Doğuma Eşleriyle Beraber Girecekler...

bende eşimin beni o şekilde görmesinden asla hoşlannmazdım herhalde,çünkü her insanın bi kırılma noktası var,içine benimle alakalı en ufak kötü bi his girsin istemem...
kaldıki benim eşim beni odaya getirdiklerinde sanki doğumu yapan pymuş gibi perişan olmuştu,bide doğum odasına girse :37:
oğlum bebekken istifra ettiğinde eşimde onunla birlikte istifra ediyor düşünün artık...:9:
çok hassasız çoookkk:)))

:46::46::46:kızlar ben epıdural sezeryan falan olursam kesınlıkle ıstıyorum kocamı yanımda .
Ayyy yanımda olsun falan degıl . Benım ne kadar cesur bir anne olduğumu gorsun , ona göre ayagını bassınnn!!
şaka bi yana ayy ben cok heyecanlanıyorumm doğum deyince muah muah :54:bebeklerınızeeee

o heycan bende de var zeynepcim hayırlısıyla kurtuluruz inşallah bir avazda:49:

ilk doğumumda eşim sabırla çığlıklarıma dayandı,hemşireler doğuma eşinizi mi annenizi mi alalım diye sordular,bende eşimi istiyorum dedim,ardından doğuma yanımda girdi,sürekli elimden tuttu sağolsun,doğum esnasında yüzüne bir baktım ağlıyor,kuzumun sesini duyunca yattığım yerden alnımı okşadı,durdu,ağlaştık,inanılmaz güzel bir duygu bu,şimdi ikincide de aynı şeyleri yaşamak istiyorum inşallah,allah herkese nasip etsin bu güzellikleri:34:

ilk doğumumda eşim sabırla çığlıklarıma dayandı,hemşireler doğuma eşinizi mi annenizi mi alalım diye sordular,bende eşimi istiyorum dedim,ardından doğuma yanımda girdi,sürekli elimden tuttu sağolsun,doğum esnasında yüzüne bir baktım ağlıyor,kuzumun sesini duyunca yattığım yerden alnımı okşadı,durdu,ağlaştık,inanılmaz güzel bir duygu bu,şimdi ikincide de aynı şeyleri yaşamak istiyorum inşallah,allah herkese nasip etsin bu güzellikleri:34:

Amin canim Insallah herkese nasip olur sen daha once yasamissin bize biraz anlatir misin bazi arkadaslarin eslerinin kendilerinden soguyacagi gibi bir dusunceleri var gercekten dogum aninda oyle igrec seyler mi oluyo ve eslerimiz nerde durup dogum aninin ne kadarina tanik oluyo biraz detay verirsen sevinirim canim

Amin canim Insallah herkese nasip olur sen daha once yasamissin bize biraz anlatir misin bazi arkadaslarin eslerinin kendilerinden soguyacagi gibi bir dusunceleri var gercekten dogum aninda oyle igrec seyler mi oluyo ve eslerimiz nerde durup dogum aninin ne kadarina tanik oluyo biraz detay verirsen sevinirim canim

zaten normal doğumda girdiğiniz odanın normal bir muayenehaneden farkı yok,ben ameliyathane gibi bir yer zannetmiştim,baktım sadece çatal denen o yatak var,eşimle odaya zaten sürüne sürüne girdik zaten,sancı odasından oraya alıyorlar,beni yatırdıklarında doktor yoktu,eşimin elini sancıdan sıka sıka mahvetmiştim zaten,gündüz 2de doğum başladığı için doktor gelmek için açılmanın artmasını bekledi, 2 ebe 2 hemşire beni sakinleştirmeye çalışıyorlar ama ben beni sezeryana alın diye çırpınıyordum,tabi kimse dinlemedi beni,zavallı eşim başımın ucunda sadece ellerimi alnımı okşuyor,doğum anı gelince steril bi örtü seriyorlar belden aşağısına,bacakların havada olduğu için sen ve eşin birşey görmüyosununuz,eşim sadece bebeği havada kanlı bir şekilde gördüğünü söylemişti,eee onu da görsün artık bi zahmet:46:bebek doğunca bebğin yanına hemen gidemedi,çünkü bebişin yattığı yer ayaklarımın hizasındaydı,görmiyeyim diye geçemedi zavallım,bebekten sonra eşini çıkardılar,ardından kesiyi dikti,tabi artık herşey sona ermişti,ne ağrı ne sızı,ben ağlarım mutluluktan eşim ağlar,inanın muhteşem bir an ve duygu:16:
eşiniz baş kısmınızda durunca birşey görmez korkmayın,ama yaşadığınız o acıyı anı anına o da yaşasın ki anneliğin ne demek olduğunu anlasın bence:34:

Konu başlığını görünce eşime sordum hemen. İlk başta "korkarım ben" tepkisini verdi sonrasında anlattıklarınız üzere bu durumun güzelliklerinden bahsettim. Asayiş berkemal ;)

zaten normal doğumda girdiğiniz odanın normal bir muayenehaneden farkı yok,ben ameliyathane gibi bir yer zannetmiştim,baktım sadece çatal denen o yatak var,eşimle odaya zaten sürüne sürüne girdik zaten,sancı odasından oraya alıyorlar,beni yatırdıklarında doktor yoktu,eşimin elini sancıdan sıka sıka mahvetmiştim zaten,gündüz 2de doğum başladığı için doktor gelmek için açılmanın artmasını bekledi, 2 ebe 2 hemşire beni sakinleştirmeye çalışıyorlar ama ben beni sezeryana alın diye çırpınıyordum,tabi kimse dinlemedi beni,zavallı eşim başımın ucunda sadece ellerimi alnımı okşuyor,doğum anı gelince steril bi örtü seriyorlar belden aşağısına,bacakların havada olduğu için sen ve eşin birşey görmüyosununuz,eşim sadece bebeği havada kanlı bir şekilde gördüğünü söylemişti,eee onu da görsün artık bi zahmet:46:bebek doğunca bebğin yanına hemen gidemedi,çünkü bebişin yattığı yer ayaklarımın hizasındaydı,görmiyeyim diye geçemedi zavallım,bebekten sonra eşini çıkardılar,ardından kesiyi dikti,tabi artık herşey sona ermişti,ne ağrı ne sızı,ben ağlarım mutluluktan eşim ağlar,inanın muhteşem bir an ve duygu:16:
eşiniz baş kısmınızda durunca birşey görmez korkmayın,ama yaşadığınız o acıyı anı anına o da yaşasın ki anneliğin ne demek olduğunu anlasın bence:34:

Teşekkürler canım sizin gibi bu konuda tecrübesi olan anneler sayesinde tüm soru işaretleri cevap buluyor:46::46: İster istemez korkularımız oluyo her nekadar çok istesekte şimdi içim rahatladı tam olarak

Konu başlığını görünce eşime sordum hemen. İlk başta "korkarım ben" tepkisini verdi sonrasında anlattıklarınız üzere bu durumun güzelliklerinden bahsettim. Asayiş berkemal ;)
Senin adına sevindim eşleri buna biz hazırlıycaz öyle değil mi:34:

benim eşimde yanımda olacak kısmetse.ama ben acılarına nasıl dayanırım bilemiyorum diyor hastanenin altını üstüne getirmesem iyi olur diyor. bende elinden birşey gelmez yanımda ol yeter diyorum. inş. eşimle beraber bebişimizin doğumunu göreceğiz..
:49:

Kizlar 2011 temmuz annesi olarak size tavsiyem eger hastaneniz izin veriyorsa kesinlikle esinizde girsin ben epidural sezeryan oldum esimde yanimdaydi tabi bastan sona almiyolar 10 dakka duruyor bebek cikiyor bebegin kontrolleri oluyor ve babada bebekle beraber disari cikiyor sizi dikiyolar ondan sonra. Cok guzel bir duygu bebegin ilk cikisini gormek aglamasini duymak herseye deger. Hersey gonlunuzce olsun hayirli dogumlar.( buarada son gunleriniz iyi degerlendirin sizinde seneye bu zaman benim gibi yerine sigamayan herseyi karistiran bir bebisiniz olcak, bol bol uyuyun simdiden)

bütün yorumlarınızı okudum duygularınıza ortak oldum. şimdi birinin bir anısını paylaşmak istedim sizlerle.bir karı koca doguma gidiyor
adam dogun sonrası karısının vajinasını rahim agzını görünce korkuyor. diyor karımın içi çıkmış içi görünüyor içi dışında.eve geliyorlar
karısının yanına gitmiyor gönderemiyolar adamın annesi gitsenen hanımın yanına yok ben onun yanında yatmam vs bu bir süre böyle devam ediyor
adamın annesi diyorki bir git bakalım çiçek mi bulacaksın toprağı eşilmiş saksımı adamı ikna ediyor yolluyor karısının yanına
adam bakıyorki karısı eskisi gibi içi dısında felan değil herşey olması gerektiği gibi hayretle şaşıyor akıl fikir erdiremiyor
lakin dünyalar da onu oluyor. çiçek çiçek diye naralar atıyor.bu olayın ana fikri şu erkekler neyle karsılacaklarını bilmezlerse
elbet korkarlar.bu olay beni çok güldürmüşdü. eşler birazda bilgilendirilmeli bence bu konularda. ve kendi fikrim bu eşler kesinlikle doğuma şahit olup
bir çocuk sahibi olmanın hiçde kolay olmadığımı görmeleri gerek.hani benim çocugum babanın evindenmi getirdin kelimeleri var ya babamın evinden getirmedim ama
gelipde hazırada konmadım etki tepkisine kolaylık sağlıyacakdır. neticede erkekler işin en zevkli tarafında duruyorlar zorluklar hep kadınların sırtında dır
en azından bu zor zamanlara tanık olmaları lazım.armudu pişirip agızlarınada vermemek lazım..

hepinize kolay doğumlar diliyorum. Allah bebeğinizi sağlıcakla kucağınıza almanızı nasip etsin mutlu günlerde inş...:49:

Back
X