- 4 Şubat 2015
- 11.087
- 31.426
- 598
Hiç tanışmadık kendisiyle,pişman mıdır bilemedimÇok yaşasın ya güldürdü beni babanız. Şimdi pişmandır belki az tokatlasaydim ayarı kaçtı diye
Nasıl yaniHiç tanışmadık kendisiyle,pişman mıdır bilemedim
Yaşıyor,ama tanışmadık.
Bnim ikinci kızım sezeryanla oldu alınınca hmn ağlamadı beş 6 dk snra sesini dymuştum uyurken aldılr die dşünmüştmMerhaba..
Daha once actigim konulari bilen vardir belki..
kisa ozet geceyim..9yildan sonra tup bebek yontemi ile ikizlerime hamile kaldim.Ancak 27.haftamda ani kanama ve sanci ile erken dunyaya geldiler.Su an tam 29 gundur kuvezdeler..Bir sıkıntımız yok simdilik,besleniyorlar ve oksijen aliyorlar,su an 1400kilodalar,1600 kilo olunca normal odaya cikaracaklar bizi..neyse bnm dogumdan sonra kafama takilan bebeklerimin dogumda hic aglamamasisezeryanle dogurdum,sesleri bana gelmedi,dr da esime aglamadilar demis..Dr umuz su an gorunurde bi sıkıntıları yok diyor ama kafami cok kurcaliyor bu durum,sizler dogumda hic aglamayip ilerde herhangi bir engeli olmayan bebekler duydunuz mu ?
(Ozel egitim ogretmenligi yaptim,bu yuzden de vesveselerim 4kati fazla)
Boşanmışlar tatlım,bebekken ben.Nasıl yani
Yazık yani babana çok kızdım annenden boşandı diye sendende mi boşanmışBoşanmışlar tatlım,bebekken ben.
Bakın arkadaşlar güzel şeyler söylemiş, içinizi rahat tutun. Bebeğinizin gerçek dogumanını yaşayamadığı için onda bir eksiklik olma ihtimaline karşı doğumu ona tekrar yaşatabilirsiniz. Yani yastık arasından hafif iterek ona o duyguyu verebilirsiniz, mutlaka bebeğinize faydası olacaktır. İnternet'e arastirin.
pardon eksik yazmışım, Sezeryandan sonra bebekt doğum kanalından geçmediği için eksiklik hissedermiş, bu yüzden bebeği sanki dogumkanalindan geçiyor gibi bir nevi kandırarak o anı yaşatmak gerekiyormuş. Ben kendi bebeğimi yeni doğduğu zamanlarda bir rahatsızlığı olmamasına rağmen fiziktedavisine götürmüştüm kilolu bir bebekti (4,3 kg dogdu) orada bana evde yapmam için hareketler gösteriyorlardi, belki konu sahibinin işine yarar bu bilgi diye düşündümSezeryanı mı kastediyorsunuz yoksa erken doğumu mu?
İlk defa duydum böyle birşey
pardon eksik yazmışım, Sezeryandan sonra bebekt doğum kanalından geçmediği için eksiklik hissedermiş, bu yüzden bebeği sanki dogumkanalindan geçiyor gibi bir nevi kandırarak o anı yaşatmak gerekiyormuş. Ben kendi bebeğimi yeni doğduğu zamanlarda bir rahatsızlığı olmamasına rağmen fiziktedavisine götürmüştüm kilolu bir bebekti (4,3 kg dogdu) orada bana evde yapmam için hareketler gösteriyorlardi, belki konu sahibinin işine yarar bu bilgi diye düşündüm
pardon eksik yazmışım, Sezeryandan sonra bebekt doğum kanalından geçmediği için eksiklik hissedermiş, bu yüzden bebeği sanki dogumkanalindan geçiyor gibi bir nevi kandırarak o anı yaşatmak gerekiyormuş. Ben kendi bebeğimi yeni doğduğu zamanlarda bir rahatsızlığı olmamasına rağmen fiziktedavisine götürmüştüm kilolu bir bebekti (4,3 kg dogdu) orada bana evde yapmam için hareketler gösteriyorlardi, belki konu sahibinin işine yarar bu bilgi diye düşündüm
Ben de 3 erken dogum yaptim ve acil sezeryana alindim 3unde de.ilkinde genel bayildim ama oglum zaten mosmor dogmus bilmiyorum aglayip aglamadigini.diger 2 cocugumuda dusun dusun bende sizin gibi bilemedim aglayip aglamadiklarini.aglayip aglamamasini takmadim herhalde kafama.acil sezeryan birde erken dogum olunca sagligini dusunuyor insan o an.kuvezede girince cocuklarim ne zman agladilar artik bilmiyorum.hatta ziyarete gittigimde bile hep uyuyor hali denk geldi bana.2 cocugum suan zehir gibiler zaten.3.cocugumda suan 6 aylik ama suan icin o da zehir gibi.sadece 4 aylik bebek gelisiminde oturamiyoruz mesela.tipide 4 aylik bebek gibi duruyor.ama disimizi cikardik bile.Acil sezaryanla doğum yaptım bende şuan düşünüyorum düşünüyorum doğum anını da ağlayıp aglamadiginida hatırlamiyorum neden hatırlamıyorum kafama acayip takıldı şuanameliyathaneden çıktığımda hic aglamadan duruyordu.kucağıma aldiktan sonra hastaneyi inlete inlete ağladıgini unutmam mümkün degil.
Simdi benimde aklima takildi beni de aydinlatin lütfen
Allah razi olsun insallah cnm dedigin gibidir..Allah snnkileri de bagislasin..Ben de 3 erken dogum yaptim ve acil sezeryana alindim 3unde de.ilkinde genel bayildim ama oglum zaten mosmor dogmus bilmiyorum aglayip aglamadigini.diger 2 cocugumuda dusun dusun bende sizin gibi bilemedim aglayip aglamadiklarini.aglayip aglamamasini takmadim herhalde kafama.acil sezeryan birde erken dogum olunca sagligini dusunuyor insan o an.kuvezede girince cocuklarim ne zman agladilar artik bilmiyorum.hatta ziyarete gittigimde bile hep uyuyor hali denk geldi bana.2 cocugum suan zehir gibiler zaten.3.cocugumda suan 6 aylik ama suan icin o da zehir gibi.sadece 4 aylik bebek gelisiminde oturamiyoruz mesela.tipide 4 aylik bebek gibi duruyor.ama disimizi cikardik bile.
Erken dogumlarda belki aglayamiyorlardir.cigerler gelisemediginden.dusununce mantikli geliyor.
Mrs-cicek saglikla evinize donersiniz ins.ferah tutun icinizi bi sıkinti yoktur muhtemelen.
O benim :) ben postmatüre bebekmişim. 9 ay 28 günlük doğmuşum normal doğumla. Doğduğumda ağlamamışım hatta bu sebepten annem ölü olduğumu düşünmüş. İsmi ne olacak dendiğimde bile siz benimle dalga mı geçiyorsunuz sesi çıkmadı ölü bebeğe isim mi soruyorsunuz demiş. Meğer anne karnında pislik yuttuğum için ağlayamamışım ve mosmor doğmuşum. Hemen midemi falan yıkamışlar. Neticede şu an 30 yaşındayım. Herhangi bir engelim Yok. Zihinsel veya fiziksel olarak. Üniversite bitirdim 5 yıl kadar çalıştım ve şimdide kendi bebişim bekliyorum. Hiç umutsuzluğa kapılmayın. Doktor sıkıntı yok diyorsa hiçbirşey olmayacak inşallah sağlıkla evinize götüreceksiniz.Merhaba..
Daha once actigim konulari bilen vardir belki..
kisa ozet geceyim..9yildan sonra tup bebek yontemi ile ikizlerime hamile kaldim.Ancak 27.haftamda ani kanama ve sanci ile erken dunyaya geldiler.Su an tam 29 gundur kuvezdeler..Bir sıkıntımız yok simdilik,besleniyorlar ve oksijen aliyorlar,su an 1400kilodalar,1600 kilo olunca normal odaya cikaracaklar bizi..neyse bnm dogumdan sonra kafama takilan bebeklerimin dogumda hic aglamamasisezeryanle dogurdum,sesleri bana gelmedi,dr da esime aglamadilar demis..Dr umuz su an gorunurde bi sıkıntıları yok diyor ama kafami cok kurcaliyor bu durum,sizler dogumda hic aglamayip ilerde herhangi bir engeli olmayan bebekler duydunuz mu ?
(Ozel egitim ogretmenligi yaptim,bu yuzden de vesveselerim 4kati fazla)
Ayy insallah :)) Allh size de bebeginize de uzun hayirli omurler versin..O benim :) ben postmatüre bebekmişim. 9 ay 28 günlük doğmuşum normal doğumla. Doğduğumda ağlamamışım hatta bu sebepten annem ölü olduğumu düşünmüş. İsmi ne olacak dendiğimde bile siz benimle dalga mı geçiyorsunuz sesi çıkmadı ölü bebeğe isim mi soruyorsunuz demiş. Meğer anne karnında pislik yuttuğum için ağlayamamışım ve mosmor doğmuşum. Hemen midemi falan yıkamışlar. Neticede şu an 30 yaşındayım. Herhangi bir engelim Yok. Zihinsel veya fiziksel olarak. Üniversite bitirdim 5 yıl kadar çalıştım ve şimdide kendi bebişim bekliyorum. Hiç umutsuzluğa kapılmayın. Doktor sıkıntı yok diyorsa hiçbirşey olmayacak inşallah sağlıkla evinize götüreceksiniz.
Ben de 3 erken dogum yaptim ve acil sezeryana alindim 3unde de.ilkinde genel bayildim ama oglum zaten mosmor dogmus bilmiyorum aglayip aglamadigini.diger 2 cocugumuda dusun dusun bende sizin gibi bilemedim aglayip aglamadiklarini.aglayip aglamamasini takmadim herhalde kafama.acil sezeryan birde erken dogum olunca sagligini dusunuyor insan o an.kuvezede girince cocuklarim ne zman agladilar artik bilmiyorum.hatta ziyarete gittigimde bile hep uyuyor hali denk geldi bana.2 cocugum suan zehir gibiler zaten.3.cocugumda suan 6 aylik ama suan icin o da zehir gibi.sadece 4 aylik bebek gelisiminde oturamiyoruz mesela.tipide 4 aylik bebek gibi duruyor.ama disimizi cikardik bile.
Erken dogumlarda belki aglayamiyorlardir.cigerler gelisemediginden.dusununce mantikli geliyor.
Mrs-cicek saglikla evinize donersiniz ins.ferah tutun icinizi bi sıkinti yoktur muhtemelen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?