Yahu çocuğu sağlıkla bir kucağınıza alın da, huzurlu doğum diyorsunuz ya, içinizden canlı çıkıyor ne huzuru, hormonlar tavan yapmış bir yükseliyor bir düşüyor üstüne bir de uykusuzluk, huzur mu kalır?teyzeni düşünmeye vaktin olmayacakArkadaşlar uzun zamandır takip ediyorum kadınlar kulübünü yeni üye oldum sizin fikirlerinizi almak istiyorum. Dogumuma az zamanim kaldi teyzemle büyük sikintilarimiz oldu konusmuyoruz. Gebeligimin ilk ayında söyledim ama birkez bile arayip sormadı ,(sadece onunla aynı şehirdeyim) konusmadi neyse son ayimdayim zaten bundan sonrasinda da gelmesini istemiyorum yüzünü bile gormeye tahammülum yok. Annemler il dışından gelecekler teyzeminde doğum zamani geleceğini düşünüyorum ama inanın istemiyorum ne onu görmek ne de konuşmak huzurlu bi doğumum olsun istiyorum ve bu durum beni çok sıkıntıya sokuyor sizce açıkça ifade etmeli miyim? Yada ne yapmalıyım en özel anımı böyle gergin geçirmek istemiyorum lütfen yardım edin.
ne demeliyim sizceEvet cnm açıkça ifade etmelisin
Ne yasadiniz bilmiyorum ama ama henüz gelip gelmeyecegi belli değil ki doğum yaptığınız zaman geleceğini sanmama çünkü bunca zaman gelmemiş. Eve gelince ziyarete gelebilir muhtemelen. Eğer ararsa söylersiniz istemediğinizi ama direkt gelirse yapacak bişey yok.Arkadaşlar uzun zamandır takip ediyorum kadınlar kulübünü yeni üye oldum sizin fikirlerinizi almak istiyorum. Dogumuma az zamanim kaldi teyzemle büyük sikintilarimiz oldu konusmuyoruz. Gebeligimin ilk ayında söyledim ama birkez bile arayip sormadı ,(sadece onunla aynı şehirdeyim) konusmadi neyse son ayimdayim zaten bundan sonrasinda da gelmesini istemiyorum yüzünü bile gormeye tahammülum yok. Annemler il dışından gelecekler teyzeminde doğum zamani geleceğini düşünüyorum ama inanın istemiyorum ne onu görmek ne de konuşmak huzurlu bi doğumum olsun istiyorum ve bu durum beni çok sıkıntıya sokuyor sizce açıkça ifade etmeli miyim? Yada ne yapmalıyım en özel anımı böyle gergin geçirmek istemiyorum lütfen yardım edin.
Teyzenin tavrına göre değişir fikrim. Annenle konuşup, pişmanlığını dile getirirse, ilgilenemedim rahatsızlığım çıktı falan gibi belki bu kadar sorun yapmazsın. Bi o zaman gelsin. Önden kafanı bunlarla yorma.Arkadaşlar uzun zamandır takip ediyorum kadınlar kulübünü yeni üye oldum sizin fikirlerinizi almak istiyorum. Dogumuma az zamanim kaldi teyzemle büyük sikintilarimiz oldu konusmuyoruz. Gebeligimin ilk ayında söyledim ama birkez bile arayip sormadı ,(sadece onunla aynı şehirdeyim) konusmadi neyse son ayimdayim zaten bundan sonrasinda da gelmesini istemiyorum yüzünü bile gormeye tahammülum yok. Annemler il dışından gelecekler teyzeminde doğum zamani geleceğini düşünüyorum ama inanın istemiyorum ne onu görmek ne de konuşmak huzurlu bi doğumum olsun istiyorum ve bu durum beni çok sıkıntıya sokuyor sizce açıkça ifade etmeli miyim? Yada ne yapmalıyım en özel anımı böyle gergin geçirmek istemiyorum lütfen yardım edin.
Ben de kaynanamı istemiyorumArkadaşlar uzun zamandır takip ediyorum kadınlar kulübünü yeni üye oldum sizin fikirlerinizi almak istiyorum. Dogumuma az zamanim kaldi teyzemle büyük sikintilarimiz oldu konusmuyoruz. Gebeligimin ilk ayında söyledim ama birkez bile arayip sormadı ,(sadece onunla aynı şehirdeyim) konusmadi neyse son ayimdayim zaten bundan sonrasinda da gelmesini istemiyorum yüzünü bile gormeye tahammülum yok. Annemler il dışından gelecekler teyzeminde doğum zamani geleceğini düşünüyorum ama inanın istemiyorum ne onu görmek ne de konuşmak huzurlu bi doğumum olsun istiyorum ve bu durum beni çok sıkıntıya sokuyor sizce açıkça ifade etmeli miyim? Yada ne yapmalıyım en özel anımı böyle gergin geçirmek istemiyorum lütfen yardım edin.
Bi insan niye teyzesini bu kadar takar? Doğumu zehir edecek kadar dert eder. Anne olsa kardeş olsa tamam. Hamilelik sürecinde arayıp sormayabilir. Kimse sizi merak etmek zorunda değil ki. Bu kadar duygusal olmayınArkadaşlar uzun zamandır takip ediyorum kadınlar kulübünü yeni üye oldum sizin fikirlerinizi almak istiyorum. Dogumuma az zamanim kaldi teyzemle büyük sikintilarimiz oldu konusmuyoruz. Gebeligimin ilk ayında söyledim ama birkez bile arayip sormadı ,(sadece onunla aynı şehirdeyim) konusmadi neyse son ayimdayim zaten bundan sonrasinda da gelmesini istemiyorum yüzünü bile gormeye tahammülum yok. Annemler il dışından gelecekler teyzeminde doğum zamani geleceğini düşünüyorum ama inanın istemiyorum ne onu görmek ne de konuşmak huzurlu bi doğumum olsun istiyorum ve bu durum beni çok sıkıntıya sokuyor sizce açıkça ifade etmeli miyim? Yada ne yapmalıyım en özel anımı böyle gergin geçirmek istemiyorum lütfen yardım edin.
Arkadaşlar uzun zamandır takip ediyorum kadınlar kulübünü yeni üye oldum sizin fikirlerinizi almak istiyorum. Dogumuma az zamanim kaldi teyzemle büyük sikintilarimiz oldu konusmuyoruz. Gebeligimin ilk ayında söyledim ama birkez bile arayip sormadı ,(sadece onunla aynı şehirdeyim) konusmadi neyse son ayimdayim zaten bundan sonrasinda da gelmesini istemiyorum yüzünü bile gormeye tahammülum yok. Annemler il dışından gelecekler teyzeminde doğum zamani geleceğini düşünüyorum ama inanın istemiyorum ne onu görmek ne de konuşmak huzurlu bi doğumum olsun istiyorum ve bu durum beni çok sıkıntıya sokuyor sizce açıkça ifade etmeli miyim? Yada ne yapmalıyım en özel anımı böyle gergin geçirmek istemiyorum lütfen yardım edin.
Annenle konuş , o halletsin. Sen hiç muhatap olma.ne demeliyim sizce
Ya ben de aynı sıkıntıları kayınvalide için yaşıyorum yer yer ama çok haklısınız, sağlıkla bebeği kucağa alalım da gerisi nasılsa geçerYahu çocuğu sağlıkla bir kucağınıza alın da, huzurlu doğum diyorsunuz ya, içinizden canlı çıkıyor ne huzuru, hormonlar tavan yapmış bir yükseliyor bir düşüyor üstüne bir de uykusuzluk, huzur mu kalır?teyzeni düşünmeye vaktin olmayacak
Ya ben de istemiyorum ne yalan söyleyeyimBen de kaynanamı istemiyorum
Keşke konu teyzem olsa idi
Anneme söylerdim gelmesin diye
Ama kv deme eşim hatrına birşey diyemeyeceğim
Sizin iş daha kolay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?