- 26 Aralık 2012
- 2.501
- 440
- 128
- Konu Sahibi HulyaGulsah
-
İnş canım amin.
Evet belli İkra Ceylin koyduk kızımızn adnı :)
Merhaba bayanlar, yarın ALLAH'ın izniyle kızımı kucağıma alacağım bana şans dileyin :)
Doğum hikayelerinizi yazııııın :)
sizin sezeryan daha korkunç sanki resmen 7 kat kesilcek.birde gününü bilmek ayrı bi heyecan verir.benim günüm belli değil sancım ne zamn gelirse artık belki yarın belki yarındanda yakın
benm bugn günüm geçti canm kızımında gelmeye nyeti yok suni sancyla halletcz artıkın :)
Doğum yaptım canım sezeryan oldu ayrıntıyla anlatırım şimdi kızımla ilgilenmeliyim :)
Allah sizi bir avazda kurtarsın korkck birşey yokmuşş :)
kuzumm dogumm yaptın mı :26:
tamam kuzum 40 çıkmadan resim yollama özelden atılıyor resim. Prensesimize iyi bak :) benim yerime bol bol koklaçok teşekkür ederim saolun :) kolay geçti çok şükür atlattım prensesim uyuyor şimdi :)
Ablacım 40 ı çıkmadan resmini atmamaya eşime söz verdim nazar değmesin diye
ama sana söz atıcam özelden atılıyorsa atablirim öyle :)
hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün ne koydunuz cimcimenin adını :)
tebrik ederim canım gözleriniz aydın olsun kızının ismini çok beğendim adıyla yaşasın bahtı -şansı açık olsun her daimİkra Ceylin koyduk prensesmn adnı brde mübark gnde doğdu şanslı sıpa adına tam uydu :) İkra KURAN'da oku demek ikra suresi var normal anlamıda herşeye Allahın adıyla başlayan demek ceylinde cennetin kapıları demek :)
bizim topige neden ugramıyosun ki sen
meerak ettik hiiç aaaaa ...
prensesi kokla bnm için
tebrik ederim canım gözleriniz aydın olsun kızının ismini çok beğendim adıyla yaşasın bahtı -şansı açık olsun her daim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?