- 27 Nisan 2019
- 172
- 426
- 33
- 36
Arkadaşlar uzun zamandır takip ediyorum kadınlar kulübünü yeni üye oldum sizin fikirlerinizi almak istiyorum. Dogumuma az zamanim kaldi teyzemle büyük sikintilarimiz oldu konusmuyoruz. Gebeligimin ilk ayında söyledim ama birkez bile arayip sormadı ,(sadece onunla aynı şehirdeyim) konusmadi neyse son ayimdayim zaten bundan sonrasinda da gelmesini istemiyorum yüzünü bile gormeye tahammülum yok. Annemler il dışından gelecekler teyzeminde doğum zamani geleceğini düşünüyorum ama inanın istemiyorum ne onu görmek ne de konuşmak huzurlu bi doğumum olsun istiyorum ve bu durum beni çok sıkıntıya sokuyor sizce açıkça ifade etmeli miyim? Yada ne yapmalıyım en özel anımı böyle gergin geçirmek istemiyorum lütfen yardım edin.
Geçer de nasıl geçecek :))Ya ben de aynı sıkıntıları kayınvalide için yaşıyorum yer yer ama çok haklısınız, sağlıkla bebeği kucağa alalım da gerisi nasılsa geçer
Annene söylet aramadı sormalı Doğum da da gelmesin de olsun bitsin bebedeyiz ediyorsun bu kadarne demeliyim sizce
Aynen katiliyorum ben de ayni durumdayimBen de kaynanamı istemiyorum
Keşke konu teyzem olsa idi
Anneme söylerdim gelmesin diye
Ama kv deme eşim hatrına birşey diyemeyeceğim
Sizin iş daha kolay
Umursamayarak gececek.. bak bize ornek al.. ancak kendini evligini yipratirsin. Biz dustuk o hatalara siz dusmeyin. Insan kac kez yasiyorki dogumuGeçer de nasıl geçecek :))
Düşünme bunu. Gelırse gelsın. Sen bunu düşünerek daha cok stres yaparsın. Ve dıyelım bunu ılettın. Girmek istemiyorum gelmesin dedın. Su mubarek gunlerde kalp kırma derım. Dogum cok kutsal ve cok riskli. Niye kadını uzup o stresle gireceksin. Belkı zaten gelmeyecek. Hem agrı sızı gozun onu mu görecek. Belkı o an sıkıntı yasayacaksın ve teyzen sana gelıp sarılıp ıkı laf dıcek en mutlu sen olacaksın. İhtimal bunlar da düşünme akısına bırak benceArkadaşlar uzun zamandır takip ediyorum kadınlar kulübünü yeni üye oldum sizin fikirlerinizi almak istiyorum. Dogumuma az zamanim kaldi teyzemle büyük sikintilarimiz oldu konusmuyoruz. Gebeligimin ilk ayında söyledim ama birkez bile arayip sormadı ,(sadece onunla aynı şehirdeyim) konusmadi neyse son ayimdayim zaten bundan sonrasinda da gelmesini istemiyorum yüzünü bile gormeye tahammülum yok. Annemler il dışından gelecekler teyzeminde doğum zamani geleceğini düşünüyorum ama inanın istemiyorum ne onu görmek ne de konuşmak huzurlu bi doğumum olsun istiyorum ve bu durum beni çok sıkıntıya sokuyor sizce açıkça ifade etmeli miyim? Yada ne yapmalıyım en özel anımı böyle gergin geçirmek istemiyorum lütfen yardım edin.
Allah büyük ne diyelim, kafayı yedirtmesinler şimdiden diye pozitif olumlama yapıyorum aklım sıraGeçer de nasıl geçecek :))
Ağzını kapasa sussa bir kenarda dursa umursamazsınUmursamayarak gececek.. bak bize ornek al.. ancak kendini evligini yipratirsin. Biz dustuk o hatalara siz dusmeyin. Insan kac kez yasiyorki dogumu
Benim gibiAğzını kapasa sussa bir kenarda dursa umursamazsın
Kadın uyandığ ile başlar konuşmaya
Sana yemin olsun yatana kadar sustuğu bir dakika ara Yok
Bir insan hep mi konuşur hiç mi yorulmaz
Sende mi öylesn ciddenBenim gibine konusuyo peki?
Hic balkon demirlerini konusmadim dahaSende mi öylesn cidden
Herşeyi konuşuyor buluyor yani birşey
İnsanları
Çöp arabasını
Balkon demirlerini
Benim akrabalarımı
Kendi cevresini
Yani onun için konu bulmak çok kolay
Bende daha sessizim
Çok gerekmedikçe konuşmam
Kafam çok şişiyor o varken
Yani sürekli ona bakıp dinlemek zorunda kalıyorum saatlerce
Kendi annem geldiğinde çekilir kösesine
Örgü örer arada konuşur tv izler
Bu mübarek hiç susmuyor
Ya bu kadar mı aynı olurSende mi öylesn cidden
Herşeyi konuşuyor buluyor yani birşey
İnsanları
Çöp arabasını
Balkon demirlerini
Benim akrabalarımı
Kendi cevresini
Yani onun için konu bulmak çok kolay
Bende daha sessizim
Çok gerekmedikçe konuşmam
Kafam çok şişiyor o varken
Yani sürekli ona bakıp dinlemek zorunda kalıyorum saatlerce
Kendi annem geldiğinde çekilir kösesine
Örgü örer arada konuşur tv izler
Bu mübarek hiç susmuyor
Bizlmki de öyleYa bu kadar mı aynı olurBizimki uyurken bile susmuodur bence Bir de her ama her konuda mutlaka bir fikri vardır, isterse hiç bilgisi olmasın farketmez. Bu konu icabında otobanda kaç radar olduğundan tut hamilelikte ne yenir ne yenmez, yemek nasıl yapılır nasıl yapılmaz, makyaj teknikleri, en iyi çocuk büyütme metotları gibi geniş bir yelpazede olabilir Kendi çocukları dayanamayıp yatmaya gidiyo o bi başlayınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?