Doğuma makyajlı giren varmı?

ben doğuma makyajlı girenlerdenim ama istek dışı..kontrole gidiyorduk eşimle ve artık zaman azaldı kontrolden sonra gezelim dedik ben makjaımı yaptım gittik tabi acil sezeryana aldılar bebeğin kalp atışlarında sorun var daha fazla dayanamıcak deyince dr ağlamaya başladım tabi makyaj aktı gitti sadece gözlerimin üzerine çektiğim kalem kaldı herkes sürme mi sürdün dedi ama benim o laflara gülecek gücüm bile yoktu....

bende hiç makyaj yapmayı düşünemedim.aklıma bile gelmedi:)sonrasında iyi olurdu tabi keşke halim olsaydı da yapabilseydim.hafif makyaj sorun değil.ama ojeleri koyu renkse çıkarırlar.çünki herhangi bir sorunda tırnak rengine bakıyorlarmış.morarma falan var mı diye)

Makyaj yapmak aklıma bile gelmemişti , öylesine endişeli , korkarak ve ağlayarak girmiştimki ameliyata ne doğuma girerken nede çıktıktan sonra makyaj düşünmedim tek düşündüğüm bebeğim sağlıklımı ve sütüm gelicekmiydi.

sancılarımgelınce apar topar banyoya soktu annem..

o arada suslenıyorum eşimde yok uzakta aglıyorum..

abdestımıde aldım.. çıktım ojelerımı surdum. hemıde kırmızı kırmızı..sengözlerimebaksanab

bı yandan aglıyorum bı yandan da yenı evlenen kızlar gıbı hem aglrım hem gıderım formatında makyaj yapıyorum..kaydirigubbakcemile3

oyy bıde guzel oldum.. sancılar sıklasmaya basladıgında hastanedeydım.. ama sezeryana alınırken doktor fellık fellık aseton aradı..

gözlerımı sıldıler.. rımelım zaten akmıstı aglamaktam.. offf dedılerkı bı daha asla amelıyata gırerken oje sürme.. tınerle sılmıslerdı ojemı..

bende habıre dıyorum kı bn abdest aldım sonrasurdum ojemı..-tatlicadiarzu-

ne alakaysa

makyajsız girmeyi düşünüyorum doğuma, çünkü göz yaşı ve ter daha da kötü görüntü oluşturur diye düşünüyorum.doğumdan çıkınca elimizi yüzümü silip, sade bir makyaj (rimel+ruj+allık ) yaparım diyorum.
ama eğer aniden doğuma gitmem gerekmez ise saçlarıma fön yerine ördürmeyi planlıyorum .balıksırtı mı ne diyorlar ya o şekilde. inşalah tabi.....

sezeryanda bir ameliyat türü...aneztezi veriliyor..allah korusun uyuyup uyanamamak var..onun için makyajsız ve ojesiz gelin derler...ölüm olursa diye.....çok kötü ama gerçeği bu.....

benim bildiğim ölüm olursa değil allah korusun.bi arkadaş doğrusunu yazmış.ben de yazın bı amelıyat gecırmıştım ve öncesinde makyajımdan ojeme herşeyımı silmişlerdi:herhangı bır komplikasyonda dudaklarda ve tırnaklarda morarma oluyormuş.bunun tespiti için de ne varsa siliyorlar.Allah hepimizin yardımcısı olsun doğumda inşallah.

Ben göz kalemi ve rimel sürmeden kendi evimin içinde bile dolaşamam delikafadulden doğal olrak doğuma girerken de rimelimi ve kalemimi sürdüm ama oje yada ruj sürmedim.manikür-pedikür yaptırdım sadece..

aynen tatlisim katiliyorum benim basima geldi cünkü ben makyajli yada ojeli diildim ama dogum sonrasi ameliyata giderken tirnaklarima bakdi hemen doktorum ve sordum niye diye oda senin yazdigini demisdi bana ama makyaj cantam yanimdaydi ameliyat ve 2gün yogun bakimdan sonra süslenmisdim azicikda olsa :)
allahim herkeze hayirli ve saglikli dogumlar nasip etsin insallah ve saglikla sihatle bebeklerinide kucaklarina almayi:Saruboceq:
isteyen herkezede bu güzel annelik duygusunu tatdirsin tüm kalbimle diliyorum:Saruboceq:

normal dogumda makyajı tavsıye etmıyorum
cunku sancıdan cok efor sarfedıyorsunuz ve terlıyorsunuz yuzunuzdekı makyaj akıyo
ama sezeryan olanlar yapmalı bencede bır zararı olacagını sanmam

Valla bu forumdaki bütün mesajları okudum. Bence Sezeryan olsun, normal doğum olsun hafif makyaj yapmak iyi olur. yani bi göz kalemi allık filan ne zararı olabilirki.. oje konusunda dr.lar haklı ama.. bebişlerimizi güzel güzel hayırlısıyla karşılamak nasip olur inşallah. Ben hafif makyaj yapmayı düşünüorum açıkçası. ınşallah durum o zaman müsait olur...

ben boya ve föne gittim doğumdan bır gün önce.ertesı sabahta makyaj yapıp gıttım ojemı sıldırmek ıstedıler ama ben zaten kendımı iii hissetmıyordum ağlıyordum o yüzden kalsın dedıler ama eğerkı benım gibi ağlayıp kendınızı parçalamayacaksanız bakımlı gidin derim....

bence makyaj falan yapmayın doguma girerken
akar heryere bulaşır
dogumdan sonra yapmıştım ben odada
doğuma giderken fönletmiştim saçlarımı

benimde göz makyajım vardı çünkü kanamam başladığında doğum belirtisiymiş alışverişteydim ordan düzz hastaneye geçtim bir gün sonra doğurdum hala makyajım bozulmamıştı:)hac sürmesinin avantajları:)arkadşlarım ziyaretime geldiklerinde pes yani demişlerdi hatta ben böyleyin napimkaydirigubbakcemile3

Doğumu bilmem ama sonrası için makyaj çantası olmalı.
Hafif bir kapatıcı, allık , rimel ve de kırmızı bir ruj veya parlatıcı. Ojeyi de tüm ameliyatlarda sildiriyorlar...
çantanıza bir oje atın, 5 dakikada kurur.

Bende sezaryen olduğum için bir gün önce manikür-pedikür-ağda ve kaş olayını hallettim. Ama oje sürmedim yasak olduğu için. Doğum sabahı da kalkıp fön çektim. Rimel, kapatıcı, beyaz far ve allıkla hafif bi makyaj yaptım. Ameliyata gülerek girdim, gülerek çıktım. Makyajım aynen yerinde duruyordu. Resimlerde pek güzel çıkmışım kaydirigubbakcemile3

bende kokoşumdur hani sanada tavsiye hem kendini iyi hissedersin hemde gelenleri hoş bakımlı karşılarsın yani kısaca kızlar bakımlı olalım

doğum yaptığım günün sabahı suyum geldi ama ben dr a 2 saat sonra gittiğim için temizliğimi yapıp,duşumu alıp gittim.bide hafiften makyaj yaptım,bişey demediler.ama ojenin yasak olduğunu bildiğim için sürmedim.sezeryan sonrası tekrar makyaj tazelemiştim.insan kendini iyi hissediyo.sadece bilerek parfüm sıkmadım,bebişim ilk benim kokumu alsın istedim.

doğumum sezeryan oldu sabah kalkıp duşumu aldım hafif makyaj yaptım doğumdan sonra ziyarete gelenler ne kadar güzel görünüyorsun dedi bence biraz makyaj hoş oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…