Doğuma Gidiyoruuum :)

Merhaba bayanlar, yarın ALLAH'ın izniyle kızımı kucağıma alacağım bana şans dileyin :)
Doğum hikayelerinizi yazııııın :)

Rabbim Yar ve Yardımcın olsun canım..gerçi şu anda inşallah bebeiğini kucağına almışsındır..Alalh analı babalı sağlıklı hayırlı ömür diliyorum..

sizin sezeryan daha korkunç sanki resmen 7 kat kesilcek.birde gününü bilmek ayrı bi heyecan verir.benim günüm belli değil sancım ne zamn gelirse artık belki yarın belki yarındanda yakın

Valla işte bana da karnımın değil de vajinamın kesilmesi korkunç gelıyo. Bı doğurayım yarın belli olur :))

Doğum yaptım canım sezeryan oldu ayrıntıyla anlatırım şimdi kızımla ilgilenmeliyim :)
Allah sizi bir avazda kurtarsın korkck birşey yokmuşş :)

Doğum yaptım canım sezeryan oldu ayrıntıyla anlatırım şimdi kızımla ilgilenmeliyim :)
Allah sizi bir avazda kurtarsın korkck birşey yokmuşş :)

Allah analı babalı buyutsun. nasıl kolay gectımı dogumun..nasıl bır duygu?

çok teşekkür ederim saolun :) kolay geçti çok şükür atlattım prensesim uyuyor şimdi :)
Ablacım 40 ı çıkmadan resmini atmamaya eşime söz verdim nazar değmesin diye
ama sana söz atıcam özelden atılıyorsa atablirim öyle :)

tamam kuzum 40 çıkmadan resim yollama özelden atılıyor resim. Prensesimize iyi bak :) benim yerime bol bol kokla

tamam ablacım atarm ozaman sna :) muaneye gdicez şimdi doktor amcası özlemş kzmı
Tşşkr ederim canm saolasn allah olmayan isteyen herkeze versn inş çok farklı bir duygu ya anne olmak ağlasada ağlamasada 6 gündr gece sbaha kadr onu seyredyrm gündüz annem bakıyr 2 saat fln uyuyorm doyamyrm kzıma yumurtaya can veren allahm ne güzel şeyler yaratyr her kadın tatmalı bu duyguyu rabbime her gün dua ediyorm allahm olmayan insanlra isteyen insanlra hakeden herkze nasip et dyorm :)

hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün ne koydunuz cimcimenin adını :)

hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün ne koydunuz cimcimenin adını :)

İkra Ceylin koyduk prensesmn adnı brde mübark gnde doğdu şanslı sıpa adına tam uydu :) İkra KURAN'da oku demek ikra suresi var normal anlamıda herşeye Allahın adıyla başlayan demek ceylinde cennetin kapıları demek :)

tebrik ederim canım gözleriniz aydın olsun kızının ismini çok beğendim adıyla yaşasın bahtı -şansı açık olsun her daim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…