DOĞUMA KADAR DEVAM EDEN BEBEĞİME BİŞEY OLURSA STRESİ

BSR BSR

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2016
29
6
1
31
Hanımlar bebeğimin kalp atışını duydum çok şükür ya bu sefer de 1 ay sonraki kontrolümde acaba tekrar duyabilecek miyim acaba içimde kalbi durduda benim mi haberim yok şimdi de böyle bişey başladı duRsa fark eder miyim ? ya çünkü eltim ikinci gittiğinde kalp atışını duyamamış kürtaj olmuş o aklıma geliyo.şimdi de bende çok az da olsa guatr var dedi doktor 4,94 çıktı ama yeni dedi hap verdi falan sizde bu stresi yaşadınız mı ya ikinci kontrolde kalp atışını duyamazsam ya içimde bebeğime bişey olduysa stresini ?

Canim once hayirli olsun bak duymussun iste ne mutlu. Inan o sureclerden bende gectim. Ya kalbi durursa ya su olursa ya bu olursa ya gelismezse ya dusuk olursa..... bunlar bitmez boyle dusunursen zaten o bebekte etkilenir. Hamile kaldigina sukret kalbini duydun buna sukret. Ve olumlu ol internette orda burda olumsuz hicbirseyi okuma kafani bulandirma. Allah bu evladi saglikla sana nasip etmisse gerisi bos. Tevekkul etmek ve dua etmek gonlunu rahatlatir. Ben hep sevincimi yarim birakma Allahim diye dua ediyorum. Sadece bu gunlerin tadini cikar. Olumsuzu dusundukce cagiriyoruz aslinda. Dusunme sadece kucagina alacagin gunu dusun.

Teşekkür ederim kafaya takmamaya düşünmemeye çalışıyorum artık

Olmayacagina inan olmasin. Yuzde olarak bakarsan zaten 10 haftayi atlattin mi kolay kolay bir sey olmaz

Kesinlikle anlıyorsun kalbi durursa. Durduktan birkaç gün sonra bazı semptomlar azaliyor. Benim bulantilarim ve göğüs hassasiyetim geçmişti mesela. Şu anda da bulantilarim geçti ama azalarak bitti şu anda. Kalbi durduğunda şıp diye kesildi. Hem olumsuz şeyler düşünüp gerilme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…