Bebek Beslenmesi Doğuma ne kadar kala vücut temizliği yapilmali

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
İnşallah normal olucak gerçi 37 haftalık doktor bana normal sezeryan hiç bişey demedi gerçi devlet hastanesi suratına bile bakmıyor kaldı ki konuşmak :))

Bak bizim ki az çok yakın olsada çok sorun yaşadık o yüzden dedim :)) daha yeni toplandik 1.5 yıllık evliligimi yeni tadını çıkarıyorum

Bmm 6 yıl oldu artık :) bide küçüktüm evlenince. Yani onlara kolay uyum sağladm :)

Bak bizim ki az çok yakın olsada çok sorun yaşadık o yüzden dedim :)) daha yeni toplandik 1.5 yıllık evliligimi yeni

Hmm küçük olunca bende 22 yaşında evlendim ama her yaptıkları gözüme batiyordu bide kaynanamın eltisi üst katimdaydi bana kaynanalik yaptı çok kullandı beni sağolsun o yüzden dertliyim doğulu milletinden :)))

Bnm şuan 21 yaşndaym 6 yıldır evliyim düşün yani :)

Yok canısı kız km bnle aynı evde yaşayabilir kaprisliyimdir ben

Ahahah haklısın valla o tarafta genelde gelini yanına alırlar o yüzden ayy bende ayriyim bir olsam herhalde düşünemiyorum kan çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…