doguma son 10 gun,geri sayim basliyor

Bi de doğum yaklaştığında enerji patlaması yaşanırmış. Genelde temizlik alışveriş gibi şeylerle harcanırmış bu enerji..ama aslında doğumda kullanmak için vücudun doğal bi gelişimiymiş, bi de ishal olunurmuş, vücut kendini temizlermiş....Öyle okudum..bakalım bizde de olcak mı? :)

evet aynen öyle benim de 8 ekim doğumum iki üç gündür ishalim ve hiç oturmak istemiyorum gezmek tozmak alışveriş yapmak istiyorum onları da yapamasam evi temizlemeye çalışıyorum şimdi sen söyleyince bunların sebebini öğrenmiş oldum :3:

Bende okudum onu netde 7-8 tane falan galiba yedim ama hic bir sey yok,bir de kusburnu cayi okudum 3 gun icdim hatta,yine de hic bir sey yok,temizlik yaptim deli gibi yurudum,hepsini yaptim bu hafta ama hic bir sey olmadi sonunda pes ettim beklemeye karar verdim,baska carem yok :)

Herkese merhaba benimde oğlum olucak kısmetse burda herkes çook şekerrrr Allah herkese ve banada kolay dopumlar nasip etsin inşallah...

Araf Süresi 24.Ayet'ide kolay doğum yapmanıza yardımcı olabilirmiş öyle yazıyor nette...

Şimdi benim sadece sırt ağrılarım var ama ilerde ne olur bilemem bende çok kilo aldım 15 kilo aldım :(

Back
X