- 21 Temmuz 2015
- 221
- 177
- 33
- Konu Sahibi gonca_gulce
-
Bu damatlar kendi anneleri babalari aylarca kalsalar mutluluktan olurler. Kv kp gelince ne zaman gidecekler diye kapiya bakarlar. Adalete bak.Bir aydan az bir zaman kaldı allahın izniyle doğumuma.annemle babam başka bir ilden yanımıza geldiler bu sebeple.arabamiz yok, küçük bır ilcedeyiz, acil bisey olursa diye erken geldiler biraz.
Aylardır issiz olan eşim de işe başladı bu hafta çok şükür.buraya benim atamam sebebiyle taşındık o zamandan beri iş bulamamıştı.simdi girdiği iş de epey yorucu.ikinci haftası daha alışma aşamasında.
Sorun şu ki çok yorgun geliyor eve,hep yüzü asık,ne benimle ne annemlerle iki kelime konuşmadan odaya çekilip uyuyor ya da uzanıyor. Zaten bizimle biraz otursa da onların davranışlarına bahaneler bulup söyleniyor epeyce..basbasayken tabii..
Benim durumumun ortada olduğunu,ailemin bizim için burada olduğunu,beni arada birakmamasini birkaç defa söyledim ama değişen bisey yok.
İki hafta öncesine kadar çok ilgili,evin her isini yapan,pesimde dolasan,bana bebeğe bisey olacak diye korkan adam bir anda boyle olunca ben de ne düşüneceğimi şaşırdım haliyle..
İşle ilgili geçici bir durum mu bu sizce?ya da ailemin burada olmasından kaynaklanan bir durum mu? Ben nasil davranmaliyim bu süreçte?
Annemlerin gelişini daha geç tarihe planlamistik aslında.eşim işe başlayınca kendisi istedi gelmelerini.evde yalnız olmazsin gözüm arkada kalmaz demişti..
Çalışmakla lütufta bulunmuş zağar bazı insanların tabiyatında var eşlerin ailesiyle kendi evlerinde nefes almakta güçlük çekerler ne yaparsanız yapın anca tutumunuz aileniz için hiç değişmezse eşinizde Zaman'la misafir adabını kavrar ve inş anlar sizide ailenizle iki arada bir derede bırakmazBir aydan az bir zaman kaldı allahın izniyle doğumuma.annemle babam başka bir ilden yanımıza geldiler bu sebeple.arabamiz yok, küçük bır ilcedeyiz, acil bisey olursa diye erken geldiler biraz.
Aylardır issiz olan eşim de işe başladı bu hafta çok şükür.buraya benim atamam sebebiyle taşındık o zamandan beri iş bulamamıştı.simdi girdiği iş de epey yorucu.ikinci haftası daha alışma aşamasında.
Sorun şu ki çok yorgun geliyor eve,hep yüzü asık,ne benimle ne annemlerle iki kelime konuşmadan odaya çekilip uyuyor ya da uzanıyor. Zaten bizimle biraz otursa da onların davranışlarına bahaneler bulup söyleniyor epeyce..basbasayken tabii..
Benim durumumun ortada olduğunu,ailemin bizim için burada olduğunu,beni arada birakmamasini birkaç defa söyledim ama değişen bisey yok.
İki hafta öncesine kadar çok ilgili,evin her isini yapan,pesimde dolasan,bana bebeğe bisey olacak diye korkan adam bir anda boyle olunca ben de ne düşüneceğimi şaşırdım haliyle..
İşle ilgili geçici bir durum mu bu sizce?ya da ailemin burada olmasından kaynaklanan bir durum mu? Ben nasil davranmaliyim bu süreçte?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?