- 21 Eylül 2009
- 3.907
- 1.249
- 333
- Konu Sahibi masal perisi
-
bende çok çabuk ayaklandım. herkesin bünyesi farklı benimle bir sezeryana girenler zor ayaklandı ağrı eşiğimiz yüksek demekki.bende öyle gitmiştim ebe hanım sildirdi doguma giriyon cnm ne olur ne olmaz temiz güzel abdest aldıralım sana dedi agrın az olur duamızı ederek gidelim dedi hoşuma gitmedi degil bende öyle girdim ve belki inanmıcaksınız hastanede sezeryan yapıp ta tek yatmayan uyumayan bendiim tüm gün gezdim erkenden iyileştim doktorum hemşireler hasta yakınları herkes maşalla hbizimkiler agrım var dio kalkmıyo dedilerr
bende doğumdan önce neler neler yaparım demiştim,doğumum sabah 7 de başlayacaktı..bir gün önceden çantama makyaj malzemelerimi felan koydum..sabah ameliyathaneye alırlarken beni hüngür hüngür ağladım eşimden ayrılamadım..doğum sonrası saçlarım su gibi oldu terledim odada bırakın makyaj yapmayı saçlarıma fön çektirmek bile boşa gitti :))
ama o anlarda zaten hiç umrunuzda olmuyor nasıl göründüğünüz kimsede sizin güzel olmanızı beklemiyor merak etmeyin...
güleryüzlü olmak yetiyor inanın bana..
ben doğumdan sonra hiç acı çekmedim gayet iyiydim ama yinede makyaj felan yapamadım
saçlarım uzun olduğu için kırmızı kurdela ve iki tane örgü kırmızı cici tokalar taktım
kırmızı geceliğim :))
uzun lafın kısası hiçbir föne makyaja gerek yok inanın bana
herkese sağlıklı doğumlar dilerim
sezaryan da nedn bu kadar terledin acaba? sonuçta sezaryan olurken bizim yaptığımız hiçbir şey yok. ıkınma falan yok. ameliyathaneler soğuk oluyor ayrıca. bence sen çok panik yaptın ondan ter döktün.
ben de ter falan yoktu. hatta doğuma giderkn bile foto çeke çeke gittim. işin aslı doğum bebek bakımından kolay vallahi (tabi ki ben sezaryan için söyledim)opuyorumnanaktan
kızlar bende sezeryan düşünüyorum doğuma gitmeden önce güzelce duş alıcam abdest alıcam ve çok hafif bir makyaj yapıcam. rimel sürmeyi düşünmüyorum çünkü annem babam herkes orada olur ve ben dayanamam ağlarım :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?