Doğuma Hazırlık Doğuma hazırlık kursları

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Harpy

Today is a gift, thats why they call it PRESENT
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2009
6.924
13.305
448
42
Arkadaşlar ben yeni hamile kaldım ve hep aklımda hamileyken doğuma hazırlık kursuna gitmek vardı.. ama şimdi internetten bakıyorum hiçbirşey bulamıyorum.. böyle bir kursa katılan veya bilen var mı? yardımlarınızı rica ediyorum :1rolleyes:

Eğer Anadolu Yakasında oturuyorsan Medikalpark Göztepe Hastanesinin doğum ve doğuma hazırlık kursları var.ınternet sitesine girip bakabilirsin.Ocak ayının sonunda da 2 seminer var.Önceki ay yapılan seminere ben katılmıştım.Oldukça güzel geçti.Doğum koçu Ayşe Öner in bebek bakımıyla ilgili verdiği bilgiler çok güzeldi.Ayrıca konusuna göre hastenedeki doktorlarda bazı konular hakkında bilgi veriyorlar.Seminerler ücretsiz.Ayrıca bazı firmaların satış temsilcileri oluyo ve krem,küçük broşürler vs.denemek için veriyorlar.Bence değerlendirin derim.

arkadaşım ben medicana international beylikdüzüne gidiyorum oranın doğuma hazırlık kursları var hatta dün kontrolüm vardı oradaki takvimi alacaktım ama unutmuşum ama bildiğim kadarıyla her ay düzenleniyor

bence hiç seminerlerle uğraşma.internette aYŞE ÖNER DAHıL BıR ÇOK UZMANIN VıDEOSU VAR. VAKTıN OLDUKÇA AÇ ıZLE DERıM. ORALARA KADAR YORMA KENDıNı

çok teşekkür ederim herkese olumunekankayizsmile beylikdüzüne çok yakın oturuyorum medikanaya gidebilirim belki.. acaba fiyatıyla ilgili bilginiz var mı? ayşe öneri de araştıracağım... kaydirigubbakcemile4

bence hiç seminerlerle uğraşma.internette aYŞE ÖNER DAHİL BİR ÇOK UZMANIN VİDEOSU VAR. VAKTİN OLDUKÇA AÇ İZLE DERİM. ORALARA KADAR YORMA KENDİNİ

ayse önerin kendi sitesindeki olan tv program videolarini mi kastettin canim? arama yapiyorum maalesef baska videoya rastlayamadim...
nerede bu videolar acaba? CADIARZU

ben de Ayşe Öner'in kitapının siparişini verdim gerçi eşimi ayşe önerin kursu için de ikna ettim ama bakalım.. bu konuda ne kadar çok şey öğrenirsek stress ve korkumuz o kadar azalır... çünkü etrafımda büyüyen çocuk hiç olmadı bu konularda çok cahilim :kedi:

ayse önerin kendi sitesindeki olan tv program videolarini mi kastettin canim? arama yapiyorum maalesef baska videoya rastlayamadim...
nerede bu videolar acaba? CADIARZU
uzmantv de videolar var cnm .onları izleyebilirsin

Back
X