Doğuma Gidiyoruuum :)

HulyaGulsah

Ömrümün miladı..
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2012
635
7
48
İçel Mersin
Merhaba bayanlar, yarın ALLAH'ın izniyle kızımı kucağıma alacağım bana şans dileyin :)
Doğum hikayelerinizi yazııııın :)

Merhaba bayanlar, yarın ALLAH'ın izniyle kızımı kucağıma alacağım bana şans dileyin :)
Allahım bir nefeste doğurmayı nasip etsin kızımızı kucağında sıkı sıkı tut :))

rabbim sağsalim almayı nasip etsin yavrunu.kolay doğum olur inşallah bi doğuralım yazarız hikayemizi sende yaz doğurunca :)

ayyy hadi inşallah kuzum hayırlısı ile alırsın bebegini kucagına inşallah fazla zorlanmadan :
seni bekliyoruz burdaa :))

Hepinize çok teşekkr ederim aşklarııım benim yarın hayırlısıyla bir doğum yapim perşembe günü burdayım hemen kızımın resmni atıcam sizeee

Son düzenleme:
Allah yardımcınız olsun.
Kevser suresini okuyun da su gibi kolaycacık geliversin bebiş.

Hepinize çok teşekkr ederim aşklarııım benim yarın hayırlısıyla bir doğum yapim perşembe günü burdayım hemen kızımın resmni atıcam sizeee

ayyyyyyyyyy çok heyecanlı hemen at resmini.bende oğluşumu çoookkkkk merak ediyorum son haftamızdayız ama zaman geçmiyooooo.

Bende yarın gece nasıl uyuycam dıye düşünürken cok ıyı bı örnek var önümde :))

sizin sezeryan daha korkunç sanki resmen 7 kat kesilcek.birde gününü bilmek ayrı bi heyecan verir.benim günüm belli değil sancım ne zamn gelirse artık belki yarın belki yarındanda yakın

sizin sezeryan daha korkunç sanki resmen 7 kat kesilcek.birde gününü bilmek ayrı bi heyecan verir.benim günüm belli değil sancım ne zamn gelirse artık belki yarın belki yarındanda yakın

benm bugn günüm geçti canm kızımında gelmeye nyeti yok suni sancyla halletcz artıkın :)

aa ne heycandır o oyle yaa saat kacta alıcaklar senı?

1 de gel dediler canım bakalım 1 de olmuyorki niye geçmiyorsa zaman :)
Günüm geçti dün benm kızım 9 ay 11 günlk oldu şuan
Gdicez suni sancı verckler artık yapak brşey yok prenses memnun yernden :)

canından can cıkmak ne garıp bır duygudur kım bılır..
hayırlısıyla bebegını kucagına alırsın ınsallah..

ısmı bellımı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…