- 28 Mart 2024
- 5
- 3
- 1
- 24
- Konu Sahibi sutlukahve53
-
Hanımefendi doktora tabiki gittim normal dedi ben sadece içinizde bu durumu yaşayan varmı diye öğrenmek istedim. Hani bu durumu yaşayıp peşine hemen doğuma giden varmı yokmu diyeHastaneye gitmeniz yada doktoru aramanız için bebeğin başının görünmesini mi bekliyorsunuz
Evet teşekkür ederim kanama olursa doktorum hemen gelmemi söyledi suanlik kanama gibi bir durum yok :)Nişan gelmesi olabilir ,bu haftalarda yalancı doğum sancısı da olabilir. Normal doğum yapacaksanız kanama veya su gelmesi doğumun başlangıcıdır
Normal doğumda sadece sancıyla giderseniz açılma olana kadar bekletirler doğum zor değil ama dogumhanede kadınların bağrış sesleri ürkütücü,kanama veya suyu bekleyin. Bebeğinizi hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallahEvet teşekkür ederim kanama olursa doktorum hemen gelmemi söyledi suanlik kanama gibi bir durum yok :)
Amin Allah razi olsunNormal doğumda sadece sancıyla giderseniz açılma olana kadar bekletirler doğum zor değil ama dogumhanede kadınların bağrış sesleri ürkütücü,kanama veya suyu bekleyin. Bebeğinizi hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah
Var da yok da…. Bu normal mi, bu sancılar doğum başlangıcı mı diye doktora sormadınız mı? Sizi muayene eden doktor bilmeyecek de biz mi bilecez? Aynı şeyi yaşadık annem 7 aylık doğurdu ben 10 aylık bile doğurmadım, buyurun kullanın ne ilinize yarayacak bu bilgiHanımefendi doktora tabiki gittim normal dedi ben sadece içinizde bu durumu yaşayan varmı diye öğrenmek istedim. Hani bu durumu yaşayıp peşine hemen doğuma giden varmı yokmu diye
Yav sen kimseyi engin bilgilerinle aydınlatma kendine sakla Allah aşkına, doğum yapacak kadınlara garezin mi var nedir bu hanfendi de doğurmak üzere ters ters konuşuyorsun benim yorumlarıma beğenmedim atıyorsun bir değişiksinVar da yok da…. Bu normal mi, bu sancılar doğum başlangıcı mı diye doktora sormadınız mı? Sizi muayene eden doktor bilmeyecek de biz mi bilecez? Aynı şeyi yaşadık annem 7 aylık doğurdu ben 10 aylık bile doğurmadım, buyurun kullanın ne ilinize yarayacak bu bilgi
Sana ne?Yav sen kimseyi engin bilgilerinle aydınlatma kendine sakla Allah aşkına, doğum yapacak kadınlara garezin mi var nedir bu hanfendi de doğurmak üzere ters ters konuşuyorsun benim yorumlarıma beğenmedim atıyorsun bir değişiksin
Soru sormuş kadın cevabın varsa ver yoksa sus ne muhalefet oluyorsun
Bananeyse kadının sancısını burada sorup bilgi istemesinden bu bilgilerle ne yapıp yapmayacağından sana ne?Sana ne?
Hayırla vaktinde gelsin :) ne oldu süreçMerhabalar hanımlar gebeligimin 36. Haftasındayım ilk gebeligim dün kahverengi akinti geldi sizce bu normalmi sancilarimda var 10 dakikada bir geliyor 1 dakika sürüyor sancim doğum başlangıcı mi acaba tecrübesi olan hanımlar yardımcı olabilir mi
Konu sahibesiyle aramdaki konuşma beni ve onu ilgilendiriyor, seni değilBananeyse kadının sancısını burada sorup bilgi istemesinden bu bilgilerle ne yapıp yapmayacağından sana ne?
Sen niye filmini izlemiyorsun ya noldu gerildn mi paragraf paragraf kendini açıklama ihtiyacı hissediyorsun, benim paşa gönlüm ne isterse de onu yaparım sana ne?Konu sahibesiyle aramdaki konuşma beni ve onu ilgilendiriyor, seni değil
Benim kime ne yazacağımda sadece beni ilgilendiriyor, seni değil
Sitede hangi konuya ne yazacağımızı sana sormamız gerektiğine dair bir kural yok değil mi
Kendi konunda yazdıklarını beğenmedim diye gelip burada debelenmen gerçekten çok küçültücü neden kendine bunu yapıyorsun neden kendini rezil ediyorsun koskoca kadınsın çocuk gibi davranmak yakışıyor mu
Ne oldu ben beğenmedim atınca bir yerinden birşey mi eksildi, amel defterine günah mı yazıldı
Bak önce hayal aleminden çık bunun sana zararı olur, gerçeklerle yaşa ağrına da gitse korkma yüzleşSen niye filmini izlemiyorsun ya noldu gerildn mi paragraf paragraf kendini açıklama ihtiyacı hissediyorsun, benim paşa gönlüm ne isterse de onu yaparım sana ne?
10dkda bir gelen sancıda hastaneye mi gidecek djdjdjdHastaneye gitmeniz yada doktoru aramanız için bebeğin başının görünmesini mi bekliyorsunuz
Yok bize gelsin ben kontrol edeyim bir sorun varmı herşey olması gerektiği gibi mi doğum mu başladı açılma var mı filan diye muayene edeyim bebeğin kalbini dinleyeyim hastaneyle bunların ne ilgisi var10dkda bir gelen sancıda hastaneye mi gidecek djdjdjd
Sancı 5 dkda bire düşmeden hastaneye gidilmez her gün yeni bir bilgi benden sizeYok bize gelsin ben kontrol edeyim bir sorun varmı herşey olması gerektiği gibi mi doğum mu başladı açılma var mı filan diye muayene edeyim bebeğin kalbini dinleyeyim hastaneyle bunların ne ilgisi var
Sebep?Sancı 5 dkda bire düşmeden hastaneye gidilmez her gün yeni bir bilgi benden size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?