Doğuma makyajlı giren varmı?

doğumum sezeryan oldu sabah kalkıp duşumu aldım hafif makyaj yaptım doğumdan sonra ziyarete gelenler ne kadar güzel görünüyorsun dedi bence biraz makyaj hoş oluyor

aynen valla doğuma hazırlayan hemşire hatta 'böyle doğumdan önce bakımlı banyo yapıp saçları mis gibi kokan kadınlara bravo,kimisi banyo bile yapmıyo gelirkenlmaz:'
opuyorumnanaktan

ben çok sadeydim makyaj filan yapmamıştım sadece saçlarımı özenle yapmıştım...

ama şimdi resimlere videoya bakınca iyi kide öğle süs püs yapmamışım çok doğal çok anne gibi görünüyorum diye düşünüyorum.... yorgun ama mutlu.. yüzüm parlıyor sanki ...

ne bileyim siz bebek olsanız berrak bir yüz mutluluktan ışıldayan gözler mi yoksa pür makyaj boyam boyam boyalı bir suratmı görmek istersiniz?...

onu bırakın ben 1-2 ay hiç makyaj yapmadım yiğenimin fondotene allığa allerjisi vardı belki kızımda da vardır diye korktum.... ayrıca hala da parfüm sıkmam oysa eskiden kokum geçtiğim yerlerde iz bırakırdı... şimdi defnem mis gibi anne kokusu alsın istiyorum. hangi parfüm bundan güzel kokabilir ki???

parfüm olayında kesinlikle katılıyorum sana.. kaydirigubbakcemile5

makyajlı girmek istmem doğuma.
doğumdan sonra rimel akar, ruj dağılır ,kalem gömzünü berbat eder.
yani bu görüntüde olmak istemem.hatta beni gelenlerinde dalga konusu olmak istemem.
ilkide sezeryan oldu buda öyle olacak.o sancıyla illaki elin kafana,gözüne,dudağana değiyor.sezeryan sonrası sancı çok başka.hiçte gerek görmüyorum doğuma girerken makyaj yapmayı.hele bi ayılayım aradan bir gün geçsin kendimi daha iyi hissedeyimde ozaman bişiler sürünürüm beeelki...

ruj kalem falan zaten yasak..
akma işide olmuyo uyuyup uyanıyon zaten..ben göz altıma kapatıcı ve yuzume fond srdüm çıkıncada allık haff zaten berbat bır halde oluyon agrıdan ayna aklıma bıle gelmemştı kı bende çok süslüyümdüropuyorumnanaktan
ama oje kesınlıkle yasak el ve ayakta...
ayyyyyyyyyy o gunu hatrladım cok zordu ilk gun in allh herkeze yardım etsın...

Normal dogum olunca makyaj yaptinmi olmuyor:)
okadar zorlanmada düsünün yüzünün gözününüz hepsi karisiyor:)
sezeryan olanlar bu yönden sansli.

bende sezeryan oldum
zaten günü belli evde temizligimi yaptim tertemiz ertasi gün hastaneye giris yaptik ameliyat sabahi tekrar dus aliyorsun hastanede ve ameliyat üstünü giyiniyorsun.valla mis gibi oluyor bende makyaj yapmadim aklima bile gelmedi bebegime kavusmak vardi sadece o an icimde.dogal olmak daha güzel:)

HAHAHAHAHA çok güldüm yaa ben bizzat yaşadığım için aslında kendime gülüyorum canım benim suyum gelmişti gece 2 de hastaneye giderken çantama önceden makyaj malzemelerimi koymuştum suyum geldiği için sancım henüz yoktu ve hastanede sabaha karşı makyaj yapmıştım hatta annem benimle dakga geçmişti sonra sancı verildi sancı arttıkça ağlamaktan bağırmaktan makyaj mukyaj kalmamıştı tabi aynaya bakacak halimde yoktu ertesi gün doğumdan çıktığımda fotoğrafımı çekti eşim ve kendimi görünce korkmuştum yüzüm gözüm şiş bembeyaz ve makyajdan eser yoktu gözyaşlarımla yıkamıştım yüzümü:)))kimse sil dememişti ..

ben de doğumum daha olmaz ordan gezeriz diyordum..makyajla gitmiştim..silmeye gere kalmadı sunni sancının acısı sildikaydirigubbakcemile3

benim suyum az az geliyodu.korktum doktora gittim we gittiğimde makyajım wardı we bana sildirdiler öyle girdim doğuma.o gün doğum yapmıştım:)

bende önceden çantama bir ayna rımel kalem birde allıkla ruj koymuştum normal doğumdan çıkınca insan ölü gibi oluyor hemen yaptım yattığım yerde hastaneden çıkarken herkes ne kadar güzel gözüküyor bu kesin normal doğum yapmış diyorları bence insan kendini daha rahat hissediyor

hamis degilim ama bende makyajli karsilamak isterdim bebisimiii :asigim:

bence dogumdan sora saftım kaymıs olur ama dogumdan hemen sora makyaj yapılabılır
resımde hemen cekılmeyı versın cnm benım en kucukluk resmım 5 yasındakı resmım ne yapalım yanıı

arkadaşlar ben epidural sezeryan olsum. e haliyle ağrısız gittim hastaneye lay lay lom şeklinnde. makyajım vardı kendime moral vermek için. ama normal doğumda o sancı ile insan makyaj yapamaz tabi. doğum esnasında da terleme olacağı için akar zaten. ama sezeryan da yapılabilir. ha bir de ben doğuma giderken en ufak bir korkum yoktu. onun da etkisi oldu. rahat rahat makyaj yaptım. laf aramızda sezeryan ile doğum yapacak bayanlara bir tüyo vereyim. kendiiz iyi hissetmak için dantelli falan gecelikler alın. bakımlı olun. sonra yan odalardaki bayanları görünce keşke bende özenseydim dersiniz. bizim hastanesi herkes pek bir süslüydü.

güzelim ben doğuma öyle süslenmiş vazıyette gıttım kı..normalde hastaneye kontrole gıdecektık giyindim,takılarımı taktım,sacımı yaptım,makyajımı yaptım herşey tamamdı yani...ve evden tam cıkacagımız vakit suyum geldi ve doğuma gittim....
takılarımı ve tokalarımı çıkarttılar fakat makyajım kalmıştı....
bende hamileliğimde hep düşünüyordum ev halıyle dagınık bir şekilde gıdersem diye..kısmet işte...zemuszemus

bende öyle gitmiştim ebe hanım sildirdi doguma giriyon cnm ne olur ne olmaz temiz güzel abdest aldıralım sana dedi agrın az olur duamızı ederek gidelim dedi hoşuma gitmedi degil bende öyle girdim ve belki inanmıcaksınız hastanede sezeryan yapıp ta tek yatmayan uyumayan bendiim tüm gün gezdim erkenden iyileştim doktorum hemşireler hasta yakınları herkes maşalla hbizimkiler agrım var dio kalkmıyo dedilerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…