce ıhtıyacım oldugu anda esımın elını tutup ondan destek almalıyım, benden cınsel anlamda sogur falan dıye de dusunmuyorum cunku bu bır mucıze ve ıkımızın mucızesi , esımde bu ana tanık olmalı ve bana ve bebegımıze destek olmalı dusuncesındeyım...
Sizler bu konuda ne dusunuyorsunuz?
Eşleri doğuma gıren anneler var mı ?