Doğuma Hazırlık Doğuma hazırlık ve sonrası için kurs?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

balkupuu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2015
1.561
1.417
133
merhaba herkese, ben öğrenmeyi bilgili olmayı seven bir anne adayıyım.. O yüzden kulaktan dolma her kafadan cıkan seslerden ziyade böyle uzmanından eğitim almak istiyorum kurslar vs ama nerde ne zaman gidilir bir fikrim yok bilen varsa lütfen söylesin

İnstagramda takip ettiğim bir doula var böyle kurslar da veriyor. Doulannesra kullanıcı adı.

Eklentiler

• image.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 64
Bazi iletilerinin altinda yaziyor. Dogummelegi diye bir doula daha var onu da takip ediyorum. Eğitimi var mi bilmiyorum ama gönderileri oldukça bilgilendirici oluyor. Pozitif doğum hikayeleri de paylasiliyor bu sayfada. Bunlardan yola cikarak başka birilerini de bulursun belki

Yasadigim yerde belediye ve bir ozel hastanenin birlikte actigi hamilelik kursu var cok zaman almıyor ben de baslamasini bekliyorum. Isterseniz yasadiginiz yerdeki belediyeyi ya da kent konseyini arayarak boyle bir hizmet var mi ogrenebilirsiniz.

Yasadigim yerde belediye ve bir ozel hastanenin birlikte actigi hamilelik kursu var cok zaman almıyor ben de baslamasini bekliyorum. Isterseniz yasadiginiz yerdeki belediyeyi ya da kent konseyini arayarak boyle bir hizmet var mi ogrenebilirsiniz.
Evet inşallah vardır :)

Anadolu Yakası'ndaysanız, zeynep kamil de ücretsiz veriliyor. Yalnız biraz erken kayıt olmak gerekiyor sanırım. Bana eylül sonuna doğru tarih verdiler, 30. haftayı geçeceğim için cesaret edemedim, gidip gelemem diye.

zeynep kamilde eğitim günü iptal edildiğinde haber bile vermiyorlar. hamile kalmadan önce kontrole gittiğimde hamile bayanın biri eğitime gelmişti saatinde orada olduğu halde oralarda beklerken aşağı yukarı kata inip çıkarken kimse doğru düzgün bilgi vermedi. karnı kocaman olmuş zor yürüyordu ve 3 kat inip çıktı kaç kere içim acımıştı. sağlık ocağına sordum bugün dönem dönem eğitim verildiğini ve hamilelere telefon ettiklerini söyledi. benide birkaç haftaya ararlar sanırım eğitim belli olunca. eğitime katılmak istediğimi belirttim.

20. Haftadan sonra oluyor genelde. Keşke siz doğum merkezi diye arat bakalım onların da eğitimleri oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…