Doğuma Gidiyorum

Bonadea

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2007
765
17
96
Gaziantep
Kızlar biraz sonra doğum için hastaneye gideceğiz. İnşallah saat 13.30 gibi kuzucuğumu sezeryanla dünyaya getireceğim. Çok mutluyum ve heyecanlanlıyım. Yarın akşam evde olurum sanıyorum. Müjdeyle gelirim inşallah. Lütfen benim ve kızım için çok dua edin kızlar. Hepinizi öpüyorumkaydirigubbakcemile4

Allah yardımcınız olsun kendi doğumuma gidişim canlandı gözümde:)ınşallah sağlıcakla kavuşun meleğinize...

Rabbim hayırlarla kucağına almayı nasip etsin inşallah

ne güzel bir heyecandır öyle değilmi Allah yardımcın olsun inşaallah bir sonraki gün aynı evine bir bebekle gireceksin ay çok duygulandım bakalım banada bu hafta nasip olur inşaallah

,
Sanırım bu saatlerde bebeğin doğmuş, sende ameliyathanedesindir, allah güle güle büyütmek nasip etsin inşallah.:nazar:

şu saatte bebişin kucağındadır diye tahmin ediyorum allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin darısı başımıza...

babalık duygusunu tatmayı nasip etsin. Doğum sonrasına gelince; dün akşama kadar sorunsuz geçti ama akşam emdiklerini çıkarmaya başladı. Önce normal sandık ama sonra gecenin ilerleyen saatlerine kadar çıkarmaya devam edince gece 01.00 civarında yeni doğan yoğun bakımına aldılar. Sabah saat 6.00'a kadar orada kaldı. 2 kez midesinin yıkamışlar kuzumun. Ardından mama ile beslemişler. Sabah yanımıza getirdik. Pediatrist sabah kızımı ultrasona gönderdi. Midesine bakıldı ama şükürler olsun ki herhangi bir olumsuzluğa rastlanmadı. Kusmasının sebebini, midesinde olması muhtemel aminyo sıvısına bağladılar. Ama akşama kadar hiç emmedi. Mama verelim dedik ama verdirmedi hemşireler. Akşam üzeri evimize geldik. Şimdi az çok emmeye başladı. Umarım sütüm yetiyordur.

Arkadaşlar desteğiniz ve iyi dilekleriniz için hepinize yürek dolusu teşekkürler.

babalık duygusunu tatmayı nasip etsin. Doğum sonrasına gelince; dün akşama kadar sorunsuz geçti ama akşam emdiklerini çıkarmaya başladı. Önce normal sandık ama sonra gecenin ilerleyen saatlerine kadar çıkarmaya devam edince gece 01.00 civarında yeni doğan yoğun bakımına aldılar. Sabah saat 6.00'a kadar orada kaldı. 2 kez midesinin yıkamışlar kuzumun. Ardından mama ile beslemişler. Sabah yanımıza getirdik. Pediatrist sabah kızımı ultrasona gönderdi. Midesine bakıldı ama şükürler olsun ki herhangi bir olumsuzluğa rastlanmadı. Kusmasının sebebini, midesinde olması muhtemel aminyo sıvısına bağladılar. Ama akşama kadar hiç emmedi. Mama verelim dedik ama verdirmedi hemşireler. Akşam üzeri evimize geldik. Şimdi az çok emmeye başladı. Umarım sütüm yetiyordur.

Arkadaşlar desteğiniz ve iyi dilekleriniz için hepinize yürek dolusu teşekkürler.
canım öncelikle tebrik edyiorum sonrada geçmiş olsun şimdi iyiy ya bebeğin önemli olan o inşallah bişeyciği kalmamıştır sağlıcakla büyüt kızını allah bağışlasın

Tebrik ederim canım. Bebişinin iyi olmasına çok sevindim. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah a.s.

Back
X