Doğuma hazırlık-Alışveriş

Ona Yeni genç odası alınca bebiş ablasının eşyalarını kullanır her ikisinin kız olma avantajı :KK66:
Aynen canım evimiz pembeden boğuluyor. Odalarını boyadı eşim sadece bi duvarı pembe boyadı içim daralıyor artık pembe alma diyor. Şen'de maviye çok yüklenme bi süre sonra mide bulantısı yapıyor :-) :-) :-)

Aynen canım evimiz pembeden boğuluyor. Odalarını boyadı eşim sadece bi duvarı pembe boyadı içim daralıyor artık pembe alma diyor. Şen'de maviye çok yüklenme bi süre sonra mide bulantısı yapıyor :-) :-) :-)
Sorma annemin aldığı kıyafetler çorabından zıbınına mavinin tonları evimiz tasındığımızdan beri duvarı mavi çocuk odasının beyaza döndürmeyi düşünüyordum bende :KK39:

Sorma annemin aldığı kıyafetler çorabından zıbınına mavinin tonları evimiz tasındığımızdan beri duvarı mavi çocuk odasının beyaza döndürmeyi düşünüyordum bende :KK39:
Mantıklı zamanla çocuğunda midesi bulanır :-)

Benimde şu an için oğluma hazırladığım oda yok ev küçük zaten bebek küçük olacağı için hep anne yanında olacağından çok aciliyeti de Yok gibi geldi yatak odasında park yatağı ayrı bir kıyafet dolabı alacağım daha geniş eve çıkarken oda takımı alırız artık

Evet ben de ayni sekilde dusunuyorum. Ki bizim yatak odasinda besik sigdiracak yer bile yok. Simdilik anakucaginda yatiricam. Park yataklari sevmiyorum da hic.

Back
X